La ofertă

Aparat de aer conditionat portabil Beko BEPB12H, 12000 BTU, Clasa A+

Beko BEPB12H

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beko BEPB12H

(Aparat de aer conditionat portabil, 12000 BTU, Clasa A+, Afisaj LED, Timer, Sleep Mode, Auto Restart, SelfClean, Auto Changeover, Dezumidificare, Racire, Incalzire) 

Beko BEPB12H este un aparat de aer conditionat portabil, de ultima generatie, care inglobeaza o suita de functii capabila sa aduca nivelul de confort asteptat in incaperi de dimensiuni medii. Acesta este unul dintre cele mai puternice sisteme mobile si are avantajul unui consum energetic foarte economic. In plus, ofera un aspect rafinat si discret in acelasi timp.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Beko BEPB12H are o capacitate de modificare a temperaturii impresionanta pentru segmentul sistemelor mobile de climatizare. Aceasta atinge aproximativ 12000 BTU/h in regim de racire si putin peste 11000 BTU/h, in regim de incalzire. Din acest punct de vedere se recomanda utilizarea lui in incaperi cu suprafata de pana la 25 mp si inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Este foarte important si nivelul de izolatie termica a incaperii pentru a putea fi acoperita suprafata maxima.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat portabil Beko BEPB12H este una excelenta, osciland intre clasa A+, pe modulul de racire si clasa A, pe cel de incalzire. Chiar daca performanta este putin inferioara comparativ cu sistemele fixe de climatizare, aceasta le depaseste pe majoritatea in randul sistemelor mobile. Ca sa va faceti o idee mai concreta asupra acestei performante, va spunem ca pana in urma cu 2-3 ani etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A si era foarte greu de atins de oricare aparat electronic sau electrocasnic.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat portabil Beko BEPB12H sunt cele de racire, incalzire si dezumidificare. Daca primele doua vor putea fi utilizate sezonier, din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere, pe cea din urma o veti putea folosi pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului.

Functia Self Clean presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce procesul de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat Beko BEPB12H sa-si reia activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte deconectari involuntare.

Timer-ul va permite presetarea activitatii sistemului de climatizare pe intervale de pana la 24 h, indiferent de regimul ales.

Modulul Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator pe timpul noptii. Odata activat, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura si nu veti mai fi deranjati de zgomotul aerotermei, care va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. In plus, activitatea va fi foarte eficienta din punct de vedere energetic.

Functia Auto Changeover consta in abilitatea aparatului de aer conditionat de a comuta intre regimurile de incalzire sau racire, raportandu-se la necesarul ambiental. Dumneavoastra ii veti seta temperatura pe care o doriti in incapere, iar acesta va gasi automat cea mai rapida cale de a o atinge.

Functia Jet intensifica procele de racire si incalzire, pentru o perioada de timp limitata, pana la atingerea temperaturii setate. Chiar daca pentru scurt timp aparatul de aer conditionat portabil Beko BEPB12H poate functiona la o capacitate peste cea nominala, aceasta corelandu-se cu un consum suplimentar, pe ciclurile lungi veti observa economii energetice. Acest lucru este posibil datorita abilitatii de a mentine temperatura atinsa functionand intr-un regim eficient.

Nivelul maxim de zgomot atins pe cea mai puternica treapta este de 64 dB. Chiar daca aceasta valoare este insuficienta pentru a produce un real disconfort acustic, este usor superioara a ceea ce intalnim la alte sisteme de climatizare. Una dintre cauze este si puterea sporita a aparatului.

Concluzia noastra este ca Beko BEPB12H reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat portabile, ingloband toate functiile de climatizare disponibile. In plus, acesta beneficiaza de o putere superioara, comparativ cu cea a competitorilor pe segmentul mobil. Eficienta energetica sporita va ajuta sa amortizati in timp investitia, mai ales ca pretul este unul destul de accesibil.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Beko BEPB12H

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 11260 BTU
Eficienta energetica racire: A
Eficienta energetica incalzire: Clasa A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 16
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 35
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 5
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 30
Numar trepte ventilator: 3
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 410 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 64 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 400 mm
Latime unitate interna: 480 mm
Inaltime unitate interna: 795 mm
Greutate unitate interna: 32 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 2.61
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3

 

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare

Racire

Incalzire

Functii speciale: Sleep Mode

Auto Restart

SelfClean

Auto Changeover

Timer

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3300 W
Agent de racire: R410A
Beko BEPB12H

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search