La ofertă

Review – Aparat de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU 

Vara și iarna sunt cele două sezoane care despart oamenii în două tabere: cei care se simt confortabil la temperaturi relativ extreme, fie ele cu + sau cu -, respectiv persoanele care se documentează din timp pentru a găsi cele mai bune aparate de climatizare.  

Dacă te numeri printre persoanele din cea de-a doua categorie, îți venim în ajutor cu un review despre unul dintre cele mai inovative AC-uri portabile: aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU 

Pe parcursul review-ului, vom discuta pe larg despre principalele caracteristici speciale ale aparatului de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU și vom menționa avantajele și dezavantajele acestui dispozitiv, astfel încât tu să poți face alegerea perfectă conform nevoilor tale. Dar până atunci, cum îți poți da seama ce tip de aparat de aer condiționat se potrivește locuinței tale? 

Când să optez pentru un aparat de aer condiționat mobil?  

Nu este o noutate faptul că există nenumărate tipuri de aparate de climatizare, iar fiecare se potrivește în diferite situații. Dacă încă nu ești sigur ce tip de aer condiționat se potrivește în locuința ta, trebuie să te gândești la ce camere îți dorești să climatizezi.  

De exemplu, dacă vrei să încălzești sau să răcești mai multe camere cu ajutorul unui singur dispozitiv, cu siguranță vei avea nevoie de un aparat de aer condiționat mobil pe care să îl poți muta în toate zonele. Dacă, din contră, îți dorești să climatizezi mai multe camere prin intermediul a multiple aparate, poți opta pentru un sistem de aer condiționat multisplit. Acesta conține mai multe unități interne conectate la aceeași unitate externă. Deși sistemele multisplit sunt mai costisitoare, eficiența lor nu poate fi contestată.  

Pe de altă parte, dacă îți dorești să climatizezi o singură încăpere cu ajutorul unui aparat, alegerea ideală ar putea fi un aparat de aer condiționat fix de tip monosplit. Acesta constă în două unități, una internă și una externă.  

Aparat de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU – Prezentare generală 

Aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU este un dispozitiv foarte eficient care surprinde față de alte tipuri de AC mobil prin faptul că nu are nevoie de o țeavă de evacuare. Acesta dispune de un recipient cu 37 L de apă. În timpul procesului de răcire a încăperii, aerul cald rezultat este evacuat în recipientul cu apă din interiorul dispozitivului.  

Fiind relativ compact, aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU poate fi mutat cu ușurință în zonele pe care îți dorești să le climatizezi, acesta fiind un avantaj semnificativ. Deși este de dimensiuni cât se poate de reduse, capacitatea generală de 9000 BTU îl face ideal pentru a-și îndeplini funcțiile de răcire și încălzire. Un aparat de aer condiționat 9000 BTU este ideal pentru a climatiza camere cu suprafețe de până la 21 m2.  

Faptul că aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU nu are nevoie de o unitate externă îl face foarte eficient, întrucât nici montarea acestuia nu va lua prea mult timp. Tocmai de aceea, mulți utilizatori optează pentru acest dispozitiv pentru a avea parte de o atmosferă plăcută într-un timp record.  

În ceea ce privește consumul de energie electrică, aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU surprinde cu desăvârșire. Deși mulți dintre noi știam că un AC poate consuma cantități impresionante de energie electrică, aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU are un consum foarte redus, ideal pentru persoanele econome. După terminarea procesului de răcire cu acumulare, spre exemplu, puterea consumată de dispozitiv este de doar 20 W. Această putere se aseamănă cu cea a unui bec mic cu filament. 

Tehnologie Wi-Fi, pentru un control cât mai bun 

Aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU este dotat cu tehnologia Wi-Fi, un aspect mai rar întâlnit în cazul AC-urilor portabile. Această tehnologie le permite utilizatorilor să controleze aparatul de aer condiționat de oriunde s-ar afla, prin intermediul unei aplicații dedicate deseori valabile pe aproape toate sistemele de operare ale dispozitivelor smart.  

Controlul de la distanță reprezintă un adevărat avantaj, întrucât utilizatorii nu mai trebuie să programeze AC-ul pentru a porni în anumite intervale de timp. În schimb, dacă te afli în apropiere de locuința ta și îți dorești să ai temperatura optimă într-o anumită încăpere atunci când ajungi, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi aplicația și să pornești aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU.  

Economie prin orice material 

Aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU utilizează agentul frigorific R290. Deși această variantă de freon nu este cea mai recentă, ea este în continuare foarte des întâlnită, mai ales în cazul AC-urilor mobile. R290 este un refrigerant compus dintr-un fluid natural, care contribuie activ la reducerea nivelului de poluare, astfel ridicând nivelul de eficiență surprinzător.  

Design simplu, minimalist 

Așa cum am menționat anterior, aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU este cât se poate de compact, mai ales datorită faptului că nu necesită o țeavă pentru evacuarea aerului cald. Mai mult, dispozitivul are un design foarte simplu, în nuanțe de alb. Acest fapt poate face ca aparatul de aer condiționat să fie foarte ușor de integrat în diferite tipuri de camere, proiectate în nenumărate stiluri.  

Specificații 

Caracteristici generale 

 • Tip produs: portabil/mobil; 
 • Utilizat pentru: casă, mediu rezidențial; 
 • Suprafață de montare: portabil; 
 • Recomandat pentru încăperi de până la: 21 m2; 
 • Capacitate generală: 9000 BTU; 
 • Capacitate de răcire: 9000 BTU; 
 • Capacitate de încălzire: 9000 BTU; 

Specificații tehnice 

 • Tensiune alimentare: 220 V / 240 V; 
 • Agent de răcire: R290 (propan); 

Unitate internă 

 • Debit de aer unitate internă: 360 m3/h; 
 • Nivel de zgomot unitate internă: 33 dB, 40 dB, 45 dB; 
 • Culoare unitate internă: alb; 
 • Lungime unitate internă: 33 cm; 
 • Lățime unitate internă: 49.5 cm; 
 • Înălțime unitate internă: 92 cm; 
 • Greutate unitate internă: 40 kg. 

Funcții 

 • Funcții de climatizare: răcire, încălzire, ventilație, dezumidificare; 
 • Tehnologie Wi-Fi: da; 
 • Caracteristici speciale: timer, control Wi-Fi, funcția SWING, pompă de căldură, funcția Sleep, funcție de ghidare vocală, răcire cu compresor, funcție de blocare/deblocare taste, funcție Fan Speed, afișare inteligentă a codurilor de erori, funcție de depozitare a energiei. 

Concluzie – Aparat de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU 

Aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU este foarte eficient, principalul său atu fiind reprezentat de faptul că nu are nevoie de o țeavă de evacuare a aerului cald. AC-ul este ideal pentru persoanele care își doresc să climatizeze mai multe încăperi cu ajutorul unui singur aparat, iar consumul de energie electrică este foarte redus.  

Ținând cont de faptul că dispozitivul este prevăzut cu un recipient de 37 L umplut cu apă, aparatul de aer condiționat este compact, iar la cei 37 L de apă (care de altfel pot fi considerați 37 kg, considerând densitatea apei) se adaugă doar 3 kg de alte materiale din care este construit AC-ul propriu zis.  

Aparat de aer conditionat mobil Zass ZPAC 09, 9000 BTU

Descoperă răcoarea și confortul de neegalat cu aparatul de aer condiționat mobil Zass ZPAC 9000 BTU - partenerul tău ideal în zilele călduroase!

Search