La ofertă

Top Cele Mai Bune Aparate de Aer Condiționat Beko în 2023 

Cu venirea verii, un aparat de aer condiționat poate fi esențial pentru a menține confortul termic în casă sau la birou. Și dacă ești în căutarea unui aparat de calitate, Beko este un brand de încredere ce merită luat în considerare. În acest articol  îți prezentăm cele mai bune aparate de aer condiționat Beko, pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită pentru nevoile tale. 

Unul dintre motivele pentru care aparatele de aer condiționat Beko sunt atât de populare este calitatea lor. Acestea sunt fabricate din materiale durabile și sunt proiectate pentru a fi practice și eficiente din punct de vedere energetic. De asemenea, multe dintre modelele lor includ caracteristici inteligente, cum ar fi controlul prin Wi-Fi sau tehnologia de purificare a aerului, care le fac și mai atractive pentru consumatori. 

Un alt motiv pentru care mulți apreciază aparatele de aer condiționat Beko este gama lor variată de opțiuni. Indiferent că ești în căutarea unui aparat de perete sau unul portabil, cu o capacitate mare sau mică, Beko are modele care se potrivesc perfect nevoilor tale. 

Cel Mare Producător de Aer Condiționat: Beko 

Beko este o companie turcească de electrocasnice, înființată în 1954, cu sediul central în Istanbul. De-a lungul anilor, Beko a dezvoltat o gamă variată de produse electrocasnice, care includ frigidere, mașini de spălat, cuptoare și, desigur, aparate de aer condiționat. 

Beko se remarcă prin producția de aparate de aer condiționat de calitate, eficiente energetic și ecologice. Produsele lor de aer condiționat sunt disponibile într-o gamă largă de modele, inclusiv unități de perete, unități portabile și sisteme de climatizare centrale, proiectate pentru clădiri mari. 

Beko a investit în cercetarea și dezvoltarea celor mai noi tehnologii în materie de climatizare pentru a fi integrate în produsele lor, făcându-le mai eficiente. De asemenea, Beko oferă o gamă largă de caracteristici inteligente, cum ar fi controlul prin Wi-Fi și tehnologia de purificare a aerului, pentru a oferi utilizatorilor o experiență confortabilă și sănătoasă. 

Cu o prezență puternică pe piața globală de electrocasnice și aparate de aer condiționat, Beko continuă să dezvolte produse de calitate pentru a satisface nevoile consumatorilor din întreaga lume. 

 1. Aer Condiționat Beko 12000 BTU

Aer Condiționat Beko 12000 BTU

Aer conditionat BEKO BRVPF090/091

Aparatul de aer condiționat Beko este un model puternic și eficient, cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU/h și o clasă energetică A/A.

Aparatul de aer condiționat Beko este un model puternic și eficient, cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU/h și o clasă energetică A/A. Acest model poate fi utilizat pentru a răci încăperi de până la 30 de metri pătrați și are un nivel de zgomot redus, de 54 dB. 

Aparatul de aer condiționat Beko 12000 BTU este un produs foarte popular pe piața românească datorită funcțiilor inteligente și a tehnologiilor integrate. 

Specificații Aer Condiționat Beko 12000 BTU: 

 • Putere de răcire: 12000 BTU; 
 • Clasa energetică: A++; 
 • Temperatura minimă de operare răcire: -10°C; 
 • Temperatura minimă de operare încălzire – 10°. 

Funcții Aer Condiționat Beko 12000 BTU: 

 • Funcția de răcire a aparatului de aer condiționat Beko 12000 poate răci încăperile la temperatura dorită, pentru a oferi confortul termic necesar. 
 • Pe lângă funcția de răcire, aparatul de aer condiționat Beko poate fi folosit și pentru a încălzi camerele în timpul sezonului rece. 
 • Aparatul de aer condiționat Beko 12000 BTU poate fi utilizat și că ventilator, pentru a circula aerul din încăpere, fără să fie necesară răcirea sau încălzirea acestuia. 
 • Aerul condiționat Beko poate reduce umiditatea din încăpere, prevenind apariția mucegaiului sau a altor probleme legate de umiditate. 
 • Funcția de auto-curățare ajută la menținerea igienei aparatului pentru a preveni formarea mucegaiului sau a bacteriilor. 
 • Aparatul de aer condiționat Beko are un afișaj LED ușor de utilizat, care permite controlul setărilor și monitorizarea temperaturii și a altor informații importante. 

Aceste funcții fac din aparatul de aer condiționat Beko 12000 BTU o alegere excelentă pentru cei care caută un dispozitiv puternic și versatil, care poate fi folosit în mai multe moduri pentru a asigura confortul termic necesar și o calitate bună a aerului. 

 1. Aer condiționat BEKO 12000 BTU BRHPG120

Aer condiționat BEKO 12000 BTU BRHPG120

Aer conditionat BEKO BRHPG120, 12000 BTU

Cu ajutorul acestui aer condiționat Beko 12000 BTU, poți menține temperatura plăcută în interiorul casei, reducând astfel riscul de deshidratare, epuizare termică sau alte probleme de sănătate legate de căldură.

În timpul unei veri caniculare, nu este doar inconfortabil să stai într-o casă care devine tot mai caldă, ci și periculos. Prin urmare, protejarea ta și a celor dragi împotriva căldurii extreme este extrem de importantă.  

Cu ajutorul acestui aer condiționat Beko 12000 BTU, poți menține temperatura plăcută în interiorul casei, reducând astfel riscul de deshidratare, epuizare termică sau alte probleme de sănătate legate de căldură.  

Specificații Aer Condiționat Beko 12000 BTU: 

 • Putere de răcire: 12000 BTU; 
 • Clasa energetică: A++; 
 • Nivel de zgomot unitate internă: 55 dB; 
 • Agent de răcire: R32. 

Funcții Aer Condiționat Beko 12000 BTU: 

 • Aparatul de aer condiționat Beko 12000 BTU asigură o răcire rapidă și eficientă, și creează o temperatură plăcută și confortabilă în timpul verii. 
 • De acum poți controla aparatul de aer condiționat Beko de la distanță prin intermediul telefonului mobil, care îți permite să ajustezi setările de temperatură, viteză a ventilatorului și alte opțiuni. 
 • Afișajul LED de pe unitatea interioară are o luminozitate reglabilă, pentru a nu fi deranjat de lumina puternică în timpul nopții. 
 • Aparatul de aer condiționat Beko are un mod de economisire care te poate ajuta să reduci consumul de energie și să economisești bani la factura de electricitate. 
 • Funcție de curățare automată previne formarea mucegaiului și bacteriilor pe unitatea interioară. 
 • Timerul programabil te ajută să setezi aparatul de aer condiționat Beko în funcție de nevoile tale, astfel să te bucuri că încăperea este răcită când ajungi acasă.  
 • În concluzie, dacă vrei să te bucuri de un mediu răcoros și confortabil în timpul verilor caniculare, aparatul de aer condiționat Beko 12000 BTU este o alegere excelentă.  

 Așadar, dacă vrei să îți protejezi sănătatea și să îți asiguri confortul în timpul verii, aparatul de aer condiționat Beko 12000 BTU este alegerea perfectă pentru ține. 

 1. Aer condiționat BEKO 9000 BTU BRHPG090

Aer condiționat BEKO 9000 BTU BRHPG090

Aer conditionat BEKO BRHPG090, 9000 BTU

Aparatul de aer condiționat Beko 9000 BTU BRHPG090 este un adevărat salvator în zilele caniculare de vară. Odată ce îl ai în casă, vei putea să te relaxezi într-un mediu răcoros și confortabil, indiferent cât de cald e afară.

Aparatul de aer condiționat Beko 9000 BTU BRHPG090 este un adevărat salvator în zilele caniculare de vară. Odată ce îl ai în casă, vei putea să te relaxezi într-un mediu răcoros și confortabil, indiferent cât de cald e afară. Funcțiile inteligente, precum controlul prin aplicație mobilă sau afișajul LED cu luminozitate reglabilă, îți permit să ajustezi temperatura și viteza ventilatorului de la distanță, astfel încât să poți să te simți bine în orice moment. 

Așadar, dacă vrei să te asiguri că îți protejezi sănătatea și îți oferi confortul dorit, atunci acest aer condiționat Beko este alegerea perfectă pentru ține! 

Specificații Aer Condiționat Beko 9000 BTU: 

 • Putere de răcire: 9000 BTU; 
 • Clasa energetică: A++; 
 • Nivel de zgomot unitate internă: 54 dB; 
 • Kit de instalare inclus. 

Funcții Aer Condiționat Beko 9000 BTU: 

 • Conectivitatea Wi-Fi îți permite să controlezi aparatul de la distanță prin intermediul aplicației mobile. 
 • Funcția Zone Follow te ajută să direcționezi fluxul de aer în mod precis în zona dorită, pentru o răcire uniformă și eficientă. 
 • Funcția de auto-restart repornește automat aparatul de aer condiționat Beko după o întrerupere de curent. 
 • Turbo Cooling și Turbo Heating asigură răcirea și încălzirea rapidă. 
 • Funcția Self Clean menține aparatul de aer condiționat Beko curat și igienic.  

Cu aceste funcții inteligente, aparatul de aer condiționat Beko BRHPG090 este alegerea perfectă pentru a te bucura de un mediu confortabil și răcoros în zilele toride de vară. 

 1. Aer Condiționat Portabil 10000 BTU BEKO 

Aer Condiționat Portabil 10000 BTU BEKO  

Aer conditionat portabil BEKO BA310AC, 10000 BTU

Vara este o perioadă minunată, dar și extrem de caldă și inconfortabilă. Dacă vrei să te bucuri de momentele frumoase ale verii fără să suferi din cauza căldurii, atunci acest aparat de aer condiționat portabil Beko 10000 BTU este soluția ideală pentru ține.

Vara este o perioadă minunată, dar și extrem de caldă și inconfortabilă. Dacă vrei să te bucuri de momentele frumoase ale verii fără să suferi din cauza căldurii, atunci acest aparat de aer condiționat portabil Beko 10000 BTU este soluția ideală pentru ține.  

Cu designul său compact și ușor de manevrat, îl poți mută dintr-o cameră în altă fără nicio problemă, astfel încât să poți să te bucuri de răcoare oriunde ai fi. 

Specificații Aer Condiționat Beko 10000 BTU: 

 • Putere de răcire: 10000 BTU; 
 • Clasa energetică: A++; 
 • Nivel de zgomot unitate internă: 64 dB; 
 • Filtru HD. 

Funcții Aer Condiționat Beko 10000 BTU: 

 • Aparatul de aer condiționat portabil Beko 10000 BTU este o soluție flexibilă și portabilă de răcirea și ventilarea încăperilor. 
 • Acest aer condiționat Beko are un design modern și compact, care îl face ușor de mutat în diferite camere ale casei sau biroului.  
 • Datorită capacității de răcire de 10000 BTU, poate fi utilizat cu succes în încăperi de 20 de metri pătrați. 
 • Afișajul LED îți permite să monitorizezi temperatura și să setezi funcțiile aparatului cu ușurință. 
 •  Timerul programabil îți permite să setezi aparatul să pornească sau să se oprească automat la anumite ore ale zilei sau ale nopții. 

În concluzie, aparatul de aer condiționat portabil Beko 10000 BTU este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție practică și eficientă de răcire și ventilare a încăperilor. Dacă ești în căutarea unui aparat de dispozitiv portabil și de înaltă calitate, aparatul de aer condiționat Beko este alegerea potrivită pentru ține. 

 1. Aer Condiționat Beko 18000 BTU 

Aer Condiționat Beko 18000 BTU 

Aparat de aer conditionat Beko 18000 BTU

Vara aceasta, petrece timpul într-un mediu confortabil și plăcut cu ajutorul aparatului de aer condiționat Beko 18000 BTU. Cu o putere impresionantă și o eficiență energetică ridicată, acest aparat îți va răcori rapid camera și îți va oferi un aer proaspăt și curat.

Vara aceasta, petrece timpul într-un mediu confortabil și plăcut cu ajutorul aparatului de aer condiționat Beko 18000 BTU. Cu o putere impresionantă și o eficiență energetică ridicată, acest aparat îți va răcori rapid camera și îți va oferi un aer proaspăt și curat.  

Indiferent că ești acasă sau la birou, aparatul de aer condiționat Beko îți va oferi un confort termic optim, iar funcția de încălzire îți va permite să-l folosești și în sezonul rece.  

Specificații Aer Condiționat Beko 18000 BTU: 

 • Putere de răcire: 18000 BTU; 
 • Clasa energetică: A++; 
 • Nivel de zgomot unitate internă: 64 dB; 
 • Kit de instalare inclus; 
 • Filtru dublu: Cold-Catalyst și Active Carbon. 

Funcții Aer Condiționat Beko 18000 BTU: 

 • Funcția de încălzire te ajută să încălzești rapid și eficient o camera, oferind un înlocuitor eficient al centralei termice în primele zile de toamna. 
 • Funcția Jet Încălzire și modul Jet Răcire te ajută să încălzești sau să răcești rapid o camera, fără a depinde de centrala termică. 
 • Funcție Dezumidificare asigură dezumidificarea mediului ambient la un nivel optim, fără a activă funcția de răcire. 
 • Timerul de 24h este de ajutor atunci când vrei să setezi aparatul să pornească la anumite ore, asigurând un mediu plăcut și o funcționare economică. 

Toate aceste funcții te ajută să ai control complet asupra mediului ambiental din camera ta, să beneficiezi de o temperatura ideală și confortabilă, să economisești energie și să previi umiditatea excesivă.  

Verdict: Top Aparate de Aer Condiționat Beko 

În concluzie, aparatele de aer condiționat Beko sunt unele dintre cele mai bune soluții de pe piață. Fie că ai nevoie de un aparat portabil, sau de unul de dimensiuni mai mari pentru o încăpere spațioasă, Beko are soluția adecvată. 

Funcțiile avansate, precum conectivitatea Wi-Fi, Auto Restart, Timer-ul și funcțiile Turbo, fac din aceste aparate de aer condiționat Beko, unele dintre cele mai eficiente și facile din punct de vedere al utilizării. 

Așadar, dacă ești în căutarea unor dispozitive de calitate, cu funcții avansate, care să fie eficiente și ușor de utilizat, aparatele de aer condiționat Beko sunt alegere perfectă! 

Search