La ofertă

Centrala termica conventionala Motan KPlus C22 SPV 23MEF

Motan KPlus C22 SPV 23MEF

*Garantie 24 luni *Cel mai bun pret *Transport rapid si gratuit *Deschiderea coletului la livrare

Motan KPlus C22 SPV 23MEF

(Centrala termica conventionala, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Pompa Low Energy, Doua schimbatoare de caldura, Afisaj LCD,  Protectie la inghet, Protectie electrica IP40, Kit evacuare inclus)

Motan KPlus C22 SPV 23MEF este una dintre cele mai interesante centrale termice conventionale prin prisma faptului ca ofera performante superioare, propunand, in acelsi timp, un pret de vanzare foarte accesibil. In plus, materialele de calitate din care sunt confectionate piesele componente ii confera o fiabilitate sporita, astfel ca, aceasta centrala termica s-a pozitionat rapid in topul celor mai vandute produse din nisa respectiva.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Design compact si ergonomic

Centrala termica Motan KPlus C22 SPV 23MEF are un design compact, fapt ce o transforma intr-o solutie ideala de climatizare pentru spatiile inghesuite. Accesul la fiecare element component se realizeaza foarte usor, astfel ca in cazul unei avarii, intalatorul va trebui doar sa desfaca masca frontala pentru a identifica si remedia problema. In plus, centrala este dotata cu un display digital amplasat in centrul panoului de control electronic, acesta oferind informatii succinte cu privire la regimul de functionare al centralei.

Motan KPlus C22 SPV 23MEF

Performante superioare

Centrala conventionala Motan KPlus C22 SPV 23MEF are o putere de 24 kW, fiind destinata in special spatiilor cu suprafata de pana la 200 mp. Aceasta asigura un debit foarte bun al apei calde, vorbind despre aproximativ 13 l/min. Avand in vedere ca discutam totusi despre o centrala conventionala si nu una in condensare, randamentul este subunitar, de 93%. Pompa Low Energy consuma putine resurse, fapt ce se reflecta in atingerea standardului de 3 stele la capitolul eficienta energetica.

Fiabilitate sporita

Centrala Motan KPlus C22 SPV 23MEF este foarte fiabila. Pe langa calitatea ridicata a materialelor din care sunt confectionate piesele componente, intalnim si cateva functii de protectie. Protectia la suprapresiune (presiune mai mare de 3 bar) este asigurata de o supapa speciala, in timp ce termostatul de siguranta protejeaza schimbatorul de caldura la supraincalzire. Pompa este protejata prin intermediul unui sistem antiblocare, ce se activeaza automat la fiecare 24h iar depunerile de calcar pe intreaga instalatie vor fi prevenite. Lipsa evacuarii gazelor arse va fi semnalizata prin intermediul unui presostat special, prevenind astfel avariile severe. De asemenea, veti avea la dispozitie o functie de protectie anti-inghet, ideala in perioadele lungi de absenta de la domiciliu, din timpul anotimpului rece. Aceasta va mentine in instalatie o temperatura suficient de mare pentru a preveni congelarea apei dar suficient de mica pentru ca resursele consumate sa fie aproape insesizabile. Ca si cand toate aceste sisteme de siguranta nu ar fi fost suficiente, producatorul a implementat si o functie de autodiagnoza, care va identifica din stadiu incipient orice eroare, dumneavoastra gasind in manualul utilizatorului toate detaliile cu privire la remedierea acestora. Mare atentie, orice interventie trebuie facuta de personal autorizat.

Verdict

Concluzia noastra este ca Motan KPlus C22 SPV 23MEF reprezinta o centrala termica conventionala cu performante superioare majoritatii competitorilor, indiferent ca vorbim despre fiabilitate, confort sau consum energetic. In plus, aceasta re un design compact si ergonomic iar pretul la care se vinde este unul foarte accesibil.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Motan KPlus C22 SPV 23MEF

CARACTERISTICI GENERALE

Tip centrala: Conventionala
Tip montare: Murala
Putere termica nominala min/max (kW): 14.4/22.8
Tip alimentare: 230 V / 50 Hz
Tiraj: Fortat
Panou de comanda: Display digital
Randament (%): 93
Suprafata spatiului ce trebuie incalzit (m²): 200
Consum maxim (m³): 2.56

FUNCTII

Debit apa calda(l/min): 13
Tip pompa: Low Energy
Kit evacuare gaze: 60 / 100
Vas de expansiune: 7 l
Boiler incorporat: Nu
Ventilator: Da
Accesorii: Kit evacuare gaze arse inclus

EFICIENTA

Eficienta la putere nominala (%): 93
Clasa de eficienta energetica: 3 stele

SIGURANTA IN EXPLOATARE

Protectie la inghet: Da
Clasa Nox: 2

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate (Kg): 33
Dimensiuni (W x D x H mm): 700 x 350 x 415
Tensiune alimentare (V): 220V
Putere totala consumata (W): 130
Clasa de protectie electrica (IP): IP40
Presiune min/max pe circuitul de incalzire (bar): 0.5 / 3
Capacitate vas expansiune (l): 7
Debit minim (l/min): 13
Nivel de zgomot (dB): 48

Motan KPlus C22 SPV 23MEF

*Garantie 24 luni *Cel mai bun pret *Transport rapid si gratuit *Deschiderea coletului la livrare

Centrala termica conventionala Motan KPlus C22 SPV 23MEF
Motan KPlus C22 SPV 23MEF reprezinta o centrala termica conventionala cu performante superioare majoritatii competitorilor, indiferent ca vorbim despre fiabilitate, confort sau consum energetic. In plus, aceasta re un design compact si ergonomic iar pretul la care se vinde este unul foarte accesibil.
9 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Motan KPlus C22 SPV 23MEF reprezinta o centrala termica conventionala cu performante superioare majoritatii competitorilor, indiferent ca vorbim despre fiabilitate, confort sau consum energetic. In plus, aceasta re un design compact si ergonomic iar pretul la care se vinde este unul foarte accesibil.

Randament
8.5
Suprafata acoperita
9
Functii
10
Search