La ofertă

Review – Aer Condiționat Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU 

Pentru că vara se apropie de final, iar temperaturile scad ușor, atunci este momentul ideal să te gândești la instalarea unui sistem de aer condiționat, chiar dacă pare că nu mai este nevoie în acest moment. De ce? Ei bine, există câteva motive întemeiate pentru această decizie. În acest articol, explorăm un model popular, aerul condiționat Whirlpool, aflăm de ce este esențial și de este indicat să te pregătești pentru sezonul rece instalând un aer condiționat.  

Whirlpool 12000 BTU – Aliatul Tău în Toate Anotimpurile

Desigur, vara este momentul în care un sistem de aer condiționat strălucește, oferind un confort termic incomparabil în zilele toride. Cu toate acestea, puțini știu că aerul condiționat Whirlpool SPIW 312L poate fi un aliat de nădejde și în timpul iernii.  

În perioadele reci, funcția de încălzire poate menține o temperatură plăcută în locuință, fără a depinde exclusiv de alte surse de căldură. Astfel, poți economisi bani pe facturile de energie și asigura un confort constant pentru întreaga familie. 

Disponibilitatea Instalatorilor – Un Avantaj Neașteptat 

Unul dintre motivele principale pentru care ar trebui să iei în considerare instalarea aerului condiționat Whirlpool este disponibilitatea specialiștilor, mai ales că sezonul cald este spre final. În timpul sezonului rece, instalarea poate deveni mai dificilă datorită condițiilor meteo, așadar, prin luarea deciziei acum, ai șansa de a beneficia de performanțele AC-ului chiar și în timpul sezonului rece. 

Whirlpool 12000 BTU Oferă Economii la Gaz 

Investiția într-un sistem de aer condiționat poate părea inițial costisitoare, dar pe termen lung, vei observa beneficiile financiare și economiile la sistemele clasice de încălzire. Sistemele moderne de aer condiționat, Whirlpool SPIW 312L, sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că vei economisi bani pe facturile lunare de energie electrică și gaz. 

În plus, ai oportunitatea de a te bucura de confort termic în toate anotimpurile, de a profita de disponibilitatea instalatorilor și de a economisi bani pe termen lung. Așa că nu mai sta pe gânduri și ia în considerare această investiție pentru a-ți transforma casa într-un spațiu confortabil, indiferent de capriciile vremii. 

Cum să Alegi Corect un Aer Condiționat de 12000 BTU? 

Atunci când vine vorba de alegerea unui aparat de aer condiționat pentru locuința ta, știm că este o sarcină pe care trebuie să o iei în serios. Este un pas important pentru a-ți asigura un climat confortabil în casă pe tot parcursul anului, iar cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, este esențial să știi ce criterii să iei în considerare pentru a face alegerea corectă. 

În acest context, analizăm aparatul de aer condiționat Whirlpool 12000 BTU, și discutăm de ce ar putea fi o alegere excelentă pentru nevoile tale și ale celor dragi. Acest model, ca și multe altele, are câteva caracteristici cheie care merită luate în considerare: 

 1. Capacitatea de Răcire (BTU)

Unul dintre primele aspecte de luat în considerare este capacitatea de răcire a aparatului. Capacitatea se măsoară în unități termice britanice (BTU) și indică câtă căldură poate elimina aparatul într-o oră. Modelul Whirlpool SPIW 312L are o capacitate considerabilă, făcându-l potrivit pentru încăperi de dimensiuni medii spre mari. 

 1. Clasa Energetică A++

Eficiența energetică este crucială pentru a economisi bani pe termen lung. Aparatul Whirlpool menționat este clasificat în clasa energetică A++, ceea ce înseamnă că este eficient din punct de vedere energetic și poate reduce consumul de electricitate. 

 1. Funcția de Încălzire

Alegerea unui aparat care oferă și funcția de încălzire poate fi un avantaj major, mai ales în sezonul rece. Cu această opțiune, poți utiliza aparatul Whirlpool pentru a menține o temperatură confortabilă în casă în orice moment al anului. 

 1. Filtru HD Active Carbon

Un filtru de calitate poate îmbunătăți semnificativ calitatea aerului din interior. Aparatul Whirlpool este echipat cu un filtru HD Active Carbon, care poate ajuta la îndepărtarea particulelor de praf și alergeni din aerul din casă. 

 1. Agent de Răcire Ecologic

Este important să verifici tipul de agent de răcire utilizat în aparat. Aparatul Whirlpool utilizează agentul R32, care are un potențial de încălzire globală mai scăzut decât alte agenți de răcire comuni. 

În final, alegerea unui aparat de aer condiționat depinde de nevoile tale specifice. Asigură-te că îți iei timp să cercetezi și să compari diferite modele, pentru a găsi cel care se potrivește cel mai bine casei tale și preferințelor tale. Modelul Whirlpool SPIW 312L oferă o serie de caracteristici interesante și ar putea fi o alegere excelentă pentru cei care caută un sistem de climatizare versatil și eficient energetic. 

5 Motive Pentru Care să Alegi Aerul Whirlpool 12000 BTU 

 1. Tehnologie Inverter pentru Confort Termic Constant

În căutarea temperaturii optime, tehnologia Inverter este aliatul tău de încredere. Această tehnologie, cu frecvență de funcționare variabilă, asigură o climatizare eficientă și economică. Odată ce camera ajunge la temperatura dorită, compresorul își ajustează turația pentru a menține confortul termic, fără a compromite eficiența. 

Beneficii ale Tehnologiei Inverter: 

 • Funcționare silențioasă: Datorită adaptabilității motorului la frecvența de funcționare, aparatul funcționează într-un regim silențios. 
 • Economie financiară și eficiență: Tehnologia Inverter aduce cu sine economii semnificative pe termen lung, reducând costurile de energie și optimizând consumul. 
 • Temperatura optimă în orice moment: Indiferent de condițiile externe, tehnologia Inverter asigură menținerea temperaturii ideale în interiorul locuinței tale. 

Așadar, tehnologia Inverter este cheia pentru a te bucura de un confort termic constant, economisind în același timp bani și asigurând o funcționare discretă a sistemului tău de climatizare. 

 1. 4 Funcții pentru un Somn Odihnitor

Cu cele patru setări speciale pentru somn, aparatul de aer condiționat  Whirlpool ajustează temperatura camerei pentru a crea condițiile ideale pentru un somn profund și sănătos pentru întreaga familie. Această caracteristică unică îi permite aparatului să regleze temperatura constant în funcție de intervalele fazelor de somn profund. 

Beneficii ale Modurilor pentru Somn: 

 • Alegerea ideală pentru toate vârstele: Cele patru moduri speciale pentru somn permit selectarea celui mai potrivit mod în funcție de vârsta și preferințele fiecărui membru al familiei. 
 • Ajustarea temperaturii pentru un somn de calitate: Funcționarea aparatului se sincronizează cu fazele de somn, asigurându-se că temperatura camerei este optimă pentru un repaus odihnitor. 

Așadar, nu mai este nevoie să te chinui să găsești temperatura perfectă pentru somn. Cu aceste caracteristici inovatoare, te bucuri de un somn profund și confortabil, indiferent de vârstă sau preferințele personale. 

 1. Economisire Energetică cu Impact Ecologic

Modul Power Save nu numai că îți oferă confortul mult dorit, dar contribuie și la protejarea planetei noastre. Acest mod de economisire a energiei intră în acțiune atunci când temperatura dorită este atinsă, asigurând economii semnificative de energie electrică. Acest lucru se realizează prin optimizarea limitelor de turație ale ventilatorului. 

Beneficii ale Modului Power Save: 

Economie substanțială de energie electrică: Cu economii de energie de până la 41% atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire, vei observa o scădere semnificativă a costurilor de energie. 

Economisire automata de energie: Acest mod inteligent intră în acțiune automat atunci când temperatura camerei ajunge la nivelul optim de 25°C, asigurându-se că energia este utilizată cu eficiență maximă. 

Așadar, nu doar că te bucuri de confort în casă, ci și faci un pas important pentru a proteja mediul înconjurător. Modul Power Save îți poate aduce economii semnificative de energie, contribuind astfel la bunăstarea ta, dar și la sănătate a planetei noastre. 

 1. Fluxul de Aer 4D Xpert

Experimentează răcoarea uniformă în întreaga încăpere. Tehnologia de pătrundere a aerului din trei direcții asigură o funcționare mai rapidă, o circulație mai eficientă, o calitate mai bună a aerului și o acoperire mai mare a spațiului pentru rezultate superioare. 

Caracteristici ale Fluxului de Aer 4D: 

 • Design inovator cu 4 puncte de intrare a aerului: Prin plasarea a trei prize de aer pe trei laturi ale aparatului, acesta asigură o distribuție uniformă a aerului rece în întreaga încăpere. 
 • Circulație mai eficientă și aer mai curat: Datorită acestei tehnologii avansate, aparatul creează o circulație optimă a aerului, asigurând astfel un aer mai curat și mai răcoros în încăpere.
 • Design unic, potrivit pentru orice tip de spațiu: Designul său inovator se integrează armonios în orice decor de interior, aducând un plus de estetică și funcționalitate fiecărei camere. 

Cu ajutorul fluxului de aer 4D, poți să te bucuri de un climat interior perfect echilibrat, cu răcoare în fiecare colț al camerei, asigurându-ți confortul termic de care ai nevoie în orice moment. 

 1. Around U – Confort Personalizat 

Niciodată nu a fost mai ușor să te bucuri de temperatura ideală! Senzorul de pe telecomanda Around U măsoară temperatura din apropierea ta și o ajustează automat pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tale individuale. 

Caracteristici ale Senzorului Around U: 

 • Senzor avansat pe telecomandă: Cu ajutorul senzorului inteligent de pe telecomandă, poți obține o citire precisă a temperaturii din zona ta imediată. 
 • Reglajul temperaturii personalizat: Acest senzor detectează temperatura percepută în jurul tău și o folosește pentru a ajusta climatizarea în mod corespunzător, asigurându-ți un confort termic personalizat. 

Cu tehnologia Around U, nu trebuie să îți faci griji cu privire la setările precise ale termostatului. Senzorul de pe telecomandă preia conducerea pentru a te asigura că te simți întotdeauna confortabil în mediul tău. 

Specificații Tehnice Aer Condiționat Whirlpool 12000 BTU 

 • Tip produs: Standard; 
 • Utilizat pentru: Casă; 
 • Utilizare: Rezidențial; 
 • Suprafața de montare: Perete; 
 • Recomandat pentru încăperi pana la 20 – 30 m²; 
 • Capacitate generală: 12000 BTU; 
 • Capacitate de răcire: 11601 BTU; 
 • Capacitate de încălzire: 13307 BTU; 
 • Temperatura minima de operare răcire: -15° C; 
 • Temperatura maxima de operare răcire: +24° C; 
 • Temperatura minima de operare încălzire: – 10° C; 
 • Temperatura maxima de operare încălzire: +43° C; 
 • Tip filtru: HD și Filtru Active Carbon; 
 • Tip compresor: Inverter Rotary; 
 • 3 trepte de ventilație; 

Eficiența Energetică:  

 • Eficienta energetica răcire: A++; 
 • Eficienta energetica încălzire: A+; 
 • Coeficient randament sezonier la răcire SEER: 6.1; 
 • Coeficient randament sezonier la încălzire SCOP: 4; 

Criterii Tehnice: 

 • Tensiune alimentare: 230 V; 
 • Consum nominal la răcire: 195 kW; 
 • Consum nominal la încălzire: 980 kW; 
 • Capacitate nominala la răcire: 1190 W; 
 • Capacitate nominala la încălzire: 1140 W; 
 • Agent de răcire: R32; 

Unitate Internă: 

 • Dezumidificare: 1.2 l/h; 
 • Debit de aer unitate internă: 1600 m³/h; 
 • Nivel de zgomot unitate internă: 19 dB; 
 • Lungime unitate internă: 818 mm; 
 • Lățime unitate internă: 217 mm; 
 • Înălțime unitate internă: 270 mm; 
 • Greutate unitate internă: 7.5 Kg; 

Unitate Externă: 

 • Nivel de zgomot unitate externă: 54 dB; 
 • Lungime unitate externă: 660 mm; 
 • Lățime unitate externă: 240 mm; 
 • Înălțime unitate externă: 482 mm; 
 • Greutate unitate externă: 25 Kg; 

Funcții Climatizare: 

 • Răcire; 
 • Încălzire; 
 • Ventilație; 
 • Dezumidificare; 

Caracteristici speciale: 

 • Timer; 
 • Power Save; 
 • Sleep / Night mode; 
 • Auto Restart; 
 • Autodiagnosticare; 
 • Funcția Jet; 
 • The 6th Sense; 
 • Auto-curățare; 
 • Telecomandă; 
 • Dezghețare automată; 
 • Super Silent; 
 • Admisie aer 4D 
 • Funcție Around U; 
 • Funcție Super Turbo. 

Concluzie Aer Condiționat Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU 

Aerul condiționat Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU este cu adevărat un aparat de climatizare versatil și eficient energetic, ce prezintă o capacitate de răcire puternică și multiple funcții avansate. Astfel, AC-ul Whirlpool poate fi un aliat de încredere în orice sezon. 

Unul dintre aspectele notabile ale acestui aparat este abilitatea sa de a furniza răcoare în timpul verii și căldură în timpul iernii, datorită funcției de încălzire. Acest lucru înseamnă că poți să te bucuri de un confort termic constant pe tot parcursul anului, economisind în același timp bani pe facturile de gaz. 

Eficiența energetică este un alt punct forte al acestui aparat, cu o clasificare A++ pentru eficiența energetică în răcire și A+ în încălzire. Acest lucru nu numai că reduce costurile tale de energie, dar are și un impact pozitiv asupra mediului. 

Cu toate aceste caracteristici și tehnologii avansate, aerul condiționat Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU poate fi o alegere excelentă pentru oricine caută un sistem de climatizare versatil și eficient energetic pentru locuința sa. 

Așadar, nu mai sta pe gânduri și ia în considerare acest aparat de aer condiționat pentru a-ți transforma casa într-un spațiu confortabil, indiferent de anotimp. 

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L, 12000 BTU

Aerul condiționat Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU este cu adevărat un aparat de climatizare versatil și eficient energetic, ce prezintă o capacitate de răcire puternică și multiple funcții avansate.

Search