La ofertă

Aparat de aer conditionat BEKO BRVPF120/121, A++/A+, 12.000BTU/h

BEKO BRVPF120/121

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

BEKO BRVPF120/121

(Aparat de aer conditionat, Clasa A++/A+, 12.000BTU/h, Dezumidificare, Incalzire, Racire, Auto-Restart, Autocuratare, Sleep Mode, Timer, Jet, Anti-mucegai, Hotstart, ZoneFollow, Functie dezghetare, kit instalare inclus)

BEKO BRVPF120/121 este un aparat de aer conditionat cu performante peste medie, care este comercializat la un pert imbatabil. Acesta este destinat incaperilor de dimensiuni medii, acolo unde poate da un randament excelent, asigurand rapid nivelul de confort asteptat, fara a face risipa de resurse. Nici la capitolul estetic nu sta rau acest sistem de climatizare, propunand un design discret si rafinat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat BEKO BRVPF120/121 are o capacitate de racire de 12000 BTU/h, timp ce pe modulul de incalzire depaseste 14000 BTU/h. Producatorul il recomanda pentru climatizarea incaperilor de pana la 25 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential (2.7 m) si grad mediu de izolare termica.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat BEKO BRVPF120/121 este intalnita la majoritatea sistemelor moderne de climatizare, osciland intre clasa A++, in regim de racire si clasa A+, in regim de incalzire. Chiar daca etalonul superior al tabelului energetic actual este clasa A+++, aceasta este aproape intangibila de majoritatea sistemelor ultra-moderne de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat BEKO BRVPF120/121. Gratie acesteia, compresorul poate sa-si varieze automat turatia in functie de necesarul ambiental, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina fara a face risipa de resurse. Astfel, se obtine o imbunatatire a randamentului cu peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat BEKO BRVPF120/121 sunt cele de racire, incalzire si dezumidificare. Pe primele doua le veti putea folosi sezonier, din cauza impactului direct asupra temperaturii. Cea din urma va putea fi utilizata pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i oferi un grad ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat BEKO BRVPF120/121. Gratie acestor functii, aparatul va putea sa ruleze diferite regimuri pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia Hotstart se activeaza automat inaintea regimului de incalzire. Aceasta consta in preincalzirea unitatii inaintea evacuarii fluxurilor de aer, eliminand astfel prezenta curentilor reci aparuti in stadiul incipient al procesului.

Functia ZoneFollow transforma telecomanda aparatului de aer conditionat BEKO BRVPF120/121 intr-un termostat de camera reglabil. Aceasta va avea rolul de a mentine o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Functia de Autocuratare are drept scop uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce regimul de racire a luat sfarsit. Astfel se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Modulul Sleep va va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timpul noptii. Odata activat, acesta va elimina schimbarile bruste de temperatura si va reduce considerabil zgomotul aerotermei. In plus, pe toata durata ciclului veti observa si un consum energetic foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare, ajunge pana la 53 dB. Chiar daca nu este o valoare suficient de mare pentru a produce un real disconfort acustic, nu putem include aparatul in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca BEKO BRVPF120/121 reprezinta un aparat de aer conditionat destul de solid din punct de vedere al performantelor si comercializat la un pret foarte atractiv pentru acest segment. Acesta inglobeaza o suita de functii capabila sa asigure intr-un timp scurt nivelul de confort asteptat, fiind foarte eficient si din punct de vedere energetic. De asemenea, ofera si un aspect rafinat, capitol la care isi surclaseaza mare parte dintre competitori.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

BEKO BRVPF120/121

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare:Rezidential
Tip produs:Standard
Suprafata de montare:Perete
Recomandat pentru incaperi pana la:25 m²
Capacitate generala:12000 BTU
Capacitate de racire:12000 BTU
Capacitate de incalzire:14400 BTU
Eficienta energetica racire:A++
Eficienta energetica incalzire:Clasa A+
Temperatura minima de operare racire (-°C):-10
Temperatura minima de operare incalzire (°-C):-10
Tip compresor:Inverter
Numar trepte ventilator:5
Inverter:Da
Kit instalare inclus:Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h):1.2
Debit de aer unitate interna:360 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna:53 dB
Culoare unitate interna:Alb
Lungime unitate interna:80.5 cm
Latime unitate interna:19.4 cm
Inaltime unitate interna:28.5 cm
Greutate unitate interna:7.5 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER:6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP:4
Coeficient randament la racire EER:6.1
Coeficient randament la incalzire COP:4

 

FUNCTII

Functii climatizare:Dezumidificare

Incalzire

Racire

Tehnologie Wi-Fi:Nu
Functii specialeAuto-Restart

Autocuratare

Sleep Mode

Timer

Jet

Anti-mucegai

Hotstart

ZoneFollow

Functie dezghetare

 

SPECIFICATII TEHNICE

Consum nominal la racire:1237 W
Consum nominal la incalzire:964 W

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa:65 dB
Culoare unitate externa:Alb
Lungime unitate externa:70 cm
Latime unitate externa:55 cm
Inaltime unitate externa:27.5 cm
Greutate unitate externa:23 Kg
BEKO BRVPF120/121

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Aparat de aer conditionat BEKO BRVPF120/121, A++/A+, 12.000BTU/h
BEKO BRVPF120/121 reprezinta un aparat de aer conditionat destul de solid din punct de vedere al performantelor si comercializat la un pret foarte atractiv pentru acest segment. Acesta inglobeaza o suita de functii capabila sa asigure intr-un timp scurt nivelul de confort asteptat, fiind foarte eficient si din punct de vedere energetic. De asemenea, ofera si un aspect rafinat, capitol la care isi surclaseaza mare parte dintre competitori.
8.5 Total Score
Foarte bun raport calitate/pret

BEKO BRVPF120/121 reprezinta un aparat de aer conditionat destul de solid din punct de vedere al performantelor si comercializat la un pret foarte atractiv pentru acest segment. Acesta inglobeaza o suita de functii capabila sa asigure intr-un timp scurt nivelul de confort asteptat, fiind foarte eficient si din punct de vedere energetic. De asemenea, ofera si un aspect rafinat, capitol la care isi surclaseaza mare parte dintre competitori.

Consum
8.5
Functii
9
Design
8
Pret
9.5
Search