La ofertă

Aparat de aer conditionat cu inverter VORTEX VAI-A1217FA, 12000 BTU/h, Clasa A+

VORTEX VAI-A1217FA

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

VORTEX VAI-A1217FA

(Aparat de aer conditionat cu inverter, 12000 BTU/h, Clasa A+, Auto-restart, Autocuratare, Timer, I Fell, Dezumidificare, Telecomanda, Kit instalare inclus)

VORTEX VAI-A1217FA este un aparat de aer conditionat nu foarte sofisticat, capabil sa aduca nivelul de confort asteptat prin intermediul catorva functii simple, dar utile. Acesta este destinat incaperilor de dimensiuni medii, datorita capacitatii sale de modificare a temperaturii, acolo unde ofera un randament destul de bun si din punct de vedere energetic.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA are o capacitate de modificare a temperaturii ce urca pana la 12000 BTU/h, indiferent ca discutam despre modulul de incalzire sau despre cel de racire. Din acest punct de vedere, este recomandata utilizarea sa in incaperi de pana la 24 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Trebuie sa aveti in vedere ca pe masura ce inaltimea incaperii creste, suprafata acoperita scade.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA bifeaza standardele clasei A+, indiferent de regimul de climatizare utilizat. Daca pana in urma cu 2 ani, clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic, in prezent, majoritatea sistemelor moderne de climatizare bifeaza clasa A++, cel putin pe modulul de racire astfel ca neatingerea acestei performante poate fi considerata o bila neagra. In schimb, pe partea de incalzire, se incadreaza in media gamei.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Acest lucru duce la economii energetice semnificative, cuprinse intre 30% si 40%, in comparatie cu sistemele clasice, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA este unul de clasa medie, fiind capabil de o purificare partiala a aerului din incapere. Acesta nu are competente dovedite impotriva virusurilor, bacteriilor sau alergenilor, insa, este capabil sa retina particule de praf si poluare.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA sunt cele de racire, incalzire, ventilare, dezumidifcare. Observam ca primele doua sunt sezoniere, datorita impactului direct asupra temperaturii iar ultimele doua pot fi utilizate pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta sistemul de climatizare sa functioneze in absenta dumneavoastra. Astfel, va trebui doar sa-i presetati activitatea pe intervale de timp iar el va fi capabil chiar sa-si reia regimul de functionare, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de autocuratare se activeaza la scurt timp dupa finalizarea regimului de racire. Aceasta consta in uscarea rapida a schimbatorului de caldura, pentru a elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa mai adere la suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA intr-un termostat de camera. Aceasta va transmite feed-back permanent catre unitatea centrala, cu privire la temperatura interioara, reusind sa o mentina constanta, in permanenta, fara a face risipa de resurse.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, urca pana la 50 dB. Chiar daca nu mai este considerata o performanta laudabila, aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca VORTEX VAI-A1217FA reprezinta un aparat de aer conditionat de clasa medie, atat din punct de vedere al nivelului de confort oferit, cat si din cel energetic. Chiar daca la capitolul functional nu putem spune ca exceleaza, acesta propune un aspect mai rafinat decat al majoritatii competitorilor si un pret foarte atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

VORTEX VAI-A1217FA

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 24 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A+
Eficienta energetica incalzire: A+
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 460 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 50 dB
Culoare unitate interna: Alb
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 5.84
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

  • Timer
  • Auto-restart
  • Autocuratare
  • I Feel
  • Racire, incalzire, ventilare, dezumidificare

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R410A (cantitate agent frigorific: 720g)

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 56 dB
Culoare unitate externa: Alb
Greutate unitate externa: 27.5 Kg

VORTEX VAI-A1217FA

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat cu inverter VORTEX VAI-A1217FA, 12000 BTU/h, Clasa A+
VORTEX VAI-A1217FA reprezinta un aparat de aer conditionat de clasa medie, atat din punct de vedere al nivelului de confort oferit, cat si din cel energetic. Chiar daca la capitolul functional nu putem spune ca exceleaza, acesta propune un aspect mai rafinat decat al majoritatii competitorilor si un pret foarte atractiv.
8 Total Score
Performante medii, la un pret foarte accesibil

VORTEX VAI-A1217FA reprezinta un aparat de aer conditionat de clasa medie, atat din punct de vedere al nivelului de confort oferit, cat si din cel energetic. Chiar daca la capitolul functional nu putem spune ca exceleaza, acesta propune un aspect mai rafinat decat al majoritatii competitorilor si un pret foarte atractiv.

Consum
8
Pret
8.5
Design
8
Functii
8

Search