La ofertă

Aparat aer conditionat meister Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI, Inverter, 12000 BTU

Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI

(Aer conditionat de tip inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru praf, Al 6-lea Simt, Timer, Auto-Restart)

Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI este un aparat de aer conditionat care pe noi ne-a impresionat inca de la prima privire aruncata pe specificatii. Avand in vedere segmentul de pret economic in care se incadreaza, este oarecum neobisnuit sa ofere performante similare mult mai renumitilor competitori din piata. Din punct de vedere estetic, insa, nu prea ne-a impresionat, fiind, categoric, loc de mai bine. Vom incerca sa va oferim in cele ce urmeaza un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI are o capacitate relativ mare de modificare a temperaturii din incaperea in care este montat, aceasta ajungand pana la aproximativ 12000 BTU, indiferent de modulul pe care il utilizati. Mai interesant este faptul ca acest sistem de cliamtizare ofera si economii importante de resurse, mai ales pe ciclurile lungi, incadrandu-se in clasa A++ pe racire si clasa A+ pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca poate cel mai important rol in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa functioneze gradual, atingand mult mai rapid conditiile climaterice setate si reunsind sa le mentina cu aeroterma functionand la capacitate minima.  Astfel, rezulta economii energetica de pana la 30-40%, pe ciclurile lungi.

Sistemul de filtrare, in schimb, nu face parte dintre cele mai performante de pe piata in momentul de fata. Acesta are competente doar in eliminarea prafului, nu si a virusurilor, bacteriilor sau alergenilor.

Timer-ul si functia de Auto-Restart sunt doua elemente ce nu mai pot lipsi niciunui aparat de climatizare modern. Acestea confera autonomie si flexibilitate, ajutand sistemul sa functioneze in lipsa dumneavoastra, in diverse moduri, pe intervale presetate de timp. Ba mai mult, gratie acestora aparatul este capabil sa reporneasca automat, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Modulul Sleep/Night are scopul de a va proteja somnul de orice factor perturbant pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti niciun disconfort acustic, intrucat aparatul va trece pe un modul silentios, cu aeroterma functionand la turatie minima. In plus, temperatura nu va mai avea fluctuatii bruste, aceasta modificandu-se cu maxim 1 grad Celsius pe ora. Pe tot parcursul ciclului veti observa si un consum energetic redus.

Functia de dezumidificare activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere, aceasta fiind indicata atat pentru eliminarea disconfortului major conferit de umiditatea excesiva din zilele caniculare de vara, cat si in lupta zilnica impotriva mucegaiului.

Modulul Turbo intensifica activitatea aerotermei pentru a pana la atingerea conditiilor climaterice setate.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare ajunge pana la 51 dB. Nu este chiar cel mai performant aparat din acest punct de vedere, insa, nici nu putem spune ca aceasta valoare este suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI reprezinta un sistem de climatizare surprinzator de eficient, la toate capitolele. Pretul, care oricum este aproape imbatabil, va fi usor de amortizat in timp, gratie consumului energetic redus.

Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 11942.497
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Filtru de praf
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 3
Afisaj: Digital
Kit instalare inclus: Da
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Al 6-lea Simt: Da
Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Programabil
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: GMCC
Greutate unitate exterioara (kg): 31.5
Greutate unitate interioara (kg): 10.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 835 x 382 x 600
Dimensiuni unitate interioara (mm): 800 x 345 x 265
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 52
Temperatura ambientala maxima interior (°C): 18
Temperatura ambientala minima exterior (°C): 12
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb/Argintiu
Zgomot unitate exterioara (dB): 59
Zgomot unitate interioara (dB): 51
Agent de racire: R410a
Lungime cablu de alimentare (m): 4
Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat meister Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI, Inverter, 12000 BTU
Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI reprezinta un sistem de climatizare surprinzator de eficient, la toate capitolele. Pretul, care oricum este aproape imbatabil, va fi usor de amortizat in timp, gratie consumului energetic redus.
8 Total Score
Performante surprinzatoare, la un pret economic

Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI reprezinta un sistem de climatizare surprinzator de eficient, la toate capitolele. Pretul, care oricum este aproape imbatabil, va fi usor de amortizat in timp, gratie consumului energetic redus.

Consum
8.5
Pret
9.5
Functii
8
Design
7

Search