La ofertă

Top 10 Modele de Purificator de Aer Philips 

Dacă te afli în căutarea unei vieți mai sănătoase și a unui mediu mai confortabil în propria casă, unul dintre cei mai buni aliați pe care îi poți avea este un purificator de aer de încredere. Și când vine vorba despre încredere și calitate, numele Philips se evidențiază cu siguranță. Philips este un brand recunoscut la nivel global pentru inovație și performanță, iar purificatoarele lor de aer nu fac excepție. 

Cu toții suntem conștienți de importanța aerului curat și sănătos pentru starea noastră de bine generală. Acest lucru devine tot mai evident în lumea modernă, în care ne confruntăm cu poluarea aerului, alergeni, substanțe chimice nocive și alte particule care pot afecta negativ calitatea aerului din casele noastre. Astfel, este imperativ să luăm măsuri pentru a ne asigura că respirăm un aer de calitate, mai ales în spațiile în care petrecem cea mai mare parte a timpului. 

În acest articol, te invităm să descoperi importanța esențială a unui purificator de aer în asigurarea unui mediu interior sănătos și confortabil, cu un accent deosebit pe produsele Philips, care au demonstrat de-a lungul timpului că sunt alegeri excelente pentru cei care doresc să respire aer curat și proaspăt în fiecare zi. Vom explora avantajele utilizării unui purificator de aer, precum și modul în care acesta poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții a familiei tale, mai ales dacă aveți copii mici. 

Așadar, pregătește-te să intri în lumea purificatoarelor de aer Philips și să descoperi cum aceste dispozitive pot face diferența în modul în care trăim și respirăm în casele noastre. 

Ce este Purificatorul Phillips și Cum Funcționează? 

Purificatoarele de aer Philips sunt dispozitive de înaltă calitate fabricate de Philips, o companie renumită în domeniul electronicii și electrocasnicelor. Aceste purificatoare de aer sunt concepute pentru a îmbunătăți calitatea aerului din casă, oferindu-vă un mediu mai sănătos și mai confortabil. Mai mult, Philips oferă o gamă variată de purificatoare de aer, cu diferite caracteristici și tehnologii, pentru a se potrivi diverselor nevoi, dar pe toate acestea le vom descoperi imediat. 

Funcționarea unui purificator Philips este, în esență, similară cu funcționarea purificatoarelor de aer generice, dar cu avantajele și tehnologiile specifice brandului Philips. Iată cum funcționează, în linii mari, un purificator de aer: 

Filtrare mecanică avansată 

Majoritatea purificatoarelor de aer Philips utilizează filtre mecanice de înaltă performanță, inclusiv filtre HEPA, pentru a capta particulele fine, precum praful, polenul, bacteriile, virusurile și alergenii. Filtrul HEPA are o eficiență de peste 99,97% pentru particulele de până la 0,3 microni în diametru, asigurând o curățare eficientă a aerului. 

Tehnologii adiționale 

Unele modele de purificatoare de aer Philips pot include tehnologii suplimentare, cum ar fi tehnologia AeraSense, care monitorizează calitatea aerului în timp real și ajustează automat nivelul de purificare în funcție de nevoi. Această tehnologie vă asigură că aerul din încăpere rămâne întotdeauna curat și sănătos. 

Filtrare pentru mirosuri și gaze nocive 

Anumite purificatoare Philips sunt echipate cu filtre speciale pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, cum ar fi fumul de țigară sau mirosurile din bucătărie, și pentru reducerea concentrației de substanțe chimice nocive. 

Design și funcționalitate 

Purificatoarele de aer sunt proiectate pentru a se potrivi în mod armonios în orice decor interior. Acestea sunt ușor de utilizat, cu panouri de control intuitive sau control prin aplicații mobile în funcție de model. 

În general, un purificator de aer funcționează pentru a aspira aerul din încăpere, a-l trece prin filtrele sale pentru a îndepărta impuritățile și apoi a elibera din nou aerul curat în încăpere. Acest proces continuu asigură menținerea unei calități optime a aerului în locuință sau la locul de muncă. 

Este important să urmezi instrucțiunile producătorului pentru întreținerea și utilizarea corectă a purificatorului de aer pentru a te asigura că acesta funcționează eficient și-ți oferă beneficiile dorite privind calitatea aerului interior. 

Ce Beneficii Oferă un Purificator de Aer? 

Un purificator de aer poate oferi o serie de beneficii semnificative pentru calitatea aerului din spațiul interior și pentru sănătatea generală. Iată câteva dintre principalele beneficii ale utilizării unui purificator de aer: 

 1. Un purificator de aer elimină particulele suspendate în aer, cum ar fi praful, polenul, bacteriile, virusurile, mucegaiul și alergenii, ceea ce duce la un aer mai curat și mai sănătos. Acest lucru este benefic pentru persoanele care suferă de alergii sau astm. 
 2. Purificatoarele de aer pot elimina mirosurile neplăcute din aer, cum ar fi mirosurile din bucătărie, mirosul de fum de țigară sau mirosurile provenite de la animalele de companie. Aceasta contribuie la un mediu mai proaspăt și mai plăcut. 
 3. Prin eliminarea particulelor și a substanțelor chimice nocive din aer, un purificator de aer poate ajuta la prevenirea iritațiilor căilor respiratorii, a tusei și a altor afecțiuni respiratorii. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele cu astm sau alte afecțiuni respiratorii. 
 4. Un aer mai curat poate contribui la un somn mai odihnitor și de calitate superioară.  
 5. Utilizarea unui purificator de aer poate contribui la reducerea nevoii de a cumpăra produse pentru curățarea aerului sau medicamente pentru afecțiuni respiratorii, economisind astfel bani pe termen lung. 

Este important să alegi un purificator de aer potrivit pentru nevoile tale specifice și să-l întreții corespunzător pentru a te asigura că funcționează eficient. Beneficiile unui purificator de aer pot fi mai evidente în cazul persoanelor cu sensibilități la calitatea aerului sau în spațiile în care calitatea aerului este mai proastă din cauza poluării. 

Care Sunt Dezavantajele unui Purificator de Aer? 

Deși purificatoarele de aer au numeroase beneficii, există și câteva dezavantaje sau limitări asociate cu aceste dispozitive. Iată trei dintre aceste dezavantaje: 

 1. Purificatoarele de aer pot fi destul de costisitoare pentru achiziționare, în special modelele de înaltă calitate cu tehnologii avansate de filtrare sau de purificare. Pe lângă costul inițial, utilizarea continuă a purificatorului implică și costuri suplimentare pentru înlocuirea filtrelor sau a altor componente de întreținere, ceea ce poate crește costul total pe termen lung. 
 2. Există o varietate mare de purificatoare de aer pe piață, iar alegerea celui potrivit pentru nevoile tale poate fi dificilă. Este important să iei în considerare dimensiunea spațiului, tipurile de poluanți pe care dorești să-i elimini și bugetul disponibil atunci când alegi un purificator de aer. O alegere greșită poate duce la subutilizare sau la ineficiență. 
 3. Unele purificatoare de aer pot produce zgomot în timpul funcționării lor, mai ales cele cu ventilatoare puternice sau cu tehnologii active. Acest zgomot poate fi deranjant în special în dormitoare sau în spațiile unde este necesară liniștea, cum ar fi birourile. Cu toate acestea, există și modele mai silențioase disponibile pe piață, dar acestea pot fi mai scumpe. 

Este important să ai în vedere aceste dezavantaje atunci când decizi dacă un purificator de aer este potrivit pentru tine și să faci cercetări atente înainte de a achiziționa un model specific. Cu o selecție adecvată și o întreținere corectă, poți minimiza multe dintre aceste dezavantaje și să te bucuri de beneficiile unui aer mai curat și mai sănătos în casa ta. 

Cum Alegi un Purificator de Aer Bun? 

Atunci când alegi un purificator de aer, este important să iei în considerare mai multe aspecte pentru a te asigura că selectezi un model potrivit pentru nevoile și spațiul tău. Iată la ce ar trebui să te uiți: 

Dimensiunea și capacitatea 

Ai nevoie de un purificator care să corespundă dimensiunilor încăperii tale. Calculează volumul spațiului în metri cubi (lungime x lățime x înălțime) și asigură-te că alegi un purificator cu capacitate adecvată pentru a asigura o purificare eficientă. 

Sistemul de filtrare 

Verifică tipurile de filtre pe care le utilizează purificatorul. Majoritatea folosesc filtre HEPA pentru a reține particulele fine din aer. Asigură-te că purificatorul are filtre potrivite pentru problemele specifice ale aerului din spațiul tău.  

Volumul de aer procesat pe oră 

Acest indicator arată cât de rapid purificatorul poate curăța aerul dintr-o încăpere. Cu cât este mai mare volumul de aer procesat pe oră, cu atât purificatorul va acționa mai eficient. 

Nivelul de zgomot 

Verifică nivelul de zgomot specificat în decibeli (dB) pentru a te asigura că purificatorul nu va fi prea zgomotos în spațiul în care îl vei folosi, în special în locuri unde liniștea este importantă, cum ar fi dormitorul. 

Caracteristici suplimentare 

Unele purificatoare vin cu caracteristici suplimentare, precum senzori de calitate a aerului, moduri de funcționare silențioasă sau control prin aplicații mobile. Alege caracteristicile care îți satisfac cel mai bine nevoile și preferințele. 

Recenzii și evaluări 

Nu în ultimul rând, citește recenziile și evaluările purificatorului de aer ales pentru a obține păreri și experiențe practice cu privire la performanță și durabilitate. 

Alegerea unui purificator de aer potrivit poate avea un impact semnificativ asupra calității aerului din locuința ta. Prin luarea în considerare a acestor aspecte, vei putea să faci o alegere informată și să investești într-un purificator de aer care să îmbunătățească calitatea vieții tale. 

 1. Purificator de aer Philips AC1715/10

1. Purificator de aer Philips AC1715/10

1. Purificator de aer Philips AC1715/10

Purificatorul de aer Philips Seria 1000, modelul AC1715/10, poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească calitatea aerului din casă sau birou.

Purificatorul de aer Philips Seria 1000, modelul AC1715/10, poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească calitatea aerului din casă sau birou. Cu o rată de curățare a aerului de până la 300 m³/oră și un filtru NanoProtect HEPA de înaltă eficiență, acest purificator elimină particulele fine, cum ar fi praful și alergenii, asigurând un mediu mai sănătos. Cu un design compact și funcții inteligente, inclusiv modul automat și funcția de programare, acest purificator de aer este o soluție eficientă și ușor de utilizat pentru îmbunătățirea calității aerului în încăperea ta. 

Descoperă beneficiile unui aer mai curat și mai sănătos cu purificatorul Philips Seria 1000 AC1715/10! 

Specificații tehnice: 

 • Tip montare: De sine stătător; 
 • Utilizat pentru: Purificare; 
 • Material: Plastic și metal; 
 • Mod nocturn; 
 • Iluminare ambientală automată; 
 • Control Vocal : Alexa, Google Home; 
 • Feedback pentru calitatea aerului: Culoare, numeric (PM2,5, IAI) 
 • Tip filtru: Carbon activ, HEPA; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 78 m²; 
 • Putere maxima: 27 W; 
 • Tensiune alimentare: 100 – 240 V; 
 • Trepte de viteză: 4; 
 • Flux de aer: 300 m³/h; 
 • Tip panou de comandă: Digital; 
 • Nivel zgomot: 15 – 50 dB; 
 1. Purificator de aer 2-in-1 Philips AMF765/10

Purificator de aer 2-in-1 Philips AMF765/10

2. Purificator de aer 2-in-1 Philips AMF765/10

Transformă aerul din jurul tău într-o oază de prospețime cu purificatorul de aer 2-în-1 Philips AeraSense AMF765/10.

Transformă aerul din jurul tău într-o oază de prospețime cu purificatorul de aer 2-în-1 Philips AeraSense AMF765/10. Experimentează un mediu în care fiecare inspirație aduce o senzație de revitalizare și binecuvântare. Cu o rată impresionantă de curățare a aerului de 270 m³/h, acest purificator îndepărtează eficient particulele fine, bacteriile și mirosurile neplăcute. Filtrul HEPA și carbonul activ se combină pentru a asigura un aer curat și sănătos. 

Alege acum purificatorul de aer 2-în-1 Philips Aerasense AMF765/10 și transformă fiecare zi într-o oază de prospețime. Oferă-ți calitatea aerului pe care o meriți! 

Specificații tehnice: 

 • Tip montare: De sine stătător; 
 • Utilizat pentru: Purificare; 
 • Ventilator; 
 • Funcționare silențioasă; 
 • Îndepărtează pana la 99,9% din virusuri; 
 • Senzori AeraSense; 
 • Flux de aer complet reglabil;  
 • Tip filtru: Carbon activ și HEPA; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 70 m²; 
 • Tensiune alimentare: 220 – 240 V; 
 • 10 Trepte de viteză; 
 • Flux de aer: 270 m³/h; 
 • Nivel zgomot: 20 – 47 dB. 
 1. Purificator de aer Philips AC3854/51 Seria 4000i

Purificator de aer Philips AC3854/51 Seria 4000i

3. Purificator de aer Philips AC3854/51 Seria 4000i

Descoperă tehnologia de vârf în curățarea aerului cu purificatorul Philips Seria 4000i, modelul AC3854/51.

Descoperă tehnologia de vârf în curățarea aerului cu purificatorul Philips Seria 4000i, modelul AC3854/51. Cu o capacitate de a purifica încăperi de până la 73 metri pătrați și o impresionantă rată de curățare a aerului de 610 m³/h, acest purificator creează un mediu în care aerul este proaspăt și sănătos în permanență.  

Investește în sănătatea ta și a familiei tale cu purificatorul de aer Philips!  

Specificații tehnice: 

 • Tip montare: De sine stătător; 
 • Utilizat pentru: Purificare; 
 • Material: Plastic; 
 • Indicator al calității aerului; 
 • Mod nocturn; 
 • Senzor inteligent; 
 • Indicator inteligent pentru filtru; 
 • Mod automat;  
 • Tip filtru: Carbon activ și HEPA; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 73 m²; 
 • Putere maximă: 60 W; 
 • Tensiune alimentare: 230 V; 
 • 4 Trepte de viteză; 
 • Flux de aer: 610 m³/h; 
 • Tip panou de comandă: Touch screen; 
 • Nivel zgomot: 18 – 57 dB. 
 1. Purificator de aer Philips AC3055/51 Seria 3000i

Purificator de aer Philips AC3055/51 Seria 3000i

4. Purificator de aer Philips AC3055/51 Seria 3000i

Descoperă purificatorul de aer Philips Seria 3000i, modelul AC3055/51, și intră într-o lume a inovației.

Descoperă purificatorul de aer Philips Seria 3000i, modelul AC3055/51, și intră într-o lume a inovației. Cu o putere uluitoare de a purifica spații de până la 62 de metri pătrați și o rată impresionantă de curățare a aerului de 520 m³/h, acest aparat creează o atmosferă în care fiecare respirație devine o experiență de prospețime și vitalitate. 

Nu mai aștepta și adu prospețimea în viața ta cu purificatorul de aer Philips Seria 3000i AC3055/51! 

Specificații tehnice: 

 • Tip montare: De sine stătător; 
 • Utilizat pentru: Purificare; 
 • Material: Plastic; 
 • Filtrare; 
 • Mod nocturn; 
 • Senzor inteligent; 
 • Indicator inteligent pentru filtru; 
 • Afișare calitate aer; 
 • Tip filtru: Carbon activ și HEPA; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 62 m²; 
 • Putere maximă: 60 W; 
 • Tensiune alimentare: 230 V; 
 • 4 Trepte de viteză; 
 • Flux de aer: 520 m³/h; 
 • Tip panou de comandă: Touch screen; 
 • Nivel zgomot: 15 – 56 dB. 
 1. Purificator de aer Philips Seria 1000i AC1715/11

Purificator de aer Philips Seria 1000i AC1715/11

5. Purificator de aer Philips Seria 1000i AC1715/11

Descoperă revoluția curățării aerului cu purificatorul Philips Seria 1000i AC1715/11.

Descoperă revoluția curățării aerului cu purificatorul Philips Seria 1000i AC1715/11. Ce îl diferențiază de altele este conectivitatea Wi-Fi, permițându-ți să controlezi purificatorul de la distanță folosind telefonul tău mobil. Acest nivel suplimentar de comoditate îți oferă posibilitatea de a ajusta setările și de a verifica starea purificatorului, chiar și atunci când te afli în afara casei. 

Alege Phillips și bucură-te de tehnologia de ultimă generație pentru un mediu mai proaspăt și mai plăcut! 

Specificații tehnice: 

 • Tip montare: De sine stătător; 
 • Utilizat pentru: Purificare;  
 • Tip filtru: HEPA; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 78 m²; 
 • Flux de aer: 300 m³/h. 
 1. Purificator de aer Philips AC2887/10

Purificator de aer Philips AC2887/10

6. Purificator de aer Philips AC2887/10

Explorând opțiunile pentru îmbunătățirea calității aerului din casa ta, te invităm să descoperi purificatorul de aer Philips AC2887/10.

Explorând opțiunile pentru îmbunătățirea calității aerului din casa ta, te invităm să descoperi purificatorul de aer Philips AC2887/10. Cu un design elegant în nuanța albă, acest purificator este prevăzut cu un indicator pentru PM2.5 și oferă 3 setări, inclusiv modul turbo, pentru o purificare eficientă. 

Achiziționând purificatorul de aer Philips AC2887/10, faci un pas important pentru a asigura că familia ta beneficiază de un aer curat și proaspăt. Transformă calitatea aerului din casa ta și investește în sănătatea și confortul celor dragi! 

Specificații tehnice:  

 • Tip montare: De sine stătător; 
 • Utilizat pentru: Purificare; 
 • Material: Plastic; 
 • Timer; 
 • Funcționare silențioasă;  
 • Tip filtru: Carbon și HEPA; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 39 m²; 
 • Putere maximă: 60 W; 
 • Tensiune alimentare: 220 – 240 V; 
 • 3 Trepte de viteză; 
 • Tip panou de comandă: Digital; 
 • Nivel zgomot: 20.5 – 51 dB. 
 1. Purificator de aer Philips AC0830/10

Purificator de aer Philips AC0830/10

7. Purificator de aer Philips AC0830/10

Descoperă eficiența și tehnologia avansată în purificarea aerului cu purificatorul de aer Philips, un dispozitiv inovator proiectat pentru a transforma calitatea aerului din casa ta.

Descoperă eficiența și tehnologia avansată în purificarea aerului cu purificatorul de aer Philips, un dispozitiv inovator proiectat pentru a transforma calitatea aerului din casa ta. Acest purificator, cu o rată de curățare a aerului de 190 m³/oră, este echipat cu un filtru HEPA și cu carbon activ, care elimină cu precizie particulele fine și mirosurile neplăcute din mediul înconjurător. 

Transformă calitatea aerului din casa ta și bucură-te de o prospețime fără egal! 

Specificații tehnice: 

 • Tip montare: De sine stătător; 
 • Utilizat pentru: Purificare; 
 • Display digital; 
 • Mod noapte; 
 • Mod turbo; 
 • Mod automat; 
 • Senzor de calitate a aerului; 
 • Senzor inteligent;  
 • Tip filtru: Carbon activ și HEPA; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 49 m²; 
 • Putere maximă: 20 W; 
 • Tensiune alimentare: 220 – 240 V; 
 • 2 Trepte de viteză; 
 • Flux de aer: 190 m³/h; 
 • Tip panou de comandă: Digital; 
 • Nivel zgomot: 60 dB. 
 1. Purificator de aer Philips AC1215/10

Purificator de aer Philips AC1215/10 

8. Purificator de aer Philips AC1215/10

Explorează tehnologia de vârf în purificarea aerului cu purificatorul de aer Philips AC1215/10.

Explorează tehnologia de vârf în purificarea aerului cu purificatorul de aer Philips AC1215/10. Cu o capacitate de curățare a aerului de 270 m³/oră și un filtru HEPA NanoProtect, acest aparat este proiectat pentru a-ți oferi un mediu mai curat și mai sănătos în casa ta. 

Optează pentru purificatorul de aer Philips AC1215/10 și alege să faci un pas important pentru a crea un mediu mai curat și mai sănătos pentru tine și familia ta! 

Specificații tehnice: 

 • Tip montare: De sine stătător; 
 • Utilizat pentru: Purificare; 
 • Material: Plastic; 
 • Blocare acces copii; 
 • Mod noapte; 
 • Senzor calitate aer; 
 • Avertizare înlocuire filtru; 
 • Tip filtru: HEPA; 
 • NanoProtect; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 63 m²; 
 • Putere maximă: 50 W; 
 • Flux de aer: 270 m³/h; 
 • Tip panou de comandă: Digital. 
 1. Purificator Philips AC2959/53

Purificator Philips AC2959/53

9. Purificator Philips AC2959/53

Intră în era tehnologiei avansate cu purificatorul de aer Philips AC2959/53. Cu un panou tactil și conectivitate Bluetooth, acest dispozitiv se integrează perfect în viața ta.

Intră în era tehnologiei avansate cu purificatorul de aer Philips AC2959/53. Cu un panou tactil și conectivitate Bluetooth, acest dispozitiv se integrează perfect în viața ta. Poți controla purificatorul de la distanță și monitoriza calitatea aerului în timp real folosind telefonul tău. 

Purificatorul Philips AC2959/53 poate fi cel mai bun partener în lupta pentru îmbunătățirea calității aerului din casa ta. Investește într-un mediu mai curat și mai proaspăt! 

Specificații tehnice: 

 • Tip montare: De sine stătător; 
 • Utilizat pentru: Purificare; 
 • Material: Plastic; 
 • Tip filtru: Carbon activ și NanoProtect; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 39 m²; 
 • Putere maximă: 46 W; 
 • Tensiune alimentare: 230 V, 
 • Flux de aer: 330 m³/h; 
 • Tip panou de comandă: Touch screen; 
 • Nivel zgomot: 30 – 65 dB. 
 1. Purificator de Aer PHILIPS AC3858/51

Purificator de Aer PHILIPS AC3858/51 

10. Purificator de Aer PHILIPS AC3858/51

Descoperă o abordare avansată pentru purificarea aerului cu Philips AC3858/51. Cu 4 trepte de viteză, acest aparat asigură o curățare eficientă a aerului și îți permite să adaptezi performanța în funcție de nevoile tale.

Descoperă o abordare avansată pentru purificarea aerului cu Philips AC3858/51. Cu 4 trepte de viteză, acest aparat asigură o curățare eficientă a aerului și îți permite să adaptezi performanța în funcție de nevoile tale.  

Investește într-un mediu mai curat și mai proaspăt pentru tine și familia ta cu purificatorul de aer Philips AC3858/51! 

Specificații tehnice: 

 • Tip montare: De sine stătător; 
 • Utilizat pentru: Purificare; 
 • Tip filtru: Carbon și HEPA; 
 • Recomandat pentru încăperi până la: 73 m²; 
 • Flux de aer: 610 m³/h; 

Concluzie  

În concluzie, purificatoarele de aer Philips reprezintă o opțiune excelentă pentru îmbunătățirea calității aerului din locuința ta. Aceste dispozitive de înaltă calitate sunt proiectate pentru a elimina particulele fine, alergenii și mirosurile neplăcute, asigurându-ți un mediu mai sănătos și mai confortabil. Philips oferă o gamă variată de modele, fiecare având caracteristici și tehnologii specifice, pentru a se potrivi nevoilor tale individuale. 

Un purificator de aer utilizează filtre mecanice avansate, cum ar fi filtrele HEPA, pentru a asigura o curățare eficientă a aerului. Unele modele includ tehnologii suplimentare, precum AeraSense, care monitorizează calitatea aerului în timp real și ajustează automat nivelul de purificare. Aceste dispozitive pot contribui la eliminarea iritațiilor căilor respiratorii, la reducerea alergiilor și la asigurarea unui somn mai odihnitor.  

În final, investiția într-un purificator de aer Philips poate să îți aducă beneficii semnificative pentru sănătatea și calitatea vieții tale, asigurând un mediu interior mai curat și mai proaspăt.  

Search