La ofertă

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM, 12000 BTU – Pareri & Review

Aparat de aer conditionat STar Light ACM 12000 BTU

*Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii APARAT DE AER CONDITIONAT Star-Light ACM

Iata ca si schimbarile climaterice pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei. Variatiile de temperatura cat mai frecvente, ne aduc in situatia de a cauta aparate ingenioase, care sa ne satisfaca cerintele de stare de bine. In cazul aparatului de aer conditionat Star-Light ACM, ce se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, functiile si caracteristicile de baza ne-au convins si ne-a adus decizia corecta in alegerea sursei confortului.

 

Star-Light ACM

Incadrare in spatiu

Albul denota noblete, prospetime, si o incadrare cromatica in orice stil de incapere.. Astfel ca, acest aparat Star-Light ACM, imbracat in alb imaculat si cu dimensiuni modeste pentru ambele unitati, respectiv pentru unitatea interna: lungime -805cm, latime-28.5 cm,inaltime -20 cm,greutate-7,2 Kg , pentru unitatea externa: lungime -770 cm,latime -300 cm,inaltime -555 cm,greutate-25,5 Kg, nu deranjeaza ci doar se impune prin calitati tehnice.

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor, inteligentul aparat Star Light ACM, are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, deci nu poate decat sa ne incante si sa ne satisfaca asteptarile racorindu-ne in zilele caniculare, incalzindu-ne pe timp de iarna, gratie competentelor tehnice, functiilor incluse, tehnologiei pe inventer si silentiozitatii unitatii interne de pana in 41dB.

Respecta mediul

Acest aparat Star-Light ACM, ne rasfata prin prezenta unui nou agent frigorific R32 si care se impune pe o piata sufocata de agentii frigorifici traditionali, poluanti, trecuti pe lista neagra in normele Uniunii Europene, norme ce promit o disparitie treptata a acestora avand punctul terminus, anul 2025. Folosind acest agent frigorific, eficienta energetica creste,prin micsorarea volumului de incarcare deopotriva cu micsorarea cantitatii de freon .

Nu aveti un spatiu izolat optim?

Aparatul de aer conditionat Star Light ACM,are capacitatea de modificare a temperaturii de 12000 BTU ,o aceeasi capacitate de racire si o capacitate de incalzire de 13000 BTU, ceea ce denota o adaptare la necesitatile unei incaperi cu o suprafata de aprox. 23 m².Adaugati 10m² in cazul incaperilor izolate optim.

Functiile Aparatului de aer conditionat Star-Light ACM

Functii de climatizare:

Functia de racire

STAR LIGHT ACM, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A+ ca eficienta energetica la incalzire si A++ ca eficienta energetica la racire. Asta inseamna un Bac luat cu brio fata de semenii sai care cu cativa ani in urma duceau lipsa de plusuri. Consumul nominal la racire de doar 1580 W si consumul randamentului sezonier SEER de 6.1, plaseaza aparatul pe primele trepte pe scara eficientei

Functia de ventilatie

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul Star Light ACM, se prezinta ca fiind un aparat silentios,cu modesta capacitate de pana in 41 dB pentru unitatea interna, cum am spus si in descriere si 65 dB pentru unitatea externa si o ventilate reglabila pe 3 trepte.

Functia de incalzire

Cine nu ar dori un aparat de aer conditionat Star Life ACM, dotat cu functia inverter,inovatie functie care regleaza rapiditatea si puterea constant, la dorinta noastra pe timp de iarna, astfel atingand mai repede temperatura optima dorita, cu un randament sezonier la incalzire SCOP de valoare 4 si cu un consum nominal la incalzire de doar 1510 W?

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

STAR LIGHT ACM, nu este doar un aparat respectuos cu mediul, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin central, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care ar fi pana in 60% .De ce sa cumparati un dezumidificator, sa va incarcati incaperea cu un aparat in plus, daca exista o varianta nobila? Iata ca pe baricade, apare al nostru Star Light ACM, cu valoroasa functie de dezumidificare, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia si folosind un filtru lavabil mult dorit de alte aparate din breasla.

Functii accesorii

Functia de timer-se poate seta pornirea respectiv oprirea aparatului la dorinta proprietarului.

Functia follow me mode-aparatul Star-Light ACM, urmareste si dirijeaza temperatura, ducand la confortul dorit si la economisirea de energie.

Functia autorestart– in cazul nealimentarii cu energie, de exemplu aparitia unei pene de curent, aparatul reporneste de la setarea initiala

Functia de autodiagnosticare-atentioneaza asupra eventualelor probleme din sistemul de climatizare.

Functia de detectare pierdere agent frigorific-in caz de pierdere a agentului frigorific, aparatul se opreste din activitate pentru protectia compresorului

Functia sleep/night mode-oscilatia de temperatura se face automat pana se ajunge la o temperature de confort.In timpul somnului, aparatul stie sa reduca din intensitate

Caracteristici generale

tabel

Utilizat pentru-Casa-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-16 m²-23 m²

Capacitate generala-12000 BTU

Capacitate de racire-12000 BTU

Capacitate de incalzire-13000 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-A+

Tip filtru-Lavabil

Tip compressor-Rotativ

Numar trepte ventilator-3

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Nu

Unitate interna

Debit de aer unitate interna-570 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-23 dB-28 dB-36 dB-41 dB

Culoare unitate interna-Alb

Lungime unitate interna-805 mm

Latime unitate interna-194 mm

Inaltime unitate interna-285 mm

Greutate unitate interna-7.2 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-6.1

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4

Functii

Functii climatizare

-Racire

-Ventilatie

-Incalzire

-Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi-Nu

Functii speciale

-Timer

-Follow me

-Auto Restart

-Autodiagnosticare

-Detectare pierdere agent frigorific

-Sleep/Night mode

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-230 V

Consum nominal la racire-1580 W

Consum nominal la incalzire-1510 W

Agent de racire-R32

Unitate externa

Debit de aer unitate externa-1800 m³/h

Nivel de zgomot unitate externa-65 dB

Culoare unitate externa-Alb

Lungime unitate externa-770 mm

Latime unitate externa-300 mm

Inaltime unitate externa-555 mm

Greutate unitate externa-25.5 Kg

Pareri Pro-Aparat Star Light ACM

– Raport bun calitate/pret

-Silentios, pana in 41dB

– Raceste rapid

– Economic

-Multitudine de functii programabile: Timer,Follow me,Auto Restart,Autodiagnosticare,Detectare pierdere agent frigorific,Sleep/Night mode

Pareri contra Aparat Star Light ACM :

– Nu este dotat cu suportul pentru unitatea exterioara

– Nu este dotat cu cablu de alimentare cu ștecher

– Nu este dotat cu furtun de evacuare a apei din condens

Parerea mea

Puternic-Cu o capacitate de12000 BTU si o polivalenta in functii, acest aparat, garanteaza o climatizare optima in incapere

Aparat de aer conditionat STar Light ACM 12000 BTU

*Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Search