La ofertă

Aparat de aer conditionat Aqua Thermal ATFLO12, Inverter, 12000 BTU – Pareri & Review

Aparat de aer conditionat Aqua Thermal ATFLO12, Inverter, 12000 BTU

*Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Aqua Thermal ATFLO12

Trebuie sa admitem faptul ca toti suntem in cautarea unei stari de bine, a unui confort sporit in timpul zilelor caniculare si ne dorim o incapere calduroasa spre sfarsitul toamnei , atunci cand inca nu am pus in functiune caloriferele. Motiv pentru care, ne-am propus sa detaliem si sa prezentam feeling-ul nostru, privind plusurile unui aparat de aer conditionat, respectiv Aqua Thermal ATFLO12.

Aqua Thermal ATFLO12

Este Aqua Thermal ATFLO12 potrivit pentru locuinta dumneavoastra?

Acest aparat, Aqua Thermal ATFLO12, este conceput cu un design modern, intr-o culoare alba ce se preteaza in cromatica oricarei incaperi si cu dimensiuni modeste pentru ambele unitati, respectiv unitatea interna: 770 mm-lungime, 180mm- latime si 240 mm inaltime, greutatea de 8 kg si unitatea externa: 700 mm in lungime, 286mm in latime si 552 mm in inaltime,greutatea de 26 kg.

Aqua Thermal

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor, aparatul Aqua Thermal, nu poate decat sa ne incante si sa ne satisfaca asteptarile racorindu-ne si incalzindu-ne, gratie competentelor tehnice-tehnologie inverter si functiilor incluse pe care le vom detalia imediat dupa descriere.

Eficacitate energetica

O persoana care doreste sa achizitioneze un aparat de aer conditionat, ce parametri de calitate cauta? Se stie ca printre acesti parametri, unul de importanta majora, este eficacitatea energetica.Iata ca Aqua Thermal ATFLO12 a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu doua plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire si incalzire deopotriva, reuseste sa ne surprinda placut. Un aparat similar ca si eficacitate energetica este Samsung Triangle de 12000 BTU.

Protectie

Doar un aparat bine echipat foloseste un sistem de filtrare adaptabil zilelor noastre. Acesta, are inclus optiunea de filtru lavabil, ceea ce va face mult mai usoara mentenanta si va putea proteja incaperea de eventualele neplaceri microbiene, fungice, etc.

Nu aveti un spatiu izolat optim?

Aparatul de aer conditionat Aqua Thermal ATFLO12,are capacitatea de modificare a temperaturii de 12000 BTU,o aceeasi capacitate de racire si o capacitate de incalzire de 10 000 BTU, ceea ce denota o adaptare la necesitatile unei incaperi cu o suprafata de aprox. 35m².Adaugati 10m² in cazul incaperilor izolate optim.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul Aqua Thermal ATFLO12, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modesta capacitate de 50 dB pentru unitatea interna si 60 dB pentru unitatea externa.

Functiile Aparatului de aer conditionat Aqua Thermal ATFLO12

Functii de climatizare:

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Acest aparat de aer conditionat Aqua Thermal ATFLO12, nu este doar respectuos cu mediul, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin central, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care ar fi pana in 60% .De ce sa cumparati un dezumidificator, sa va incarcati incaperea cu un aparat in plus, daca exista o varianta nobila? Iata ca pe baricade, apare al nostru Star-Light, cu valoroasa functie de dezumidificare, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia si folosind un filtru lavabil mult dorit de alte aparate din breasla.

Functia de incalzire

Cine nu ar dori un Aparat de aer conditionat Star-Light 9000 BTU, dotat cu o functie inverter, care ne lasa sa-l exploatam si pe timp de iarna, cu un randament sezonier la incalzire SCOP de valoare 4 si cu un consum nominal la incalzire de doar 1200 W?

Functia de racire

Cum am spus si in descriere, Aqua Thermal ATFLO12, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Asta inseamna un Bac luat cu brio fata de semenii sai care cu cativa ani in urma duceau lipsa de plusuri. Consumul nominal la racire de doar 1130 W si consumul randamentului sezonier SEER de 6.1, plaseaza aparatul pe primele trepte pe scara eficientei.

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator mare, aerul rece este dispus spre orice colt al incaperii.

Functii accesorii

Functia de autodiagnosticare-atentioneaza asupra eventualelor probleme din sistemul de climatizare.

Mod TurboAntrenand viteza fluxului de aer, se ajunge la o racire sau incalzire rapida atingand prompt temperature dorita.

Preincalzire inteligenta-gandindu-se la eventualul discomfort pentru utilizator,creat de aparat in momentul schimbarii de caldura din interiorul unitatii, producatorul a setat o intarziere sau mai bine spus o preincalzire de maxim 5 minute, ca protectie impotriva aerului rece ce iese inainte de incalzire.

Temporizator 24h-acest aparat de aer conditionat , Aqua Thermal ATFLO12 l porneste sau se opreste la acest interval de timp, ajutand astfel utilizatorul in cazul in care a uitat sa-l opreasca.

Repornire automata-setat cu aceasta functie, aparatul reporneste de la setarea anterioara, in caz de avarie.

Caracteristici generale

Utilizat pentru-Casa-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-35 m²

Capacitate generala-12000 BTU

Capacitate de racire-12000 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-А++

Tip compressor-Inverter

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Nu

Unitate interna

Dezumidificare (l/h)-1

Debit de aer unitate interna-550 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-50 dB

Culoare unitate interna-Alb

Lungime unitate interna-770 mm

Latime unitate interna-180 mm

Inaltime unitate interna-240 mm

Greutate unitate interna-8 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-6.1

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4

Functii

-Functii climatizare

-Dezumidificare

-Incalzire

-Racire

-Ventilatie

Tehnologie Wi-Fi-Nu

Functii special

-Autodiagnosticare

-Mod Turbo

-Preincalzire Inteligenta

-Temporizator 24h

-Repornire automata

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-220 V

Consum nominal la racire-1130 W

Consum nominal la incalzire-1020 W

Agent de racire-R410a

Unitate externa

Nivel de zgomot unitate externa-60 dB

Culoare unitate externa-Alb

Lungime unitate externa-700 mm

Latime unitate externa-256 mm

Inaltime unitate externa-552 mm

Greutate unitate externa-26 Kg

 

Pro si contra Aqua Thermal ATFLO12 12000BTU

Utilizatorii aparatului, ar fi incantati de usurinta cu care se monteaza acesta, de fiabilitatea lui, de raportul onest al pretului cu calitatea. Indiferent de prezenta sau absenta unui kit de asamblare, calitatile acestui aparat depasesc lejer acest mic inconvenient, astfel proprietarul poate fi incantat de puterea si functiile acestui aparat.

Pro-aparat de aer conditionat Aqua Thermal ATFLO12 12000BTU

-silentios

-cu eficienta energetica A++

-Raceste rapid, fiind dotat cu functia Turbo

-Bun raport calitate/pret

-Design , in cerinte

-Materiale de calitate

Contra-aparat de aer conditionat Aqua Thermal ATFLO12 12000BTU

-lipsa kit-ului de instalare

Parerea mea

Puternic-Cu o capacitate de12000 BTU si o polivalenta in functii, acest aparat, garanteaza o climatizare optima in incapere. Este una din cele mai bune optiuni pentru racirea locuintei intro vara calda.

 

Aparat de aer conditionat Aqua Thermal ATFLO12, Inverter, 12000 BTU

*Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Search