La ofertă

Aparat aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A, Inverter, 12000 BTU, Clasa A+

Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Auto-restart, Sleep/Night mode, Kit pentru instalare inclus)

Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A este un aparat de aer conditionat foarte accesibil, care ofera performante medii, imbinand performantele apreciabile cu cateva mai putin laudabile. In orice caz, gratie puterii marite si a catorva functii inteligente, este capabil sa aduca un nivel optim de confort chiar si pe spatii extinse. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta ajungand pana la 12000 BTU/h. Eficienta energetica atinge un nivel mediu, incadrandu-se in clasa A+, pe racire si clasa A, pe incalzire. Daca pana nu de mult clasa A reprezenta etalonul superior pentru acest tip de aparate, in prezent, gratie evolutiei fulminante a tehnologiei, putem vorbi chiar si despre clasa A+++. Ce-i drept, este destul de rar intalnita la acest gen de produse, iar pretul este unul considerabil.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa functioneze gradual, atingand mult mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina cu un consum redus de energie. Astfel, pe ciclurile lungi se obtine o eficientizare de pana la 30-40%.

Functia de dezumidificare, asemenea celei de ventilare, poate fi folosita pe tot parcursul anului, intrucat nu are niciun impact asupra temperaturii din incapere. Ambele isi dovedesc utilitatea atat in reimprospatarea aerului cat si in lupta zilnica impotriva mucegaiului.

Functia de Auto-restart ajuta sistemul de climatizare Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A sa-si reia automat activiatea, in urma penelor de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activand-o, nu veti mai resimti schimbarile bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu cel mult 1 grad Celsius pe ora. De asemenea, aeroterma va functiona la capacitate minima, intr-un mod silentios, fapt ce va conduce la economii energetice semnificative, pe intreaga durata a ciclului de 8 ore.

Nivelul de zgomot atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 48 dB. Si din acest punct de vedere putem afirma ca se incadreaza in media gamei. In orice caz, aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Nordstar CS-32AV3A-1C137AY4 reprezinta un aparat de aer conditionat care desi nu are performante de top la toate capitolele, reuseste sa aduca un nivel decent de confort, chiar si pe spatii extinse. Nu dispune de cele mai moderne functii insa are o putere apreciabila. Pretul la care se vinde este unul dintre cele mai economice, acesta reflectand obiectiv caracterisiticile produsului.

Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A +
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da
Putere consumata la incalzire (W): 760
Putere consumata la racire (W): 1080
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da
Aparat mobil: Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 5.6
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.8

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Rotativ

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: GMCC
Greutate unitate exterioara (kg): 27
Greutate unitate interioara (kg): 10
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 715 x 235 x 540
Dimensiuni unitate interioara (mm): 780 x 276 x 202
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): +46
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb/Negru
Zgomot unitate exterioara (dB): 63
Zgomot unitate interioara (dB): 39-48
Agent de racire: R-410 A
Lungime cablu de alimentare (m): 2
Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search