La ofertă

Aparat aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++

Vivax ACP‐18CH50AEMI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vivax ACP‐18CH50AEMI

(Aparat de aer conditionat, M-Design,  Wi-Fi Ready, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++, ecran LCD, Pornire silentioasa, Sleep mode, Turbo mode, Timer, Protectie Anti-Inghet, Autocuratare, ECO-Mode)

Vivax ACP‐18CH50AEMI este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, aparute pe piata la inceputul anului 2017. Acesta impresioneaza prin capacitatea mare de modificare a temperaturii si prin numeroasele functii inteligente, fapt ce il face utilizabil atat in segmentul rezidential, cat si in cel de office/comercial.  Aspectul sau este unul minimalist, contemporan si suficient de discret pentru a se camufla usor pe un perete alb.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI are o capacitate foarte buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este amplasat, aceasta urcand pana la 18000 BTU/h, indiferent de regimul utilizat. Acesta este indicat incaperilor cu suprafata de pana la 50 mp, cu inaltime standard (2.7 m). Cuvinte de lauda avem si la capitolul eficientei energetice, acolo unde bifeaza clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI. Gratie acesteia, compresorul poate varia automat turatiile pentru a reusi sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a le mentine functionand intr-un regim economic. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, randamentul este imbunatatit cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare cu care este dotat aparatul de aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI este unul dintre cele mai performante, la ora actuala. Acesta este capabil de o purificare completa a aerului din incapere, eliminand cu succes, virusuri, bacterii, alergeni sau particule de praf si poluare. In plus, gratie ionizatorului, aerul este improspatat iar mirosurile neplacute dispar cu desavarsire.

Functia I Feel (Follow Me) transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI intr-un termostat de camera. Senzorul incorporat in aceasta va transmite feed-back permanent catre unitatea centrala, reusind sa mentina o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Modulul Wi-fi Ready permite controlul aparatului de aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI prin intermediul dispozitivelor mobile compatibile Android sau iOS, prin intermediul unor aplicatii universale, precum Peel Smart Remote. Aceste aplicatii sunt capabile sa controleze o serie larga de dispozitive electrice sau electronice din locuinta dumneavoastra, apartinand oricaror brand-uri (chiar si versiuni mai vechi). In plus, sunt descarcabile gratuit.

Functia de autodiagnoza protejeaza aparatul de aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI de defectiunile severe. Aceasta detecteaza prematur orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si opreste unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti gasi in manualul de utilizare cele mai sigure si rapide metode de remediere. Se vor detecta inclusiv scurgerile de freon pentru a preveni activitatea compresorului la temperaturi ridicate.

Functia Turbo poate fi activata optional in timpul regimului de racire pentru ca aparatul de aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI sa poata atinge mai rapid temperatura setata, urmand ca ulterior acesta sa-si reia automat activitatea normala. Chiar daca pe moment consumul energetic este unul suplimentar, faptul ca sistemul va fi capabil sa mentina temperatura cu un efort energetic minim, se va transforma intr-o economie substantiala de resurse, pe ciclurile lungi.

Functia de dezghetare inteligenta se activeaza automat in timpul regimului de incalzire. Aceasta a fost optimizata fata de versiunile anterioare, pentru a nu mai porni la intervale presetate de timp, ci doar atunci cand este necesara. Astfel, veti avea de castigat atat la nivelul confortului, cat si la cel al resurselor consumate.

Functia Mute este similara functiei silent de la dispozitivele mobile. Aceasta anuleaza orice zgomot de confirmare a comenzilor efectuate. Si daca tot am ajuns la capitolul acustic, trebuie sa va spunem ca aparatul de aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI este poate cel mai silentios din clasa sa, producand doar 26 dB pe cea mai puternica dintre cele trei trepte de ventilare.

Functia de memorare a pozitie flaps-ului va reface la repornirea aparatului de aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI ultima pozitie memorata inainte de oprirea acestuia.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera autonomie aparatului de aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI. Gratie acestora, sistemul va fi capabil sa functioneze in regimuri diferite, pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce s-a incheiat activitatea de racire, pentru a evita posibilitatea ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia. Astfel, sunt eliminate principalele doua cauze ale mirosurilor neplacute.

Modulul Sleep/night va fi responsabil de protejarea somnului dumneavoastra pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura si nici zgomotul aerotermei, care va intra automat intr-un regim silentios de functionare. In plus, pe tot parcursul ciclului de 8 ore, consumul energetic va fi unul deosebit de redus.

Concluzia noastra este ca Vivax ACP‐18CH50AEMI reprezinta unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare, fiind echipat cu o multitudine de functii inteligente si inzestrat cu o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii. Analizand toate caracteristicile acestui aparat de aer conditionat, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • 30 de zile drept de retur;

 Vivax ACP‐18CH50AEMI

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 50 m²
Capacitate generala: 18000 BTU
Capacitate de racire: 18000 BTU
Capacitate de incalzire: 18000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Filtru Bio, Anti-Praf
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 26 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 957 mm
Latime unitate interna: 302 mm
Inaltime unitate interna: 213 mm
Greutate unitate interna: 9.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.4
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilare, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

 • Ecran LCD
 • Pornire silentioasa
 • Sleep mode
 • Turbo mode
 • Timer
 • Protectie Anti-Inghet
 • Autocuratare
 • Autodetectie scurgeri freon

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V
Capacitate nominala la racire: 1.63 kW
Capacitate nominala la incalzire: 1.54 kW
Agent de racire: R-410 A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 57 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 800 mm
Latime unitate externa: 333 mm
Inaltime unitate externa: 554 mm
Greutate unitate externa: 37.8 Kg

Vivax ACP‐18CH50AEMI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat Vivax ACP‐18CH50AEMI, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++
Vivax ACP‐18CH50AEMI reprezinta unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare, fiind echipat cu o multitudine de functii inteligente si inzestrat cu o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii. Analizand toate caracteristicile acestui aparat de aer conditionat, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.
9.5 Total Score
Performante de top, la toate capitolele

Vivax ACP‐18CH50AEMI reprezinta unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare, fiind echipat cu o multitudine de functii inteligente si inzestrat cu o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii. Analizand toate caracteristicile acestui aparat de aer conditionat, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Consum
9
Pret
9
Design
8.5
Functii
9.5

Search