La ofertă

Aer conditionat GALANZ AC-09HP33, Inverter, , 9000BTU, Clasa A++

GALANZ AC-09HP33

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

GALANZ AC-09HP33

(Aer conditionat, Inverter, 9000BTU, Clasa racire A++, Clasa incalzire A, Auto-restart, Timer, Turbo, Sleep/Night Mode) 

GALANZ AC-09HP33 este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat, existente pe piata la momentul actual. Acesta ofera minimul de functii necesare pentru a putea oferi un nivel optim de confort, in incaperi de pana la 25 mp, cu un consum energetic redus. Din punct de vedere estetic, nu este foarte atractiv, insa, este o pretentie la care se poate refuza in favoarea performantei.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat GALANZ AC-09HP33 are o capacitate nu foarte mare de modificare a temperaturii, aceasta ajungand la valoarea de 9000 BTU/h, in modulul de racire si 105000 BTU/h, in modulul de incalzire. Din acest punct de vedere, este destinat incaperilor de pana la 22-25 mp, cu inaltime standard. Eficienta energetica atinge, insa, standarde destul de inalte, similare aparatelor de ultima generatie. Astfel, sistemul de climatizare se incadreaza in clasa A++, pe modulul de racire si clasa A, pe cel de incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat GALANZ AC-09HP33. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turatii variabile, reusind sa atinga mai rapid nivelul de confort setat si sa-l mentina activand la capacitate minima. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se obtine o imbunatatire a randamentului cu pana la 30-40%, fata de un sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat GALANZ AC-09HP33 este unul basic, care este capabil sa elimine din incapere doar particule de praf si poluare. In schimb, nu are nicio competenta impotriva virusurilor, bacteriilor sau alergenilor, astfel de filtre fiind intalnite la tot mai multe aparate ultra-moderne. Evident, pretul in randul acelora este pe masura.

Functiile de climatizare acopera modulele de racire, incalzire si ventilare. Modulul de dezumidificare lipseste, acesta fiind foarte eficient impotriva mucegaiului. In orice caz, veti putea modifica temperatura dupa bunul plac si improspata aerul din incapere, eliminand praful si mirosurile neplacute.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a oferi aparatului de aer conditionat GALANZ AC-09HP33 un grad ridicat de autonomie. Cu ajutorul acestora, sistemul de climatizare va putea functiona in diverse regimuri, pe intervale presetate de timp si va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat GALANZ AC-09HP33 pe modulul de racire, pentru a putea atinge mai rapid temperatura setata. Odata atinsi acesti parametrii, sistemul de climatizare isi va relua automat regimul normal de functionare.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul pe timp de noapte de schimbarile bruste de temperatura. In plus, odata activat, acest modul va trece aeroterma pe un regim de functionare silentioasa. Pe tot parcursul ciclului de 8 ore consumul energetic va fi unul foarte redus.

Concluzia noastra este ca GALANZ AC-09HP33 reprezinta un aparat de aer conditionat foarte accesibil ca pret, oferind in acelasi timp minimul de functii necesare pentru a putea asigura un nivel optim de confort, pe spatii nu foarte extinse. Consumul energetic redus va ajuta sa amortizati in timp investitia, care oricum este una suficient de atractiva.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

GALANZ AC-09HP33

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 22 m² – 25 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Capacitate de incalzire: 10500 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 43
Tip filtru: Filtru Praf
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 36 dB – 45 dB – 50 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 800 mm
Latime unitate interna: 290 mm
Inaltime unitate interna: 186 mm
Greutate unitate interna: 10 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.81
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.81

FUNCTII

Functii climatizare: Ventilatie, Incalzire, Racire
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Auto Restart, Timer, Turbo, Sleep/Night mode

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 50 dB, 55 dB, 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 745 mm
Latime unitate externa: 328 mm
Inaltime unitate externa: 552 mm
Greutate unitate externa: 26 Kg

GALANZ AC-09HP33

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aer conditionat GALANZ AC-09HP33, Inverter, , 9000BTU, Clasa A++
GALANZ AC-09HP33 reprezinta un aparat de aer conditionat foarte accesibil ca pret, oferind in acelasi timp minimul de functii necesare pentru a putea asigura un nivel optim de confort, pe spatii nu foarte extinse. Consumul energetic redus va ajuta sa amortizati in timp investitia, care oricum este una suficient de atractiva.
7.5 Total Score
Accesibil si eficient

GALANZ AC-09HP33 reprezinta un aparat de aer conditionat foarte accesibil ca pret, oferind in acelasi timp minimul de functii necesare pentru a putea asigura un nivel optim de confort, pe spatii nu foarte extinse. Consumul energetic redus va ajuta sa amortizati in timp investitia, care oricum este una suficient de atractiva.

Consum
8
Pret
9
Design
7
Functii
8

Search