La ofertă

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L, 12000 BTU, Clasa A++

Whirlpool SPIW 312L

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Whirlpool SPIW 312L

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru HD + Active Carbon, R32, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Timer, Power Save, Sleep / Night mode, Auto Restart, Functia Jet, The 6th Sense, Auto-curatare, Telecomanda, Dezghetare automata, Super Silent)

Whirlpool SPIW 312L este un aparat modern de aer conditionat, utilizat adesea pentru asigurarea unui nivel ridicat de confort in incaperi de dimensiuni medii. Acesta are o eficienta energetica sporita si o fiabilitate indelungata, oferind sansa clientilor sa amortizeze in timp investitia, mai ales ca pretul este unul destul de atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L are o capacitate de racire de 12000 BTU/h, pe modulul de incalzire depasind chiar 13000 BTU/h. Pentru ca mare parte dintre clienti nu sunt familiarizati cu aceste valori, va spunem ca suprafata maxima pe care o poate acoperi ajunge pana la 25 mp, la o inaltime a incaperii de 2.7 m si o izolatie termica eficienta.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor de climatizare. Aceasta oscileaza intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Ambele sunt considerate performante extraordinare chiar daca etalonul superior al tabelului energetic este reprezentat de clasa A+++, insa, este aproape intangibil chiar si de cele mai moderne sisteme de climatizare.

Tehnologia pe Inverter are cel mai important rol in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L. Gratie acesteia, compresorul isi poate fluctua automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si mentinandu-le cu o activitatea redusa. Astfel, pe ciclurile lungi de folosire, veti observa un consum energetic cu pana la 40% mai eficient. Fiabilitatea este si ea imbunatatita prin solicitarea compresorului doar atat cat este nevoie.

Sistemul de filtrare HD cu carbon activ este unul dintre cele mai performante de pe piata la ora actuala. Acesta reuseste sa purifice complet aerul din incapere, eliminand particule poluante, virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L sunt cele de racire, incalzire, ventilare sau dezumidificare. Daca primele doua sunt considerate sezoniere datorita impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere, ultimele doua vor putea fi utilizate pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii vor oferi autonomie aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L. Acesta va fi capabil sa functioneze in lipsa dumneavoastra, urmand programele presetate pe intervale orare. In plus, isi va putea relua automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror deconectari involuntare.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator pe timpul noptii. Activati-l si nu veti mai simti schimbari bruste de temperatura. De asemenea, nu veti mai fi deranjati de zgomotul aerotermei care va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. In plus, pe tot parcursul ciclului de 8 ore veti observa un consum energetic foarte redus.

Functia Jet are rolul de a intensifica procesul de racire pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt acest lucru presupune un efort energetic suplimentar, pe ciclurile lungi veti observa economii substantiale datorita faptului ca aparatul are capacitatea de a mentine ambianta odata creeata fara a face risipa de resurse.

Functia 4D Airflow Inlet faciliteaza si ea atingerea rapida a nivelul de confort asteptat. Aceasta aspira cu putere aerul din incapere pe una dintre laturile aparatului si il evacueaza la temperatura modificata pe celelalte 3.

Tehnologia 6th Sense este creierul aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L. Aceasta preia feed-back permanent din incapere si regleaza toti parametrii sistemului pentru a putea oferi cel mai ridicat nivel de confort, in cel mai scurt timp, consumand cele mai putine resurse.

Functia de Autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce activitatea de racire a luat sfarsit. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Functia Arround U transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L intr-un termostat de camera. Acesta va transmite feed-back permanent catre unitatea principala pentru a putea mentine o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de energie.

Functia de dezghetare automata se activeaza doar in timpul regimului de incalzire si consta in oprirea temporara a activitatii, pentru perioade scurte de timp, atunci cand se formeaza gheata in unitate. Astfel, ii ofera acesteia sansa a se topeasca automat, fara a afecta prea mult nivelul de confort din incapere si fara a risipi energia.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 19 dB, dominand astfel topul celor mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Whirlpool SPIW 312L reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, ingloband aproape orice functie disponibila pentru aceste sisteme de cliamtizare. Cu o inteligenta artificiala iesita din comun, aparatul va aduce un nivel ridicat de confort intr-un timp foarte scurt, fiind foarte eficient si din punct de vedere energetic. Analizandu-i toate aceste performante consideram ca pretul la care se vinde la ora actuala este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Whirlpool SPIW 312L

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11601 BTU
Capacitate de incalzire: 13307 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 10
Tip filtru: HD Filtru Active Carbon
Tip compresor: Inverter Rotary
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 1600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 19 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 818 mm
Latime unitate interna: 217 mm
Inaltime unitate interna: 270 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 2.98
Coeficient randament la incalzire COP: 3.61

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Functii speciale: Timer

Power Save

Sleep / Night mode

Auto Restart

Arround U

Functia Jet

The 6th Sense

Auto-curatare

Telecomanda

Dezghetare automata

Super Silent

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 195 kW
Consum nominal la incalzire: 980 kW
Capacitate nominala la racire: 1190 W
Capacitate nominala la incalzire: 1140 W
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 660 mm
Latime unitate externa: 242 mm
Inaltime unitate externa: 482 mm
Greutate unitate externa: 23 Kg
Whirlpool SPIW 312L

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search