La ofertă

Aparat de aer conditionat BEKO BPEU 120 / BPEU 121, A++/A+, 12.000BTU/h

BEKO BPEU 120 / BPEU 121

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

BEKO BPEU 120 / BPEU 121

(Aparat de aer conditionat, A++/A+, 12.000BTU/h, Auto-Restart, Functie Anti-mucegai, Dezumidificare, Hotstart, Functie ZoneFollow, Heat,  Cool, Dezghetare, Autocuratare, Timer, Sleep Mode, Kit instalare inclus)

BEKO BPEU 120 / BPEU 121 este unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat, ingloband o multitudine de functii moderne. Acesta este capabil sa asigure un nivel optim de confort, in incaperi de dimensiuni medii, fara a face risipa de resurse. In plus, ofera un aspect contemporan, foarte discret, implementand inclusiv display-ul mascat. De asemenea, se comercializeaza la un pret deosebit de atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat BEKO BPEU 120 / BPEU 121 are o capacitate de racire de aproximativ 11500 BTU/h, pe racire inregistrand o performanta inferioara de doar 9200 BTU/h. Intrucat majoritatea dintre voi nu sunteti familiarizati cu aceste unitati de masura, va spunem ca suprafata recomandata pentru a putea fi acoperita cu brio nu trebuie sa depaseasca 25 mp. Evident, intra in discutie si inaltimea incaperii, standardul pentru sectorul rezidential fiind de 2.7 m. Izolatia termica are si ea un rol providential. Fara o izolatie corespunzatoare si la o inaltime peste cea standard, suprafata acoperita scade.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat BEKO BPEU 120 / BPEU 121 este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare. Aceasta oscileaza intre clasa A++, pe regimul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Chiar daca actualul etalon superior al tabelului energetic este considerat clasa A+++, acesta este aproape intangibil pentru majoritatea sistemelor de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat BEKO BPEU 120 / BPEU 121. Gratie acesteia, compresorul isi poate modifica automat turatiile in functie de necesarul termic ambiental. Astfel, va reusi sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Tehnologia reduce consumul cu peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat BEKO BPEU 120 / BPEU 121 sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Primele doua sunt sezoniere din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere. In schimb, ultimele vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat sa functioneze autonom. Va trebui doar sa-i presetati activitatea pe intervale de pana la 24h iar acesta va urma programele intocmai. In plus, va fi capabil sa-si reia activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Zone Follow transforma telecomanda aparatului de aer conditionat BEKO BPEU 120 / BPEU 121 intr-un termostat de camera reglabil. Astfel, va mentine o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Functia de Autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce aparatul de aer conditionat BEKO BPEU 120 / BPEU 121 si-a incheiat unul dintre principalele programe de lucru. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de dezghetare consta in oprirea sistemului de climatizare in timpul regimului de incalzire, la intervale fixe de timp, pentru a permite ghetii formate in unitatea exterioara sa se decongeleze natural. Chiar daca nu este la fel de performanta ca dezghetarea inteligenta (se activeaza doar atunci cand este nevoie) si aceasta functie aduce beneficii atat la nivelul confortului, cat si la cel al consumului energetic.

Functia Hot Start preincalzeste unitatea interioara inaintea pornirii ventilarii pentru modulul de incalzire. Astfel, se elimina curentii de aer rece din stadiul incipient.

Functia Turbo are rolul de a intensifica activitatea aparatului de aer conditionat BEKO BPEU 120 / BPEU 121 pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, sistemul de climatizare isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt discutam despre un consum energetic suplimentar, pe ciclurile lungi de cateva ore veti observa economii substantiale, intrucat aparatul va fi capabil sa mentina temperatura atinsa cu o activitate redusa.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 55 dB. Chiar daca nu este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca BEKO BPEU 120 / BPEU 121 reprezinta un aparat de aer conditioant de clasa medie, care insereaza si cateva functii sofisticate pentru a se delimita de principalii competitori. Acesta este perfect pentru incaperi de dimensiuni medii, acolo unde poate aduce rapid un nivel optim de confort, utilizand un minim de resurse. In plus, are un aspect modern si in momentul de fata se comercializeaza la un pret extrem de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

BEKO BPEU 120 / BPEU 121

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs:Standard
Suprafata de montare:Perete
Suprafata acoperita:25 m²
Capacitate generala:12000 BTU
Capacitate de racire:11498 BTU
Capacitate de incalzire:9212 BTU
Eficienta energetica racire:A++
Eficienta energetica incalzire:A+
Numar trepte ventilator:5
Kit instalare inclus:Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h):1.2
Debit de aer unitate interna:580 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna:55 dB
Lungime unitate interna:83.2 cm
Latime unitate interna:22.3 cm
Inaltime unitate interna:29.7 cm
Greutate unitate interna:10.3 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER:6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP:4

 

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi:Nu
Functii speciale:Timer – 24 h

Functie Auto-Restart

Functie Auto-mucegai

Functie Dezumidificare

Functie Hotstart

Functie ZoneFollow

Functie Heat (incalzire)

Functie Cool (racire)

Functie dezghetare

Sleep

Self Clean

 

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate nominala la racire:3370 W
Capacitate nominala la incalzire:2700 W

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa:62 dB
Lungime unitate externa:80 cm
Latime unitate externa:55.4 cm
Inaltime unitate externa:33.3 cm
Greutate unitate externa:27.5 Kg
BEKO BPEU 120 / BPEU 121

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat BEKO BPEU 120 / BPEU 121, A++/A+, 12.000BTU/h
BEKO BPEU 120 / BPEU 121 reprezinta un aparat de aer conditioant de clasa medie, care insereaza si cateva functii sofisticate pentru a se delimita de principalii competitori. Acesta este perfect pentru incaperi de dimensiuni medii, acolo unde poate aduce rapid un nivel optim de confort, utilizand un minim de resurse. In plus, are un aspect modern si in momentul de fata se comercializeaza la un pret extrem de atractiv.
8.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

BEKO BPEU 120 / BPEU 121 reprezinta un aparat de aer conditioant de clasa medie, care insereaza si cateva functii sofisticate pentru a se delimita de principalii competitori. Acesta este perfect pentru incaperi de dimensiuni medii, acolo unde poate aduce rapid un nivel optim de confort, utilizand un minim de resurse. In plus, are un aspect modern si in momentul de fata se comercializeaza la un pret extrem de atractiv.

Consum
8.5
Pret
10
Design
9
Functii
8
Search