La ofertă

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1219FA

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FA, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru antibacterian, Functie I Feel, Kit instalare inclus

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1219FA

Schimbarile climaterice cat mai brutale si duse la extrema, pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei.Aceste variatii de temperatura ridica standardele de calitate si varietate in domeniul climatizarii locuintelor, punandu-i pe cei interesati in situatia de a cauta aparate ingenioase, durabile, economice si ecologice. Am sa prezint mai detaliat, un aparat de aer conditionat , Vortex VAI-A1219FA, care se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, cu functii si caracteristici de baza convingatoare si care au usurat la luarea deciziilor optime in achizitionarea acestui sistem de climatizare.

aer conditionat Vortex VAI-A1219FA

Incadrare in spatiu

Cu un design deosebit, de culoare alba, da un aspect modern in spatiul de amplasament impreuna cu dimensiunile modeste :unitatea interna=lungime750 cm,latime 285 cm, inaltime 200 cm, greutate 8 kg iar pentru unitatea externa: lungime 800 cm, latime 345 cm, inaltime 265 cm si greutate 25 kg.

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor,inteligentul aparat, Vortex VAI-A1219FA, are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h la racire, si incalzire, deci detine valori optime pentru un spatiu de 20 m².

Eficienta energetica

Printre parametrii de importanta majora la un aparat de aer conditionat, este eficienta energetica.Iata ca Vortex VAI-A1219FA, a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu doua plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire, datorita tehnologiei DC inverter, si a remarcabilului agent frigorific R32.

Respecta mediul

Dupa cum spuneam mai devreme, acest aparat Vortex VAI-A1219FA, ne rasfata prin prezenta unui nou agent frigorific R32 foarte prietenos cu mediu. Acesta, se impune pe o piata sufocata de agentii frigorifici traditionali, poluanti, trecuti pe lista neagra in normele Uniunii Europene, norme ce promit o disparitie treptata a acestora avand punctul terminus, anul 2025.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul Voertex VAI-A1219FA, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modesta capacitate de pana in 53 dB pentru unitatea interna si 59 dB pentru unitatea externa.

Sistem de ventilatie

Datorita unei ventilatii eficiente, practic se asigura un mediu ambiental placut

Functiile Aparatului de aer conditionat Voertex VAI-A1219FA

Functii de climatizare:

Functia de racire

Voertex VAI-A1219FA, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Valoarea consumului nominal la racire, de 1090 w sicoeficientul randament sezonier la racire de valoare 6, plaseaza aparatul printre aparatele eficiente in materie de climatizare.

Functia de incalzire

La trecerea spre sezonul rece sau chiar in zilele mai blande ale iernii,,aparatul atinge o valoare a coeficientului sezonier la incalzire Scop de valoare 4 si un consum nominal la incalzire de 970 W. Deci, cu aceste valori putem spune ca acest aparat chiar si in zilele friguroase, lucreaza pentru un confort sporit.

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Platinium, PF-09DC, nu este doar un aparat, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin centrala, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care in mod obisnuit este de 60%.O varianta la achizitionarea unui dezumidificator ce incarca incaperea si poate nu da randamentul de care este nevoie, ar fi un aparat de aer conditionat cu functie de dezumidificare. Iata ca aici intervine minunatul aparat Voertex VAI-A1219FA, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator pe patru trepte, aerul rece este dispersat eficient, spre orice colt al incaperii.

Functii accesorii

Functia autorestart– in cazul nealimentarii cu energie, de exemplu aparitia unei pane de current, aparatul reporneste de la setarea initiala

Functia de autodiagnoza-atentioneaza asupra eventualelor probleme din sistemul de climatizare precum si oprirea lui, afisand eroarea

Functia Sleep- Ghidat de temperatura corpului pe timp de noapte, dragutul aparat se gandeste la confortul utilizatorului, pastrand temperature optima pe timpul somnului

Telecomanda-pentru o utilizare mai comoda, aparatul Voertex VAI-A1219FA, este dotat si cu o telecomanda, astfel multitudinea de functii atribuite acestui aparat vor putea fi accesate cu usurinta

Mod Turbo-Antrenand viteza fluxului de aer, se ajunge la o racire sau incalzire rapida atingand prompt temperature dorita.

Anti-Mucegai- Functie inclusa, in scopul difuzarii unui aer curat, protejand incaperea de eventualele aparitii fungice.

Tehnologia inverter-conceput in maniera moderna, aparatul foloseste un compressor nou,cu o viteza maleabiala cu temperatura incaperii, atingand astfel un randament maxim si economisind energia intr-un procent major fata de generatiile anterioare de aparate de climatizare.

Autocuratare– cu ajutorul apei condensate ce colecteaza praful de pe fante, a functiei de incalzire ce usuca unitatea si a ventilatorului care indeparteaza si ultima picatura de apa, se creaza procesul perfect de mentenanta .

iFeel-activand senzorul de pe telecomanda pentru aceasta functie, aparatul trimite jetul de aer in zona de amplasament a telecomandei. Practic, unde este telecomanda este si climatizare.

anti fungus                          sleep mode

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Voertex VAI-A1219FA

Utilizat pentru-Casa

Utilizare-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-20 m²

Capacitate generala-12000 BTU

Capacitate de racire-12000 BTU

Capacitate de incalzir-12000 BTU

Eficienta energetica racire A++

Eficienta energetica incalzire A+

Tip compressor-Rotativ

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Da

Unitate interna

Dezumidificare (l/h)-1.27

Debit de aer unitate interna-560 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-53 dB

Culoare unitate interna-Alb

Lungime unitate interna-750 mm

Latime unitate interna-285 mm

Inaltime unitate interna-200 mm

Greutate unitate interna-8 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-6.1

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4

Functii

Tehnologie Wi-Fi-Nu

Functii speciale

-Auto Restart

-Auto Diagnosticare

-Sleep Mode

-Turbo

-Anti-Mucegai

-Auto-Curatare

-iFeel

Specificatii tehnice

Consum nominal la racire-1090 W

Consum nominal la incalzire-970 W

Capacitate nominala la racire-3500 W

Capacitate nominala la incalzire-3500 W

Agent de racire-R32/ 600g

Unitate externa

Nivel de zgomot unitate externa-59 dB

Culoare unitate externa-Alb

Lungime unitate externa-800 mm

Latime unitate externa-345 mm

Inaltime unitate externa-265 mm

Greutate unitate externa-25 Kg

Pro-Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1219FA

-Racire rapida

-Functii practice

– Eficienta energetica

Contra-Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1219FA

Parerea mea aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1219FA

Este un aparat care nu poate decat sa ma incante si sa-mi satisfaca asteptarile. Este capabil sa aduca briza racoroasa, plina de prospetime mult cautata in zilele de vara si caldura necesara in zilele friguroase, gratie performantelor tehnice si functiilor incluse..

 

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FA, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru antibacterian, Functie I Feel, Kit instalare inclus

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1219FA
Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1219FA se incadraza perfect in locuinta ta prin design-ul atragator dar si pentru racirea incaperii intr-un timp record.
9.5 Total Score
Vortex VAI-A1219FA - aparatul-minune perfect pentru locuinta ta!

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1219FA se incadraza perfect in locuinta ta prin design-ul atragator dar si pentru racirea incaperii intr-un timp record.

Functii
10
Consum
9
Pret
9
Design
9.5

Search