La ofertă

Aparat de aer conditionat LG Standard Dual Inverter S12EQ, 12000 BTU, Clasa A++

LG Standard Dual Inverter S12EQ

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

LG Standard Dual Inverter S12EQ

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru protectie Dual, Afisare consum energie, R32, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Sleep / Night mode, Auto Restart, Energy Display, Autocuratare, Telecomanda, Jet Cool/Heating, Baleiere automata 2 directii, Activ Energy Control, Low noise 19 db, Protectie anticoroziva, Gold Fin)

LG Standard Dual Inverter S12EQ este un aparat de aer conditionat foarte eficient, propunand un nivel de confort ridicat, intr-un timp scurt, cu putine resurse consumate. Acesta inglobeaza numeroase functii, unele dintre ele foarte rar intalnite printre competitori. Aspectul sau este unul modern dar discret. Brand-ul asiatic este renumit pentru fiabilitatea sporita. Pretul la care se comercializeaza acest produs este surprinzator de atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat LG Standard Dual Inverter S12EQ are o capacitate de racire de 12000 BTU/h, in timp ce pe modulul de incalzire depaseste 13600 BTU/h. Din acest punct de vedere, aparatul poate acoperi o suprafata de pana la 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential (2.7 m) si grad superior de izolare termica. Desi aceste conditii sunt rareori intalnite in realitate, apreciati suprafata la 70-80% din valoarea data de producator (25-27 mp).

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat LG Standard Dual Inverter S12EQ  este una foarte buna, osciland intre clasa A++ pe modulul de racire si clasa A+ pe cel de incalzire. Chiar daca actualul etalon superior al tabelului energetic este reprezentat de clasa A+++, acesta este foarte greu de atins chiar si de cele mai sofisticate sisteme de climatizare.

Tehnologia Dual Inverter joaca cel mai important rol in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat LG Standard Dual Inverter S12EQ. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, in functie de necesarul amabiental. Astfel, reuseste sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina fara a face risipa de resurse, imbunatatind randamentul cu peste 40%.

Sistemul de filtrare este unul dintre cele mai performante la ora actuala. Gratie densitatii sporite si al dublei protectii, acesta este capabil sa retina orice particula mai mare de 10 microni, avand competenta chiar si impotriva bacteriilor.

Functiile de climatizare pe care le ofera aparatul de aer conditionat LG Standard Dual Inverter S12EQ sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier, din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii, pe ultimele doua le veti putea utiliza pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator pe timpul noptii. Acesta va minimiza zgomotul aerotermei si va elimina schimbarile bruste de temperatura. In plus, veti observa si un consum energetic foarte redus.

Functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat LG Standard Dual Inverter S12EQ sa-si reia activitatea conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau ale oricaror alte deconectari involuntare, imediat ce alimentarea a fost refacuta.

Functia Jet intensifica activitatea sistemului de climatizare, ajutandu-l sa functioneze pentru o perioada limitata la o putere ce o depaseste pe cea nominala. Astfel se vor atinge mai rapid temperaturile setate, indiferent ca vorbim despre racire sau incalzire. Odata atinse, aparatul de aer conditionat va reveni automat la regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt acest lucru presupune un consum energetic suplimentar, pe ciclurile lungi de cateva ore veti observa economii energetice semnificative, intrucat aparatul va fi capabil sa mentina temperaturile atinse fara a face risipa de resurse.

Active Energy Control este o functie care va permite sa setati primordial consumul energetic, nu temperatura dorita. Aceasta este o setare inversa, care conditioneaza nivelul de confort de resursele utilizate pentru a-l atinge.

Functia Comfort Air modifica fluxurile de aer pentru a evita orientarea acestora catre persoanele din incapere.

Functia de Autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce activitatea aparatului de aer conditionat s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Functia de Diagnosticare Inteligenta are rolul de a preveni defectiunile severe ale aparatului de aer conditionat LG Standard Dual Inverter S12EQ. Aceasta va identifica inca din fasa orice eroare aparuta in regimul normal de functionare, va opri instant unitatea si va afisa pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei erori. In functie de aceasta eroare veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere. Particularitatea fata de celelalte aparate vine din faptul ca acesta poate fi verificat periodic prin intermediul smartphone-urilor, conectate la aparat prin modulul wi-fi. Vezi mai multe detalii aici.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare, nu depaseste 19 dB. Asadar, putem vorbi despre unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Standard Dual Inverter S12EQ reprezinta un sistem de climatizare sofisticat, capabil de performante superioare. Partea buna este ca pretul nu reflecta nici pe departe caracteristicile sale, al nostru fiind chiar unul foarte atractiv. Aspectul este si el destul de rafinat, brand-ul optand pentru un design discret cu display mascat, varianta foarte apreciata pe pietele occidentale.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Standard Dual Inverter S12EQ

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare:Rezidential
Tip produs:Standard
Suprafata de montare:Perete
Recomandat pentru incaperi pana la:35 m²
Capacitate generala:12000 BTU
Capacitate de racire:11950 BTU
Capacitate de incalzire:13658 BTU
Eficienta energetica racire:A++
Eficienta energetica incalzire:A+
Temperatura minima de operare racire (-°C):-10
Temperatura maxima de operare racire (°+C):48
Temperatura minima de operare incalzire (°-C):-10
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C):24
Tip filtru:Lavabil

Antibacterian

Anti-praf

Tip compresor:BLDC Twin Rotary
Numar trepte ventilator:6
Inverter:Da
Kit instalare inclus:Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h):1.3
Debit de aer unitate interna:750 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna:19 dB
Culoare unitate interna:Alb
Lungime unitate interna:837 mm
Latime unitate interna:308 mm
Inaltime unitate interna:189 mm
Greutate unitate interna:8.7 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER:6.6
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP:4
Coeficient randament la racire EER:3.24
Coeficient randament la incalzire COP:3.81

 

FUNCTII

Functii climatizare:Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Functii speciale:Sleep / Night mode

Auto Restart

Energy Display

Auto-curatare

Telecomanda

Jet Cool/Heating

Baleiere automata 2 directii

Activ Energy Control

Low noise 19 db

Protectie anticoroziva

Gold Fin

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare:230 V
Consum nominal la racire:1080 W
Consum nominal la incalzire:1050 W
Capacitate nominala la racire:3500 W
Capacitate nominala la incalzire:4000 W
Agent de racire:R32

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa:1620 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa:48 dB
Culoare unitate externa:Alb
Lungime unitate externa:717 mm
Latime unitate externa:483 mm
Inaltime unitate externa:230 mm
Greutate unitate externa:25.1 Kg
LG Standard Dual Inverter S12EQ

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Aparat de aer conditionat LG Standard Dual Inverter S12EQ, 12000 BTU, Clasa A++
Standard Dual Inverter S12EQ reprezinta un sistem de climatizare sofisticat, capabil de performante superioare. Partea buna este ca pretul nu reflecta nici pe departe caracteristicile sale, al nostru fiind chiar unul foarte atractiv. Aspectul este si el destul de rafinat, brand-ul optand pentru un design discret cu display mascat, varianta foarte apreciata pe pietele occidentale.
9 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Standard Dual Inverter S12EQ reprezinta un sistem de climatizare sofisticat, capabil de performante superioare. Partea buna este ca pretul nu reflecta nici pe departe caracteristicile sale, al nostru fiind chiar unul foarte atractiv. Aspectul este si el destul de rafinat, brand-ul optand pentru un design discret cu display mascat, varianta foarte apreciata pe pietele occidentale.

Consum
8.5
Functii
9
Pret
10
Design
8.5
Search