La ofertă

Aparat de aer conditionat LG Deluxe DM12RP, 12000 BTU, Clasa A++

LG Deluxe DM12RP

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

LG Deluxe DM12RP

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Plasmaster Ionizer Plus, Filtru antibacterian, Controlul energiei active, Afisare consum energie)

LG Deluxe DM12RP este un aparat de aer conditionat sofisticat, capabil sa ofere un nivel excelent de confort in incaperi de dimensiuni medii, consumand foarte putine resurse. Spre deosebire de principalii competitori pe acest segment de pret, isi concentreaza atentia catre sporirea fiabilitatii si a randamentului. De asemenea, contrar trend-ului propus de majoritatea produselor asiatice, acest aparat de aer conditionat sta foarte bine si la capitolul estetic, avand un aspect discret si modern, in acelasi timp.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat LG Deluxe DM12RP are o capacitate buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta ajungand pana la aproximativ 12000 BTU/h in regim de racire si depasind 13500 BTU/h in regim de incalzire. Asadar, este recomandat pentru climatizarea spatiilor de pana la 35 mp, cu inaltime standard de 2.7 m.

Eficienta energetica propusa de LG Deluxe DM12RP este una impresionanta, fiind foarte greu de atins printre copetitorii sai. Daca pe modulul de racire intalnim multe produse care bifeaza aceeasi clasa A++, pe modulul de incalzire majoritatea aparatelor moderne se opresc la clasa A+. Acest sistem de cliamtizare este la fel de performant energetic, indiferent ca incalzeste sau raceste aerul, bifand pe oricare dintre regimuri clasa A++.

Tehnologia pe Inverter este una dintre principalele inovatii ale aparatului de aer conditionat LG Deluxe DM12RP. Intalnita la majoritatea sistemelor de cliamtizare moderne, aceasta are rolul de a eficientiza activitatea aparatului de aer conditionat cu un procent ce variaza intre 30-40%, fata de situatia unui aparat cu compresor obisnuit, On-Off. In schimb, in cazul de fata avem o imbunatatire a randamentului cu pana la 60% si o garantie extinsa a compresorului de pana la 10 ani, acesta fiind cea mai importanta piesa a sistemului de climatizare. Un compresor inteligent cum este cel despre care discutam in acest paragraf este capabil sa-si varieze automat turatiile in scopul de a atinge mai rapid conditiile climaterice setate si de a reusi sa le mentina cu mai putine resurse consumate. In mare, asta reprezinta tehnologia pe inverter.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat LG Deluxe DM12RP este si el unul inovativ. Acesta are o foarte buna densitate, reusind sa purifice aproape complet aerul din incapere, distrugand virusuri, bacterii si chiar alergeni, printr-un sterilizator cu ioni negativi.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat LG Deluxe DM12RP sunt atat de sezoniere, cat si permanente. In categoria sezoniere le incadram pe cele principale, racirea si incalzirea, datorita impactului lor direct asupra temperaturii. In schimb, cele permanente, ventilarea si dezumidificare, isi vor dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Functia de autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, in urma activitatii de racire, eliminand astfel aderenta bacteriilor si a mucegaiului pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute. In plus, inclusiv aceasta piesa va fi ionizata pentru a distruge orice microparticule daunatoare.

Timer-ul si functia de auto-restart ii faciliteaza aparatului de aer conditionat LG Deluxe DM12RP functionarea in lipsa dumneavoastra. Va trebui doar sa-i presetati activitatea pe intervale de timp iar el va fi capabil sa execute comenzile intocmai cum au fost programate. Astfel, veti putea sa-i programati startul cu cateva minute inainte de a sosi acasa, fiind intampinati de o ambianta placuta, fara necesitate functionarii continue pe toata durata absentei. In plus, sistemul de climatizare isi va relua activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul pe timp de noapte, evitand schimbarile bruste de temperatura si reducand semnificativ zgomotul aerotermei. In plus, pe tot parcursul acestui ciclu, care dureaza 8 ore, veti observa un consum energetic foarte scazut.

Functia Jet se poate activa pe timpul regimului de racire, aceasta crescand puterea aparatului peste valoarea celei nominale, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul de aer conditionat LG Deluxe DM12RP isi va relua regimul normal de functionare. Aceasta functie este capabila sa scada temperatura din incapere cu 5 grade Celsius in maxim 3 minute.

Functia Confort Air optimizeaza fluxurile de aer (directie si intensitate) pentru a asigura un nivel maxim de confort utilizatorului.

Functia Active Energy Control va permite sa setati cantitatea de resurse consumate, raportata la nivelul de confort obtinut. Veti avea la dispozitie 3 presetari: Normal (100% confort/100% consum), Pasul 1 (85% confort/77% consum), Pasul 2 (66% confort/51% consum).

LG Deluxe DM12RP

Nivelul maxim de zgomot produs de cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare nu depaseste 19 dB fiind astfel in topul celor mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca LG Deluxe DM12RP reprezinta un sistem de climatizare deosebit de eficient. Acesta reuseste sa ofere un nivel inalt de confort, in incaperi medii, consumand foarte putine resurse. In plus, are o fiabilitate excelenta si chiar daca pretul nu este foarte accesibil, veti avea sansa sa amortizati, in timp, investitia. Aspectul este si el unul contemporan si discret.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

LG Deluxe DM12RP

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11940 BTU
Capacitate de incalzire: 13640 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A++
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 18
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 48
Tip filtru: Lavabil, Antibacterian, Anti praf, Ionizator
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 6
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

CARACTERISTICI GENERALE

Dezumidificare (l/h): 1.3
Debit de aer unitate interna: 780 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 19 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 837 mm
Latime unitate interna: 308 mm
Inaltime unitate interna: 189 mm
Greutate unitate interna: 8.3 Kg

CARACTERISTICI GENERALE

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 7.6
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.6
Coeficient randament la racire EER: 3.9
Coeficient randament la incalzire COP: 4.1

CARACTERISTICI GENERALE

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

 • Telecomanda
 • Sleep / Night mode
 • Auto curatare
 • Energy Display
 • Auto Restart
 • Jet Mode
 • Baleiere in 4 directii
 • Active energy control

CARACTERISTICI GENERALE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 898 W
Consum nominal la incalzire: 975 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 4000 W
Agent de racire: R410a

CARACTERISTICI GENERALE

Debit de aer unitate externa: 2100 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 47 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 770 mm
Latime unitate externa: 545 mm
Inaltime unitate externa: 288 mm
Greutate unitate externa: 31 Kg

LG Deluxe DM12RP

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat LG Deluxe DM12RP, 12000 BTU, Clasa A++
LG Deluxe DM12RP reprezinta un sistem de climatizare deosebit de eficient. Acesta reuseste sa ofere un nivel inalt de confort, in incaperi medii, consumand foarte putine resurse. In plus, are o fiabilitate excelenta si chiar daca pretul nu este foarte accesibil, veti avea sansa sa amortizati, in timp, investitia. Aspectul este si el unul contemporan si discret.
9 Total Score
Fiabilitate, eficienta si confort

LG Deluxe DM12RP reprezinta un sistem de climatizare deosebit de eficient. Acesta reuseste sa ofere un nivel inalt de confort, in incaperi medii, consumand foarte putine resurse. In plus, are o fiabilitate excelenta si chiar daca pretul nu este foarte accesibil, veti avea sansa sa amortizati, in timp, investitia. Aspectul este si el unul contemporan si discret.

Consum
9
Pret
8.5
Design
9
Functii
9

Search