La ofertă

Top 10 Modele de Convector Electric de Perete pentru 2023 

Sezonul rece se e mereu mai aproape decât ne-am dori, iar alegerea unui sistem de încălzire eficient și comod este esențială pentru a face față frigului într-un mod inteligent și sustenabil. Așadar, astăzi, te invităm să explorezi fascinanta lume a convectoarelor electrice de perete, acele dispozitive ingenioase care pot transforma rapid orice spațiu într-un cămin confortabil și plin de căldură. 

În acest articol, ne propunem să-ți oferim o analiză cuprinzătoare a celor mai bune convectoare electrice de perete disponibile pe piață, examinând caracteristicile cheie ale acestor dispozitive, eficiența lor energetică, design-ul modern și multe alte aspecte importante pentru a te ajuta să faci cea mai înțeleaptă alegere în ceea ce privește încălzirea casei tale. 

Așadar, dacă ești în căutarea unui convector de perete care să-ți îndeplinească toate cerințele, atunci acest articol poate fi ghidul tău de încredere. Trecem în revistă cele mai inovatoare și fiabile modele disponibile pe piață, discutând avantajele fiecăruia, astfel încât să poți lua o decizie informată.  

Hai să pătrundem în lumea caldă și plină de posibilități a convectoarelor electrice de perete! 

Ce Este un Convector Electric de Perete? 

Un convector de perete este un dispozitiv electric de încălzire proiectat pentru a furniza căldură într-un spațiu interior și funcționează prin circularea aerului rece prin intermediul unei rezistențe electrice, unde aerul este încălzit și apoi este eliberat în cameră pentru a crește temperatura ambientală. Principala caracteristică a unui convector electric de perete este montarea acestuia pe perete, ceea ce îl face o soluție de încălzire eficientă și discretă. 

Iată câteva caracteristici cheie ale convectoarelor electrice de perete: 

Funcționare eficientă 

Convectoarele electrice de perete sunt cunoscute pentru eficiența lor energetică, deoarece utilizează electricitatea pentru a încălzi rapid aerul din cameră. Ele nu necesită un timp lung de încălzire și pot fi controlate pentru a menține temperatura dorită. 

Control precis 

Majoritatea convectoarelor de perete sunt echipate cu termostate și alte funcții de control care îți permit să reglezi temperatura în mod precis, astfel încât să poți crea un mediu confortabil. 

Siguranță

De obicei, aceste dispozitive sunt prevăzute cu funcții de siguranță, cum ar fi protecția la supraîncălzire și opțiuni de blocare pentru copii, pentru a asigura utilizarea lor în condiții de siguranță. 

Design compact 

Datorită montajului pe perete, convectoarele electrice sunt soluții ideale pentru casele cu un spațiu limitate, și nu numai. Ele pot fi integrate în designul interior sau pot fi ascunse în spatele mobilierului. 

Un convector electric de perete reprezintă o opțiune populară și eficientă pentru încălzirea locuinței, oferind căldură rapidă și control precis asupra temperaturii, fără a ocupa mult spațiu. Este important să alegi un convector care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale. 

Tipuri de Convectoarele Electrice 

Deoarece convectoarele electrice pot fi de mai multe feluri, iată câteva dintre cele mai comune categorii: 

Convectoare electrice de perete 

Acestea sunt montate pe perete și sunt ideale pentru a economisi spațiu în încăpere. Sunt adesea utilizate în locuințe sau birouri pentru încălzirea unui spațiu specific. 

Convectoare electrice de podea 

Convectoarele electrice de podea sunt amplasate pe podea și sunt potrivite pentru încălzirea spațiilor mai mari sau pentru încălzirea uniformă a unei camere întregi. 

Convectoare electrice portabile 

Convectoarele portabile sunt mobile, și pot fi mutate ușor dintr-o încăpere în alta. În plus, sunt ideale pentru încălzirea temporară sau pentru a adăuga căldură suplimentară într-o anumită cameră. 

Convectoare electrice de baie 

Convectoarele de baie sunt concepute special pentru a fi utilizate în baie, unde nivelul de umiditate poate fi mai ridicat. Ele sunt echipate adesea cu funcții de rezistență la apă și sunt proiectate să funcționeze în siguranță în astfel de medii. 

Convectoare electrice cu ventilator  

Unele convectoare electrice sunt echipate cu un ventilator care ajută la distribuirea căldurii în mod mai rapid și uniform în încăpere. Acestea sunt potrivite pentru spațiile în care este necesară o încălzire rapidă. 

Convectoare electrice cu infraroșu 

Acestea utilizează radiații infraroșii pentru a încălzi obiectele și oamenii din încăpere, în loc să încălzească direct aerul și pot fi eficiente în încălzirea rapidă a unui spațiu. 

Cum Funcționează Convectorul Electric de Perete?

Convectorul electric de perete funcționează pe baza unui principiu fundamental al transferului de căldură numit convecție, și pe proprietatea aerului de a se ridica. Procesul începe atunci când aerul din încăpere este atras în convector. Aici, aerul trece prin rezistențe care sunt încălzite de curentul electric. Odată ce aerul este încălzit, devine mai ușor și începe să se ridice, cedând locul aerului mai rece și dens din încăpere. 

Acest proces de circulație a aerului cald și rece are loc continuu, atâta timp cât convectorul este alimentat cu energie electrică. În consecință, aerul cald este eliberat în încăpere, crescând treptat temperatura mediului. 

De asemenea, este important de menționat că convectoarele electrice de perete sunt dotate cu funcționalități pentru a eficientiza și controla procesul de încălzire: 

 • Ele oferă multiple trepte de putere pentru rezistențele lor, permițând utilizatorului să regleze nivelul de căldură în funcție de necesități, ceea ce contribuie la economisirea energiei electrice. 
 • Sunt echipate cu termostate care pot menține o temperatură constantă în încăpere, oprirea și pornirea automată a convectoarelor pentru a menține confortul termic și pentru a reduce consumul de energie. 
 • Unele modele pot avea ventilatoare pentru a amplifica circulația naturală a aerului, asigurând o distribuție mai rapidă a căldurii. 
 • Convectoarele moderne sunt adesea prevăzute cu tehnologii avansate, cum ar fi controlul automat al temperaturii, afișaje digitale, programare electronică și chiar control la distanță prin conexiune Wi-Fi. Aceste caracteristici îmbunătățesc considerabil confortul și eficiența utilizării convectoarelor electrice. 
 • De asemenea, sunt echipate cu sisteme de siguranță pentru a preveni supraîncălzirea și au opțiuni pentru blocarea comenzilor, în special pentru a proteja copiii. 

Așadar, funcționarea unui convector electric de perete se bazează pe convecția naturală a aerului, asigurând încălzirea eficientă și controlată a încăperii în timp ce îți oferă o gamă variată de opțiuni pentru a ajusta performanța și confortul termic. 

Cum alegi un convector electric potrivit nevoilor tale? 

Pentru a alege un convector electric potrivit nevoilor tale, este important să iei în considerare o serie de factori cheie care să asigure eficiența și performanța acestuia. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere: 

 • Primul aspect de luat în considerare este dimensiunea spațiului pe care dorești să-l încălzești. Cu cât spațiul este mai mare, cu atât vei avea nevoie de un convector electric mai puternic. Verifică specificațiile produsului pentru a te asigura că puterea acestuia este adecvată pentru dimensiunea încăperii tale. 
 • Alege un convector electric care să fie eficient din punct de vedere energetic. Căută modele care au rating-uri de eficiență energetică ridicate și care utilizează tehnologii moderne pentru a economisi energie. 
 • Verifică dacă convectorul are opțiuni de control care să îți permită să ajustezi temperatura și puterea în mod precis. Termostatul este esențial pentru a menține o temperatură constantă și pentru a economisi energie. 
 • Este important să iei în considerare modalitatea de montare și instalare. Convectoarele de perete sunt ideale pentru economisirea spațiului, dar trebuie să fie montate corespunzător pe perete. Asigură-te că ești confortabil cu procesul de instalare sau angajează un profesionist pentru a o face. 
 • Verifică dacă convectorul are caracteristici de siguranță, cum ar fi protecție împotriva supraîncălzirii și opțiuni de blocare pentru copii, în special dacă ai copii mici în casă. 
 • Unele convectoare vin cu funcții suplimentare, cum ar fi ventilatoare pentru o distribuție mai rapidă a căldurii, afișaje digitale sau control inteligent prin aplicații mobile. Acestea pot adăuga valoare și confort utilizării. 
 • Stabilește un buget clar pentru achiziția convectorului și căută modele care se încadrează în acesta. Nu uita să iei în considerare și costurile de operare pe termen lung, cum ar fi consumul de energie. 
 • Pentru a maximiza eficiența unui convector electric, asigură-te că locuința ta este bine izolată termic. Izolarea podului, a pereților și a mansardei poate contribui semnificativ la reducerea pierderilor de căldură și la economisirea energiei. 
 • Citește recenziile modelului ales și caută recomandări de la alți utilizatori pentru a afla cum s-a comportat convectorul electric în utilizarea reală. 
 • Verifică ce garanție oferă producătorul pentru convectorul ales. O garanție extinsă poate oferi mai multă încredere în calitatea produsului. 
 • Alegerea unui convector electric potrivit depinde de nevoile tale specifice, așa că asigură-te că evaluezi toți acești factori pentru a face o alegere informată. 

Avantaje ale utilizării unui convector electric: 

Utilizarea unui convector electric pentru încălzirea casei tale are câteva avantaje care te pot cuceri: 

 1. Convectoarele electrice oferă căldură instantanee în momentul în care sunt pornite, fără a fi necesar un timp de încălzire prelungit. Acest lucru le face potrivite pentru a oferi căldură rapidă în încăperi. 
 2. Majoritatea convectoarelor electrice sunt echipate cu termostate și diferite trepte de putere, permițându-ți să ajustezi temperatura în mod precis în funcție de preferințe. 
 3. Convectoarele de perete ocupă puțin spațiu și pot fi montate în mod discret pe perete, economisind astfel spațiu în încăpere. 
 4. Convectoarele electrice sunt prevăzute cu caracteristici de siguranță, cum ar fi protecție la supraîncălzire și opțiuni de blocare pentru copii, asigurând utilizarea în siguranță. 
 5. Unele modele sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, contribuind la economisirea de energie și costuri mai mici pe termen lung. 

În concluzie, alegerea utilizării unui convector electric sau a altui sistem de încălzire depinde de nevoile, bugetul și preferințele personale. Este important să iei în considerare avantajele, cât și să analizezi părerile altor utilizatori înainte de a lua o decizie, pentru a-ți asigura un confort termic optim în locuința ta. 

Citește în continuare și descoperă care sunt cele mai bune și populare modele de convectoare electrice de perete în iarna lui 2023. 

 1. Convector Electric de Perete Bosch HC 4000-20, 2000 W

1. Convector Electric de Perete Bosch HC 4000-20, 2000 W

1. Convector Electric de Perete Bosch HC 4000-20, 2000 W

Descoperă confortul termic de top cu ajutorul convectorului electric Bosch. Fiind dotat cu o putere de 2000W și având afișaj LED integrat.

Descoperă confortul termic de top cu ajutorul convectorului electric Bosch. Fiind dotat cu o putere de 2000W și având afișaj LED integrat, convectorul Bosch îți poate oferi control precis asupra temperaturii. Temporizatorul integrat adaugă un plus de confort, iar design-ul elegant în alb completează orice interior.  

Alege acum eficiența și calitatea Bosch pentru un cămin călduros și confortabil!  

Specificații Tehnice: 

 • Utilizare: Rezidențial;  
 • Suprafața de montare: Perete; 
 • Putere maximă: 2000 W; 
 • Clasa de protecție: IP24; 
 • Material carcasă: Metal; 
 • Buton Start/Stop; 
 • Afișaj LED; 
 • Control electronic al temperaturii; 
 • Protecție împotriva înghețului; 
 • Blocare taste; 
 • Protecție la răsturnare; 
 • Temporizator 8h; 
 • Indicator încălzire; 
 • Mod Eco; 
 • Protecție la supraîncălzire; 
 • Mod Confort; 
 • Programare săptămânală; 
 • Protecție împotriva stropilor de apă; 
 • Funcția fereastră deschisă; 
 • Înălțime: 451 mm; 
 • Lățime: 754 mm; 
 • Adâncime: 98 mm; 
 • Greutate: 5.4 Kg. 
 1. Convector Digital de Perete sau Pardoseală iVigo EPK 2000 W

Convector Digital de Perete sau Pardoseală iVigo EPK 2000 W 

2. Convector Digital de Perete sau Pardoseală iVigo EPK 2000 W

Bucură-te de un control precis al temperaturii în casa ta cu ajutorul convectorului digital Ivigo EPK! Cu o putere de 2000W și tehnologie de control electronic, încălzirea devine simplă și eficientă.

Bucură-te de un control precis al temperaturii în casa ta cu ajutorul convectorului digital Ivigo EPK! Cu o putere de 2000W și tehnologie de control electronic, încălzirea devine simplă și eficientă.  

Beneficiază de termostatul de siguranță și termostatul reglabil pentru o experiență termică optimă. În plus, având un montaj flexibil, pe perete sau pardoseală, Ivigo se adaptează perfect nevoilor tale de încălzire.  

Alege acum confortul termic mult visat și economisește cu Ivigo EPK! 

Specificații Tehnice: 

 • Utilizare: Rezidențial; 
 • Suprafață de montare: Perete sau Podea; 
 • Putere maximă: 2000 W; 
 • Tensiune alimentare: 220 V; 
 • Clasa de protecție: IP 24;  
 • Material carcasa: Oțel; 
 • Ventilator incorporat: Nu; 
 • Timer; 
 • Blocare pentru copii; 
 • Buton On/Off; 
 • Termostat de cameră reglabil; 
 • Siguranță și protecție supraîncălzire; 
 • Aer cald; 
 • Afișaj LCD;  
 • Înălțime: 450 mm; 
 • Lățime: 900 mm; 
 • Adâncime: 80 mm; 
 • Greutate: 8.8 Kg. 
 1. Convector de Perete Tesy HeatEco Cloud, 2000W

Convector de Perete Tesy HeatEco Cloud, 2000W

3. Convector de Perete Tesy HeatEco Cloud, 2000W

Descoperă convectorul de perete Tesy Heateco Cloud și adu confortul termic în era digitală!

Descoperă convectorul de perete Tesy Heateco Cloud și adu confortul termic în era digitală! Cu o putere de 2000W și control prin internet prin aplicația MyTESY, îți pune încălzirea la vârful degetelor tale. În plus, cu Tesy, poți regla temperatura în orice moment, de oriunde, pentru un mediu perfect încălzit și economii de energie.  

Alege acum eficiența și comoditatea cu Tesy Heateco Cloud! 

Specificații Tehnice: 

 • Utilizare: Rezidențial;  
 • Suprafața de montare: Perete; 
 • Putere maximă: 2000 W; 
 • Tensiune alimentare: 230 V; 
 • Clasa de protecție: IP24; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 24 m²; 
 • Material carcasă: Metal; 
 • Ventilator incorporat: Nu; 
 • Display LED; 
 • Protecție supraîncălzire; 
 • Rezistent la stropire; 
 • Mod Sleep; 
 • Protecție anti-îngheț; 
 • Protecție împotriva răsturnării; 
 • Control Wi-Fi; 
 • Programator săptămânal; 
 • Mod ECO; 
 • Mod Confort; 
 • Blocare taste/protecție copii; 
 • Termoregulator electronic; 
 • Start Delay 96 ore; 
 • Funcție de pornire adaptivă; 
 • Culoare Alb; 
 • Înălțime: 45 cm; 
 • Lățime: 9 cm; 
 • Greutate: 5.72 Kg. 
 1. Convector Electric de Perete, Stiebel Eltron 2000 W

Convector Electric de Perete, Stiebel Eltron 2000 W 

4. Convector Electric de Perete, Stiebel Eltron 2000 W

Adu confortul termic modern mai aproape cu ajutorul convectorul electric de perete Stiebel Eltron cu Ventilator CK Premium 2000W!

Adu confortul termic modern mai aproape cu ajutorul convectorul electric de perete Stiebel Eltron cu Ventilator CK Premium 2000W! Cu o putere de 2000W și un ventilator înzestrat cu puterea răspândirii căldurii, acest convector redefinește plăcerea încălzirii interioare.  

Bucură-te de design-ul său compact și montajul facil pe perete, economisind astfel spațiu prețios. Alege calitatea germană și transformă mediul tău într-un paradis al confortului termic! 

Specificații Tehnice:  

 • Utilizare: Rezidențial; 
 • Suprafața de montare: Perete; 
 • Putere maximă: 2000 W; 
 • Tensiune alimentare: 230 V; 
 • Clasa de protecție: IP 24;  
 • Culoare Alb;  
 • Înălțime: 469 mm; 
 • Lățime: 345 mm; 
 • Greutate: 5.35 Kg. 
 1. Convector de Perete Mill Invisible cu Wi-Fi, 2000 W

Convector de Perete Mill Invisible cu Wi-Fi, 2000 W

5. Convector de Perete Mill Invisible cu Wi-Fi, 2000 W

Transformă-ți casa într-un loc primitor și inteligent cu ajutorul convectorului de perete Mill Invisible cu Wi-Fi și cu o putere impresionantă de 2000W!

Transformă-ți casa într-un loc primitor și inteligent cu ajutorul convectorului de perete Mill Invisible cu Wi-Fi și cu o putere impresionantă de 2000W! Elegant și discret, acest dispozitiv integrează tehnologia Wi-Fi, ca tu să te bucuri de controlul încălzirii de oriunde, prin intermediul aplicației dedicate.  

Alege eficiență și conectivitate într-un singur pachet cu Mill Invisible! 

Specificații Tehnice: 

 • Utilizare: Rezidențial sau Comercial;  
 • Suprafața de montare: Perete; 
 • Putere maximă: 2000 W; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 41 m²;  
 • 6 Trepte de putere; 
 • Operare silențioasă; 
 • Protecție copii; 
 • Funcția „Open Window”; 
 • API LOCAL RES – conectare la sistemul smart al casei tale; 
 • Materialul elementului de încălzire: Element din aluminiu; 
 • Culoare Alb; 
 1. Convector Digital de Perete sau Pardoseala iVigo EPK 1000 W

Convector Digital de Perete sau Pardoseala iVigo EPK 1000 W 

6. Convector Digital de Perete sau Pardoseala iVigo EPK 1000 W

Descoperă una dintre cele mai bune soluții pentru încălzirea casei tale cu ajutorul convectorului digital Ivigo EPK 1000W! Cu un control electronic precis, acest convector oferă căldură optimă.

Descoperă una dintre cele mai bune soluții pentru încălzirea casei tale cu ajutorul convectorului digital Ivigo EPK 1000W! Cu un control electronic precis, acest convector oferă căldură optimă. În plus, termostatul de siguranță și termostatul reglabil asigură utilizare sigură și confort maxim, iar cu opțiunea de montare pe perete sau pardoseală, Ivigo se adaptează cu ușurință oricărui spațiu.  

Alege acum eficiența și confortul termic cu Ivigo EPK! 

Specificații Tehnice: 

 • Utilizare: Rezidențial, Comercial sau Industrial;  
 • Suprafața de montare: Perete sau Podea; 
 • Putere maximă: 1000 W; 
 • Tensiune alimentare: 220 V; 
 • Clasa de protecție: IP 24; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 12 m²;  
 • Material carcasă: Oțel; 
 • Ventilator incorporat: Nu; 
 • Timer; 
 • Blocare pentru copii; 
 • Buton On/Off; 
 • Termostat de cameră reglabil; 
 • Siguranța și protecție supraîncălzire; 
 • Aer cald; 
 • Afișaj LCD; 
 • Înălțime: 450 mm; 
 • Lățime: 700 mm; 
 • Adâncime: 80 mm; 
 • Greutate: 6.8 Kg. 
 1. Convector Electric de Podea sau Perete Electrolux, 2000W

Convector Electric de Podea sau Perete Electrolux, 2000W 

7. Convector Electric de Podea sau Perete Electrolux, 2000W

Experimentează încălzirea la un alt nivel cu ajutorul convectorului electric Electrolux! Având o putere impresionantă de 2000W și tehnologia Wi-Fi integrată

Experimentează încălzirea la un alt nivel cu ajutorul convectorului electric Electrolux! Având o putere impresionantă de 2000W și tehnologia Wi-Fi integrată, ai control total asupra temperaturii de la distanță, folosind telefonul mobil, pentru un plus de confort.  

Mai mult, afișajul digital cu LED conferă un aspect modern, iar termostatul electronic și protecția împotriva supraîncălzirii aduc siguranță maximă. Cu funcția de control parental și protecția anti îngheț, acest convector îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți menține căminul cald și confortabil.  

Alege eficiența și comoditatea cu Electrolux! 

Specificații Tehnice: 

 • Utilizare: Rezidențial;  
 • Suprafața de montare: Perete sau Podea; 
 • Putere maximă: 2000 W; 
 • Tensiune alimentare: 220 V; 
 • Trepte putere: 3; 
 • Clasa de protecție: IP24; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 25 m²; 
 • Protecție supraîncălzire; 
 • Wi-Fi; 
 • Fereastra/Ușă deschisă; 
 • Blocare taste/protecție copii; 
 • Invertor digital; 
 • Auto restart; 
 • Culoare Alb;  
 • Înălțime: 42 cm; 
 • Lățime: 64 cm; 
 • Adâncime: 11 cm; 
 • Greutate: 4.2 Kg. 
 1. Convector de Perete Tesy HeatEco Cloud, 2500W

Convector de Perete Tesy HeatEco Cloud, 2500W

8. Convector de Perete Tesy HeatEco Cloud, 2500W

Transformă-ți casa într-un spațiu plin de confort cu ajutorul convectorului de perete Tesy HeatEco Cloud cu impresionanta putere de 2500W!

Transformă-ți casa într-un spațiu plin de confort cu ajutorul convectorului de perete Tesy HeatEco Cloud cu impresionanta putere de 2500W! Alege Tesy și bucură-te de și mai mult control prin aplicația MyTesy – aceasta facilitează ajustarea temperaturii de la distanță, oricând dorești, cu doar o apăsare de buton. Designul său elegant se integrează perfect în decor, iar controlul prin internet îți oferă eficiență și comoditate în același timp.  

Bucură-te de încălzirea modernă și inteligentă cu Tesy HeatEco Cloud! 

Specificații Tehnice: 

 • Utilizare: Rezidențial;  
 • Suprafața de montare: Perete; 
 • Putere maximă: 2500 W; 
 • Tensiune alimentare: 230 V; 
 • Clasa de protecție: IP24; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 28 m²; 
 • Material carcasă: Metal; 
 • Ventilator incorporat: Nu; 
 • Display LED; 
 • Protecție supraîncălzire; 
 • Rezistent la stropire; 
 • Mod Sleep; 
 • Protecție anti-îngheț; 
 • Protecție împotriva răsturnării; 
 • Control Wi-Fi; 
 • Programator săptămânal; 
 • Mod ECO; 
 • Mod Confort; 
 • Blocare taste/protecție copii; 
 • Termoregulator electronic; 
 • Start Delay 96 ore; 
 • Funcție pornire adaptivă; 
 • Culoare Alb;  
 • Înălțime: 45 cm; 
 • Lățime: 9 cm; 
 • Greutate: 9.64 Kg. 
 1. Convector Digital Electric de Perete și Pardoseala Solaris KIP 2000 W

Convector Digital Electric de Perete și Pardoseala Solaris KIP 2000 W 

9. Convector Digital Electric de Perete și Pardoseala Solaris KIP 2000 W

Descoperă convectorul digital Solaris KIP și bucură-te de un confort termic de excepție! Dotat cu un panou de control electronic și termostat de siguranță, convectorul îți poate oferi o sursă precisă de căldură.

Descoperă convectorul digital Solaris KIP și bucură-te de un confort termic de excepție! Dotat cu un panou de control electronic și termostat de siguranță, convectorul îți poate oferi o sursă precisă de căldură. În plus, poate fi montat atât pe perete, cât și pe pardoseală, oferind flexibilitate în utilizare. Cu un display digital modern și eficiență energetică sporită, acest convector poate fi alegerea perfectă pentru încălzirea eficientă și comodă a locuinței tale.  

Bucură-te de căldură și control cu Solaris KIP! 

Specificații Tehnice: 

 • Utilizare: Rezidențial, Comercial sau Industrial;  
 • Suprafața de montare: Perete sau Podea; 
 • Putere maximă: 2000 W; 
 • Tensiune alimentare: 220 V; 
 • Clasa de protecție: IP 24; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 24 m²;  
 • Material carcasă: Oțel; 
 • Ventilator incorporat: Nu; 
 • Timer; 
 • Blocare pentru copii; 
 • Buton On/Off; 
 • Termostat de cameră reglabil; 
 • Siguranță și protecție supraîncălzire; 
 • Afișaj LCD; 
 • Culoare Alb; 
 • Înălțime: 450 mm; 
 • Lățime: 700 mm; 
 • Adâncime: 80 mm; 
 • Greutate: 5.8 Kg. 
 1. Convector Electric de Perete Bosch HC 4000-10, 1000 W

Convector Electric de Perete Bosch HC 4000-10, 1000 W

10. Convector Electric de Perete Bosch HC 4000-10, 1000 W

Descoperă convectorul electric Bosch 1000W și bucură-te de căldură eficientă și control precis în casa ta! Cu un design elegant în alb și afișaj LED modern, dispozitivul adaugă un plus de stil în orice încăpere.

Descoperă convectorul electric Bosch 1000W și bucură-te de căldură eficientă și control precis în casa ta! Cu un design elegant în alb și afișaj LED modern, dispozitivul adaugă un plus de stil în orice încăpere.  

Alege Bosch pentru o experiență de încălzire de încredere și eficientă! 

Specificații Tehnice: 

 • Utilizare: Rezidențial; 
 • Suprafața de montare: Perete; 
 • Putere maximă: 1000 W; 
 • Tensiune alimentare: 220 – 240 V; 
 • Clasa de protecție: IP24;  
 • Buton Start/Stop; 
 • Afișaj LED; 
 • Control electronic al temperaturii; 
 • Protecție împotriva înghețului; 
 • Blocare taste; 
 • Protecție la răsturnare; 
 • Temporizator 8h; 
 • Indicator încălzire; 
 • Mod Eco; 
 • Protecție la supraîncălzire; 
 • Mod Confort; 
 • Programare săptămânală; 
 • Protecție împotriva stropilor de apă; 
 • Culoare Alb;  
 • Înălțime: 451 mm; 
 • Lățime: 458 mm; 
 • Adâncime: 98 mm; 
 • Greutate: 3.3 Kg. 

Concluzie  

În concluzie, alegerea unui convector electric de perete este esențială pentru asigurarea confortului termic în sezonul rece. Aceste dispozitive eficiente și moderne oferă numeroase beneficii, cum ar fi căldură instantanee, control precis al temperaturii, eficiență energetică și opțiuni de siguranță.  

În plus, pentru a face cea mai bună alegere, trebuie să ții cont de dimensiunea spațiului, eficiența energetică, opțiunile de control, modalitatea de montare și alte caracteristici importante. 

În lista prezentată mai sus, ai o gamă variată de convectoare, fiecare cu propriile sale caracteristici și avantaje. Acum, cu ajutorul acestor informații, poți face o alegere informată pentru a-ți asigura confortul termic în casa ta.  

Indiferent de modelul pe care îl alegi, un convector electric de perete poate fi o soluție excelentă pentru încălzirea eficientă și comodă a casei tale în sezonul rece.

Search