La ofertă

Aparat de Aer Conditionat BEKO BRVPF090/091- Pareri & Review

Aer conditionat BEKO BRVPF090/091, A++/A+, 9.000BTU

*Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Beko BRVPF090/091

Iata ca si schimbarile climaterice pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei. Variatiile de temperatura cat mai frecvente, ne aduc in situatia de a cauta aparate cat mai ingenioase, care sa ne satisfaca in materie de climatizare si incalzire a spatiului locuibil, birouri, sau orice alte incaperi . In cazul aparatului de aer conditionat Beko BRVPF090/091, functiile si caracteristicile de baza ne-au convins, astfel ca in acest review, voi incerca sa redau cat mai detaliat,capacitatile acestui aparat

Incadrare in spatiu

Acest aparat, BEKO BRVPF090/091, este conceput cu un design modern, intr-o culoare alba ce se preteaza in cromatica oricarei incaperi si cu dimensiuni modeste pentru ambele unitati, respectiv unitatea interna 80,5cm-lungime, 19,4cm- latime si 28,5cm inaltime, greutatea de 7,5 kg si unitatea externa: 70cm in lungime, 55cm in latime si 27,5cm in inaltime,greutatea de 23 kg.

BEKO BRVPF090/091 A++

 

Nu aveti un spatiu izolat optim?

Aparatul de aer conditionat BEKO BRVPF090/091,are capacitatea de modificare a temperaturii de 9000 BTU ,o aceeasi capacitate de racire si o capacitate de incalzire de 11 500 BTU, ceea ce denota o adaptare la necesitatile unei incaperi cu o suprafata de aprox.20 m².Adaugati 10m² in cazul incaperilor izolate optim.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul aparat de aer conditionat BEKO BRVPF090/091, se incadreaza ca fiind un aparat silentios, avand modesta capacitate de 53 dB.

Functiile Aparatului de aer conditionat BEKO BRVPF090/091

Functii de climatizare:

Functia de incalzire

Mult apreciata functie inverter prezenta printre functiile de baza ale acestui aparat, , regleaza rapiditatea si puterea constant, la dorinta noastra pe timp de iarna, atingandu-se astfel mai repede temperatura optima dorita, cu un randament sezonier la incalzire SCOP de valoare 4 si cu un consum nominal la incalzire de doar 739W.

Pentru un aparat de climatizarecare are capacitatea generala de 9000BTU, pragul de 11500 BTU capacitate de incalzire ne face sa ne gandim deja la zilele geroase dar linistite ale iernii.

Functia de racire

BEKO BRVPF090/091, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A+ ca eficienta energetica la incalzire si A++ ca eficienta energetica la racire. Asta inseamna un Bac luat cu brio fata de semenii sai care cu cativa ani in urma duceau lipsa de plusuri. Consumul nominal la racire de doar 1580 W si consumul randamentului sezonier SEER de 6.1, plaseaza aparatul pe primele trepte pe scara eficientei

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

BEKO BRVPF090/091, nu este doar un aparat respectuos cu mediul, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin central, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care ar fi pana in 60% .De ce sa cumparati un dezumidificator, sa va incarcati incaperea cu un aparat in plus, daca exista o varianta nobila? Iata ca pe barricade apare al nostru aparat BEKO BRVPF090/091, cu valoroasa functie de dezumidificare, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia si folosind un filtru lavabil mult dorit de alte aparate din breasla.

Functii accesorii

ZoneFollow acest aparat BEKO BRVPF090/091, urmareste si dirijeaza temperatura, ducand la confortul dorit si la economisirea de energie.

SelfClean– cu o ventilatie de cateva minute in plus dupa oprirea aparatului, se ajunge la o uscare a interiorului unitatii, evitand astfel aparitia microorganismelor.

Performanta -10°Caparatul asigura atingerea temperaturii optime la orice variatie meteo.

Auto Restart– in cazul nealimentarii cu energie, de exemplu aparitia unei pene de curent, aparatul reporneste de la setarea initiala.

Functia sleep/night mode-oscilatia de temperatura se face automat pana se ajunge la o temperatura de confort.In timpul somnului, aparatul stie sa reduca din intensitate, creand astfel un ambient optim.

Auto Changeoveraparatul controleaza si isi schimba automat fluxul de aer in functie de temperatura din interior si in functie de temperature setata.

Auto Swing– reglarea automata a directiei fluxului de aer de sus in jos si invers,creaza in incapere racoare si mentine prospetimea aerului.

Functie Jet Incalzire– gratie acestei functii aparatul va reda in mod rapid un flux de aer cald ambientand incaperea.

Functie Jet Racire– gratie acestei functii aparatul va reda in mod rapid un flux de aer rece, racorind incaperea.

Functie dezghetare-in momentul in care aparatul detecteaza inghetatrea unitatiiexterne, unitatea interna o ajuta, pompand aer cald si va reporni cand procesul de dezghetare inceteaza.

Display Digital-functie ce aduce un plus de confort,dand posibilitatea selectarii modurilor dorite.

Caracteristici generale

Utilizare-Rezidential

tabel

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-20 m²

Capacitate generala-9000 BTU

Capacitate de racire-9000 BTU

Capacitate de incalzire-11500 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-A+

Temperatura minima de operare racire (-°C) -10

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)- -10

Tip compresor-Inverter

Numar trepte ventilator-5

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Da

Unitate interna

Dezumidificare (l/h)-1.2

Debit de aer unitate interna-312 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-53 dB

Culoare unitate interna-Alb

Lungime unitate interna-80.5 cm

Latime unitate interna-19.4 cm

Inaltime unitate interna-28.5 cm

Greutate unitate interna-7.5 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-6.2

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4

Coeficient randament la racire EER-6.2

Coeficient randament la incalzire COP-4

Functii

Functii climatizare

-Incalzire

-Racire

-Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi-Nu

Functii speciale

ZoneFollow, SelfClean, Performanta -10°C, Auto Restart, Sleep Mode, Auto Changeover, Auto Swing, Functie Jet Incalzire, Functie Jet Racire, Functie dezghetare, Display Digital

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-230 V

Consum nominal la racire-710 W

Consum nominal la incalzire-739 W

Agent de racire-R32

Unitate externa

Nivel de zgomot unitate externa-61 dB

Culoare unitate externa-Alb

Lungime unitate externa-70 cm

Latime unitate externa-55 cm

Inaltime unitate externa-27.5 cm

Greutate unitate externa-23 Kg

 

Pro-Aparat Star Light ACM

– Raport bun calitate/pret

-Silentios, pana in 41dB

– Raceste rapid

-Incalzeste rapid

– Economic

-Multitudine de functii programabile

Parerea mea aparat de aer conditionat BEKO BRVPF090/091

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor, aparatul BEKO BRVPF090/091, nu poate decat sa ne incante si sa ne satisfaca asteptarile racorindu-ne si incalzindu-ne, gratie competentelor tehnice-tehnologiei inverter si functiilor incluse

 

Aer conditionat BEKO BRVPF090/091, A++/A+, 9.000BTU

*Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Aparat de Aer Conditionat BEKO BRVPF090/091- Pareri & Review
Aparatul de aer conditionat Beko BRVPF090/091 este unul din cele mai reusite modele ale cunoscutului brand Beko. Acestia au reusit sa creeze un aparat de aer conditionat performant, eficient si super din punct de vedere al design ului la un pret destul de redus pentru ceea ce ofera.
9.5 Total Score
Calitatea Beko la un pret surprinzator, una din cele mai bune oferte ale verii din punct de vedere al pretului si a functiilor

Aparatul de aer conditionat Beko BRVPF090/091 este unul din cele mai reusite modele ale cunoscutului brand Beko. Acestia au reusit sa creeze un aparat de aer conditionat performant, eficient si super din punct de vedere al design ului la un pret destul de redus pentru ceea ce ofera.

Consum
10
Functii
10
Pret
9
Design
9
Search