La ofertă

Aparat de aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI M-Design, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++

Vivax ACP‐12CH35AEMI

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vivax ACP‐12CH35AEMI

(Aparat de aer conditiona, Wi-Fi Ready, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++, ecran LCD, Pornire silentioasa, Sleep mode, Turbo mode, Timer, Protectie Anti-Inghet, Autocuratare, ECO-Mode)

Vivax ACP‐12CH35AEMI este un aparat de aer conditionat mult mai sofisticat decat o anunta pretul. Acesta este echipat cu o multitudine de functii inteligente si o capacitate mare de modificare a temperaturii, astfel ca poate aduce un nivel ridicat de confort chiar si in incaperile spatioase. In plus, eficienta sa energetica va ajuta sa amortizati in timp o parte din investitie.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI are o capacitate buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta atingand valoarea de 12000 BTU/h, indiferent ca utilizati regimul de incalzire sau pe cel de racire. Din acest punct de vedere este destinat spatiilor de pana la 35 mp, cu inaltime standard. Eficienta energetica atinge si ea standarde inalte, osciland intre clasele A++ si A+, in functie de modul de utilizare.

Tehnologia pe Inverter este una dintre cele mai importante intrucat are ca responsabilitate principala eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI. Gratie acesteia, compresorul poate functiona gradual, atingand mult mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina cu o activitate minima, perioade lungi de timp. Astfel, randamentul este imbunatatit cu pana la 30-40%, pe cicluri de cateva ore.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI este unul dintre cele mai performante, in momentul de fata. Acesta este capabil sa elimine pe langa particulele de praf si poluare, virusuri, bacterii sau alergeni, oferind o purificare completa a aerului din incapere. In plus, ionizatorul elibereaza ioni negativi pentru ca aerul sa fie mai proaspat si sanatos.

Functia de autocuratare usuca rapid vaporizatorul, imediat dupa incetarea regimului de racire, eliminand sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala sursa a mirosurilor neplacute.

Functia de detectare a pierderii de refrigerant semnaleaza scurgerile de freon protejand compresorul inainte de a fi afectat de temperaturile ridicate.

Functia de memorare a pozitiei flaps-ului reface automat orientarea fluxurilor de aer, imediat dupa ce aparatul de aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI este repornit, conform ultimei pozitii setate.

Functia Mute este similare functiei Silent de la telefoanele mobile. Aceasta anuleaza orice zgomot de confirmare a comenzilor efectuate.

Functia de dezghetare inteligenta se activeaza doar in timpul regimului de incalzire, atunci cand este nevoie de ea, spre deosebire de aparatele clasice care au presetate perioade de defrost. Astfel, va veti bucura de un grad mai mare de confort si de economii energetice.

Modulul Eco este similar modulului Sleep/Night intalnit la alte aparate de aer conditionat. Acesta este capabil sa va ofere un excelent nivel de confort pe timp de noapte, modificand lent temperatura si functionand intr-un regim silentios. Astfel, Vivax ACP‐12CH35AEMI reuseste sa reduca factura energetica cu pana la 60% din valoarea acesteia.

Timer-ul va permite sa setati aparatul de aer conditionat pentru a putea functiona in regimuri diferite, pe intervale de timp.

Functia Turbo intensifica activitatea sistemului de climatizare Vivax ACP‐12CH35AEMI pentru a putea atinge mai rapid temperaturile setate (doar pe regimul de racire), urmand ca ulterior sa revina la modul normal de functionare.

Nivelul maxim de zgomot atins de unitatea interioara pe cea mai puternica treapta de ventilare este de 55 dB. Nu este chiar cea mai buna performanta, insa, nici nu consideram aceasta valoare a fi suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Vivax ACP‐12CH35AEMI reprezinta un aparat de aer conditionat echipat cu toate functiile necesare pentru a fi capabil sa ofere un excelent nivel de confort pe spatii de pana la 35 mp. Eficienta energetica sporita va ajuta sa amortizati in timp pretul, care oricum este unul foarte atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Vivax ACP‐12CH35AEMI

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Filtru Bio, Anti-Praf
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 24 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 805 mm
Latime unitate interna: 285 mm
Inaltime unitate interna: 194 mm
Greutate unitate interna: 7.2 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: ecran LCD, Pornire silentioasa, Sleep mode, Turbo mode, Timer, Protectie Anti-Inghet, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon

Vivax ACP‐12CH35AEMI

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search