La ofertă

Aer conditionat LDK AEOLUS 12 INVERTER, Clasa A+++, 12.000 BTU

LDK AEOLUS 12

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

LDK AEOLUS 12

(Aer conditionat, INVERTER, Clasa A+++, 12.000 BTU, Filtru Anti-bacterian Lavabil)

LDK AEOLUS 12 este unul dintre cele mai economice aparate de aer conditionat, atat din punct de vedere al investitiei, cat si din cel al consumului energetic. Chiar daca nu ofera un numar impresionant de functii sofisticate, este capabil sa aduca un nivel optim de confort pe spatii extinse.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

Aparatul de aer conditionat LDK AEOLUS 12 are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, acesta urcand pana la 12000 BTU/h, in regimul de racire si depasind chiar aceasta valoare pe regimul de incalzire. Eficienta energetica atinge cele mai inalte standarde, bifand clasa A+++, clasa ce reprezinta etalonul superior al tabelului.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat LDK AEOLUS 12. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turatii variabile, pe care le ajusteaza automat pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina cu un consum energetic minim. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se obtine o eficientizare de pana la 30-40%, fata de sisteme clasice, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat LDK AEOLUS 12 este unul dintre cele mai performante, la ora actuala. Gratie densitatii sporite considerabil, acesta este capabil sa elimine din incapere, pe langa particulele de praf/poluare chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, are avantajul de a fi lavabil, inlocuirea periodica nefiind necesara.

Pe langa cele doua functii de modificare a temperaturii din incapere, racire si incalzire, LDK AEOLUS 12 mai ofera 2 regimuri de functionare: ventilare si dezumidificare. Ambele pot fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Functia Jet intensifica activitatea aparatului de aer conditionat LDK AEOLUS 12 pentru a putea raci mai rapid aerul, pe o perioada limitata de timp. Chiar daca initial consumul energetic este unul suplimentar, in timp, veti observa economii energetice, intrucat temperatura odata atinsa va putea fi mentinuta utilizand un minim de resurse.

Nivelul maxim de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de functionare a unitatii interioara ajunge pana la 53 dB. Chiar daca nu este o performanta extraordinara, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca LDK AEOLUS 12 reprezinta un aparat de aer conditionat capabil sa aduca un nivel optim de confort, pe spatii extinse, cu un consum energetic extrem de redus. Chiar daca nu ofera cele mai sofisticate functii, acesta isi depaseste toti competitorii printr-un raport calitate/pret imbatabil.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

LDK AEOLUS 12

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 13000
Clasa de energie incalzire: A++
Clasa de energie racire: A +++
Tip filtru: Anti bacterian lavabil
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 3
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 130-1510
Putere consumata la racire (W): 100-1580
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da
Aparat mobil: Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 5.1

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Incalzire: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: GMCC
Greutate unitate exterioara (kg): 33
Greutate unitate interioara (kg): 8
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 770 x 300 x 555
Dimensiuni unitate interioara (mm): 805 x 194 x 285
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 50
Temperatura ambientala maxima interior (°C): 32
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 59
Zgomot unitate interioara (dB): 53
Agent de racire: R410A
Lungime cablu de alimentare (m): 1,5

LDK AEOLUS 12

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aer conditionat LDK AEOLUS 12 INVERTER, Clasa A+++, 12.000 BTU
LDK AEOLUS 12 reprezinta un aparat de aer conditionat capabil sa aduca un nivel optim de confort, pe spatii extinse, cu un consum energetic extrem de redus. Chiar daca nu ofera cele mai sofisticate functii, acesta isi depaseste toti competitorii printr-un raport calitate/pret imbatabil.
8 Total Score
Excelent raport calitate/pret

LDK AEOLUS 12 reprezinta un aparat de aer conditionat capabil sa aduca un nivel optim de confort, pe spatii extinse, cu un consum energetic extrem de redus. Chiar daca nu ofera cele mai sofisticate functii, acesta isi depaseste toti competitorii printr-un raport calitate/pret imbatabil.

Consum
10
Pret
9
Design
7.5
Functii
7.5
Search