La ofertă

Aparat aer conditionat Star-Light ACM-18WIFI, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++

Star-Light ACM-18WIFI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Star-Light ACM-18WIFI

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Auto-restart, Autodiagnoza, Turbo, Kit instalare inclus)

Star-Light ACM-18WIFI este un aparat de aer conditionat foarte performant, analizand oricare dintre capitolele principale: eficienta energetica, putere si functii inteligente. Din punct de vedere estetic, ii acordam o bila alba, gratie design-ului discret, ce-l face perfect camuflabil pe un perete alb. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatu de aer conditionat Star-Light ACM-18WIFI are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incapere, aceasta atingand 18000 BTU pe modulul de racire si depasind aceasta valoare pe cel de incalzire. Eficienta energetica atinge standarde inalte, incadrandu-se in clasa A++ pe racire si clasa A+ pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in imbunatatirea randamentului acestui sistem de climatizare. Ea presupune functionarea graduala a compresorului pentru ca temperatura setata sa fie atinsa mai rapid si sa poata fi mentinuta cu un consum redus de energie. Astfel, pe ciclurile lungi se produce o eficientizare de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare nu este cel mai performant de pe piata, insa, acesta este suficient de util in a elimina particulele de praf si poluare din incapere. In plus, acesta are avantajul de a fi lavabil.

Controlul Wi-fi permite setarea tuturor functiilor prin intermediul dispozitivelor mobile, ce utilizeaza ca sistem de operare Android sau iOS. Spre exemplu, aplicatia Peel Smart Remote este una dintre cele mai performante, utilizate pe Android, fiind capabila sa controleze aproape orice dispozitiv electronic din incaperea dumneavoastra.

Timer-ul si functia de Auto-Restart ii permit aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-18WIFI sa functioneze pe intervale presetate de timp. Mai mult, acesta este capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Jet intensifica activiatea sistemului de climatizare pana la atingerea conditiilor climaterice setate. Chiar daca, pe o perioada limitata de timp, aceasta presupune un consum suplimentar, pe ciclurile lungi veti observa economii, intrucat aparatul va fi capabil sa mentina temperatura, functionand la capacitate minima.

Functiile de ventilare si dezumidificare nu au nicio actiune asupra temperaturii din incapere, astfel ca pot fi folosite pe tot parcursul anului. Sunt ideale atat in purificarea aerului din incapere, cat si in lupta zilnica impotriva mucegaiului.

Modulul Sleep/night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbant, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai fi deranjat nici de schimbarile bruste de temperatura, intrucat aceasta se va modifica cel mult cu 1 grad Celsius pe ora, nici de zgomotul aerotermei care va functiona silentios, la capacitate minima. Pe tot parcursul ciclului de 8 ore, veti observa si un consum energetic redus.

Functia de autodiagnoza presupune detectarea prematura a oricaror erori de functionare in activitatea aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-18WIFI. Astfel, sistemul va fi oprit automat si un cod de eroare va aparea pe display-ul acesteia. In functie de fiecare cod, veti gasi toate detaliile despre remediere in manualul utilizatorului si veti putea face acest lucru inainte ca problemele sa devina ireversibile. Este detectata si pierderea de agent frigorific.

Nivelul de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, poate ajunge pana la 57 dB. Aceasta este o valoare echitabila, daca luam in considerare capacitatea mare a sistemului de climatizare.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACM-18WIFI reprezinta un aparat de aer conditionat a carui principala calitate este excelentul raport calitate/pret. Acesta imbina excelent puterea mare si functiile moderne cu eficienta energetica. Pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv, caracteristica specifica brand-ului romanesc.

 

Star-Light ACM-18WIFI

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 18000
Capacitate incalzire (BTU): 19000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Lavabil
Inverter: Da
Afisaj: LED
Kit instalare inclus: Da
Putere consumata la incalzire (W): 2430
Putere consumata la racire (W): 2380
Telecomanda: Da

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Alte functii: Autodiagnosticare
Functie detectare pierdere agent frigorific
Mod turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 31.9
Greutate unitate interioara (kg): 8.1
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 880 x 365 x 620
Dimensiuni unitate interioara (mm): 810 x 190 x 298
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 62
Zgomot unitate interioara (dB): 57
Agent de racire: R410A
Star-Light ACM-18WIFI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Star-Light ACM-18WIFI, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++
Star-Light ACM-18WIFI reprezinta un aparat de aer conditionat a carui principala calitate este excelentul raport calitate/pret. Acesta imbina excelent puterea mare si functiile moderne cu eficienta energetica. Pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv, caracteristica specifica brand-ului romanesc.
8.5 Total Score
Performante maxime, la un pret atractiv

Star-Light ACM-18WIFI reprezinta un aparat de aer conditionat a carui principala calitate este excelentul raport calitate/pret. Acesta imbina excelent puterea mare si functiile moderne cu eficienta energetica. Pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv, caracteristica specifica brand-ului romanesc.

Consum
8.5
Pret
8.5
Functii
8.5
Design
8.5

Search