La ofertă

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Star-Light ACM-12ARWI

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Star-Light ACM-12ARWI

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Timer, Sleep, Follow me, Auto Restart, Autodiagnosticare, Turbo, Racire, Incalzire, Ventilatie, Filtru Aroma – efect antitantari, Kit instalare inclus)

Star-Light ACM-12ARWI este un aparat de aer conditionat ultra-modern, fabricat de brand-ul romanesc in Turcia. Acesta se remarca in fata principalilor competitori printr-un excelent raport calitate/pret. Mai exact, ofera numeroase functii si specificatii foarte greu de gasit printre produsele ce necesita o investitie similara. In plus, eficienta energetica este un alt punct forte, aceasta permitand utilizatorului sa amortizeze banii intr-un timp relativ scurt.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI are o capacitate de racire de 12000 BTU/h, pe modulul de incalzire ajungand chiar la 13000 BTU/h. Din acest punct de vedere se incadreaza in clasa medie a sistemelor de climatizare, producatorul recomandand utilizarea in incaperi de cel mult 23 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Pentru atingerea suprafetei maxime este foarte important si nivelul de izolare a incaperii.

Eficienta energetica, asa cum va spuneam in introducere, atinge un nivel excelent, osciland intre clasa A++, in regim de racire si clasa A+, in regim de incalzire. Chiar daca in prezent etalonul superior al tabelului energetic este considerat clasa A+++, momentan este foarte greu de atins de oricare dintre sistemele moderne de climatizare.

Tehnologia pe Inverter este una dintre cele mai inteligente descoperiri, in vederea eficientizarii consumului energetic. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, in functie de necesarul ambiental, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, se obtine o imbunatatire a randamentului cu peste 40%.

Sistemul de filtrare implementat la aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI este unul inovativ. Acesta are ca responsabilitate, pe langa improspatarea aerului din incapere, indepartarea tantarilor. Trebuie sa recunoastem ca nu am mai vazut o astfel de functie pana in prezent.

Controlul aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modulului Wi-fi. Cea de a doua varianta permite controlul total al functiilor chiar si in absenta de la domiciliu, fiind necesar doar un smartphone conectat la internet. Astfel, veti putea programa startul oricarui regim cu doar cateva minute inainte de sosirea la domiciliu, fiind intampinati de o ambianta perfecta.

Functiile de climatizare inglobate de aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Primele doua vor putea fi folosite sezonier intrucat au un impact direct asupra temperaturii din incapere. Ultimele doua isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI sa functioneze autonom. Gratie acestora, va putea sa urmeze regimuri presetate pe intervale orare si sa-si reia activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Follow Me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI intr-un termostat de camera reglabil. Cu ajutorul acestuia veti ptuea mentine o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a face risipa de resurse.

Modulul Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator pe timpul noptii. Odata activat, acesta va elimina schimbarile bruste de temperatura si va reduce considerabil zgomotul aerotermei. In plus, veti observa si un consum energetic foarte eficient.

Functia Turbo ajuta aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI sa functioneze la o capacitate peste cea nominala, pentru o perioada limitata de timp. Mai exact, va functiona la putere sporita pana va reusi sa atinga temperatura setata, urmand ca ulterior sa-si reia automat regimul normal de functionare. Chiar daca acest lucru presupune un consum energetic suplimentar pentru o perioada limitata de timp, pe ciclurile lungi de cateva ore veti observa economii energetice substantiale.

Functia de Autodiagnosticare are rolul de a proteja aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI de defectiunile severe. Aceasta va depista inca din fasa orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul utilizatorului cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare, ajunge pana la 53 dB. Chiar daca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic, consideram ca este totusi destul de ridicata, comparativ cu alte sisteme moderne de climatizare.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACM-12ARWI reprezinta un aparat de aer conditionat ce ofera performante de top la majoritatea capitolelor si are marele avantaj de a fi comercializat la un pret deosebit de atractiv. In plus, eficienta energetica va ofera sansa de a amortiza in timp investita. Un alt avantaj il reprezinta functionarea pe baza agentului frigorific R32, agent ecologic care va fi folosit unanim incepand cu anul 2025.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Star-Light ACM-12ARWI

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare:Rezidential
Tip produs:Standard
Suprafata de montare:Perete
Recomandat pentru incaperi pana la:16 m² – 23 m²
Capacitate generala:12000 BTU
Capacitate de racire:12000 BTU
Capacitate de incalzire:13000 BTU
Eficienta energetica racire:A++
Eficienta energetica incalzire:Clasa A+
Tip filtru:Lavabil
Tip compresor:Rotativ
Inverter:Da
Kit instalare inclus:Da

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna:840 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna:53 dB
Culoare unitate interna:Alb
Lungime unitate interna:805 mm
Latime unitate interna:194 mm
Inaltime unitate interna:285 mm

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER:6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP:4

 

FUNCTII

Functii climatizare:Racire

Incalzire

Ventilatie

Tehnologie Wi-Fi:Da
Functii speciale:Timer

Sleep

Follow me

Auto Restart

Autodiagnosticare

Turbo

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare:220 V – 240 V
Consum nominal la racire:1580 W
Consum nominal la incalzire:1510 W
Agent de racire:R32

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa:1800 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa:65 dB
Culoare unitate externa:Alb
Lungime unitate externa:770 mm
Latime unitate externa:300 mm
Inaltime unitate externa:555 mm
Greutate unitate externa:25.5 Kg
Star-Light ACM-12ARWI

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Star-Light ACM-12ARWI reprezinta un aparat de aer conditionat ce ofera performante de top la majoritatea capitolelor si are marele avantaj de a fi comercializat la un pret deosebit de atractiv. In plus, eficienta energetica va ofera sansa de a amortiza in timp investita. Un alt avantaj il reprezinta functionarea pe baza agentului frigorific R32, agent ecologic care va fi folosit unanim incepand cu anul 2025.
8.5 Total Score
Tehnologie moderna, la un pret imbatabil

Star-Light ACM-12ARWI reprezinta un aparat de aer conditionat ce ofera performante de top la majoritatea capitolelor si are marele avantaj de a fi comercializat la un pret deosebit de atractiv. In plus, eficienta energetica va ofera sansa de a amortiza in timp investita. Un alt avantaj il reprezinta functionarea pe baza agentului frigorific R32, agent ecologic care va fi folosit unanim incepand cu anul 2025.

Consum
8.5
Functii
8.5
Design
7.5
Pret
9.5
Search