La ofertă

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Vortex VAI-T12LCSV

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vortex VAI-T12LCSV

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru antibacterian, Auto restart, Autocuratare, Timer, Eco Mode, Sleep/Night Mode)

Vortex VAI-T12LCSV este un aparat modern de aer conditionat, capabil sa asigure un nivel optim de confort in incaperi de pana la 25 mp, fara a face risipa de resurse. Aspectul sau a fost vizibil imbunatatit fata de versiunile anterioare, oferind mai multa discretie, gratie display-ului mascat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditioant Vortex VAI-T12LCSV are o capacitate buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, atingand 12000 BTU/h, atat pe modulul de racire, cat si pe cel de incalzire. Din punct de vedere energetic, oscileaza intre clasa A+ si A++ asemenea majoritatii sistemelor moderne de climatizare, avand in vedere ca etalonul superior al tabelului energetic, clasa A+++, este atins de foarte putine aparate de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter este una dintre cele mai importante cu care este echipat aparatul de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV. Aceasta impacteaza direct consumul energetic, pe care il reduce cu 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off, datorita faptului ca isi poate varia automat turatiile compresorului, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV este unul de mare densitate, capabil de o purificare aproape completa a aerului din incapere. Acesta are competenta atat impotriva particulelor de praf/poluare, cat si impotriva virusurilor, bacteriilor sau alergenilor.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV sunt: racire, incalzire, ventilare, dezumidificare. Daca primele doua pot fi folosite sezonier, datorita impactului lor termic, ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Functia de Auto-restart ii permite sistemului de climatizare sa-si reia automat activitatea, tinand seama de ultimele setari efectuate, in urma penelor de curent sau a deconectarilor involuntare, imediat ce alimentarea a fost refacuta.

Timer-ul va permite sa presetati activitatea aparatului de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV, pe intervale orare. Astfel, veti putea sa programati pornirea automata a aparatului cu cateva minute inainte de sosirea dumneavoastra la domiciliu pentru a fi intampinati cu o ambianta placuta, fara a fi nevoie ca sistemul sa functioneze pe toata durata absentei, facand o risipa nejustificata de energie.

Functia de Autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat dupa incetarea activitatii de racire, eliminand astfel posibilitatea ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata sa. Ambele sunt considerate principala sursa a mirosurilor neplacute, emanate de sistemele de climatizare.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta se va modifica cel mult cu 1 grad Celsius pe ora. Aeroterma va intra si ea automat intr-un regim silentios iar consumul energetic va fi unul foarte redus.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare ajunge pana la 50 dB, o valoare destul de mare pentru un astfel de sistem de climatizare. In orice caz, nu consideram ca produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Vortex VAI-T12LCSV reprezinta un sistem de climatizare ce ofera suficiente avantaje, la un pret atat de atractiv. Chair daca nu abunda de functii sofisticate, le bifeaza pe toate cele necesare unui nivel optim de confort, pe spatii medii. Eficienta energetica ridicata va ofera posibilitatea de a va amortiza rapid investitia. In plus, design-ul modern nu va mai stirbi rafinamentul incaperii in care este instalat acest aparat de aer conditionat.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Vortex VAI-T12LCSV

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 550 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 50 dB
Culoare unitate interna: Alb/Argintiu
Lungime unitate interna: 770 mm
Latime unitate interna: 180 mm
Inaltime unitate interna: 240 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 6.1
Coeficient randament la incalzire COP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Racire, Incalzire, Ventilatie
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

 • Auto restart
 • Auto curatare
 • Timer
 • Mod Economic
 • Healthy
 • Telecomanda
 • Sleep/Night mode

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Consum nominal la racire: 1130 W
Consum nominal la incalzire: 1020 W
Capacitate nominala la racire: 3200 W
Capacitate nominala la incalzire: 3200 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 700 mm
Latime unitate externa: 256 mm
Inaltime unitate externa: 552 mm
Greutate unitate externa: 30 Kg

Vortex VAI-T12LCSV

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Vortex VAI-T12LCSV reprezinta un sistem de climatizare ce ofera suficiente avantaje, la un pret atat de atractiv. Chair daca nu abunda de functii sofisticate, le bifeaza pe toate cele necesare unui nivel optim de confort, pe spatii medii. Eficienta energetica ridicata va ofera posibilitatea de a va amortiza rapid investitia. In plus, design-ul modern nu va mai stirbi rafinamentul incaperii in care este instalat acest aparat de aer conditionat.
8.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Vortex VAI-T12LCSV reprezinta un sistem de climatizare ce ofera suficiente avantaje, la un pret atat de atractiv. Chair daca nu abunda de functii sofisticate, le bifeaza pe toate cele necesare unui nivel optim de confort, pe spatii medii. Eficienta energetica ridicata va ofera posibilitatea de a va amortiza rapid investitia. In plus, design-ul modern nu va mai stirbi rafinamentul incaperii in care este instalat acest aparat de aer conditionat.

Consum
8.5
Pret
8.5
Design
8
Functii
8.5

Search