La ofertă

Care este cel mai bun purificator de aer? 

Să scapi de viruși, microbi, praf, acestea sunt doar câteva din motivele pentru care achiziționarea unui purificator de aer este o idee excepțională.  

Mulți dintre noi am observat diferența majoră pe care o poate face utilizarea unui purificator de aer. Tocmai de aceea, în acest articol, vom discuta despre câteva dintre cele mai bune și intens achiziționate purificatoare de aer.  

Pentru a realiza acest top, am luat în considerare elemente precum funcțiile dispozitivelor, aspectul și prețul acestora și părerile celor care au folosit deja purificatoarele. Stai alături de noi pentru a afla care este cel mai bun purificator de aer pentru tine.  

  1. Purificator de aer AlecoAir P40 Smart

1. Purificator de aer AlecoAir P40 Smart

1. Purificator de aer AlecoAir P40 Smart

Purificatorul de aer AlecoAir P40 Smart purifică aerul din încăpere cât mai eficient, datorită filtrelor și funcțiilor de care dispune.

Purificatorul de aer AlecoAir P40 Smart purifică aerul din încăpere cât mai eficient, datorită filtrelor și funcțiilor de care dispune. Dispozitivul este prevăzut cu trei filtre și două alte modalități de filtrare a aerului, astfel aerul trecând prin cinci etape de filtrare.  

Pre-filtrul reține particulele mari de praf, scamele și părul de animale. Filtrul True HEPA reține microparticulele de praf, acarieni, polen, spori de mucegai, bacterii și virusuri. Mai mult, acesta reține particule de peste 0.3 microni într-o proporție de 99.97%. De asemenea, filtrul de carbon activ contribuie la eliminarea mirosurilor neplăcute, cum ar fi fumul de țigară sau mirosul de mâncare și la eliminarea gazelor toxice. 

Pentru a purifica aerul cât mai eficient, purificatorul de aer AlecoAir P40 Smart utilizează tehnologia UV-C pentru a distruge bacteriile, virusurile, ciupercile sau mucegaiurile în proporție de 99.99%. Mai mult, funcția de ionizare permite aderarea ionilor negativi la particulele de praf aflate în aer, astfel făcându-le mai ușor de aspirat de către dispozitiv.  

  1. Purificator de aer AlecoAir P30 Silk

2. Purificator de aer AlecoAir P30 Silk

2. Purificator de aer AlecoAir P30 Silk

Purificatorul de aer AlecoAir P30 Silk este prevăzut cu un sistem complex de filtrare, tocmai pentru a asigura o purificare avansată a aerului pentru suprafețe de până la 30 m2.

Purificatorul de aer AlecoAir P30 Silk este prevăzut cu un sistem complex de filtrare, tocmai pentru a asigura o purificare avansată a aerului pentru suprafețe de până la 30 m2. Dispozitivul conține trei filtre (pre-filtru, True HEPA și Carbon activ) și două funcții de filtrare (funcția de ionizare și tehnologia UV-C).  

De asemenea, purificatorul de aer AlecoAir P30 Silk poate fi controlat de la distanță prin intermediul aplicației disponibilă în App Store și Google Play. Mai mult, dispozitivul poate fi setat prin intermediul asistenților digital precum Google Home, Alexa, sau Siri.  

  1. Purificator de aer Levoit Core 300 True HEPA

3. Purificator de aer Levoit Core 300 True HEPA

3. Purificator de aer Levoit Core 300 True HEPA

Purificatorul de aer Levoit Core 300 este un dispozitiv foarte silențios și eficient, dispunând de trei tipuri de filtre.

Purificatorul de aer Levoit Core 300 este un dispozitiv foarte silențios și eficient, dispunând de trei tipuri de filtre: Carbon activ, True HEPA H13 și pre-filtru de nylon. Fiecare dintre acestea contribuie la eliminarea impurităților, bacteriilor și virusurilor, astfel încât aerul din încăpere să fie cât mai calitativ.  

Mai mult, Levoit Core 300 este ideal pentru încăperile spațioase, întrucât poate face față suprafețelor de până la 40 m2. Purificatorul de aer oferă cinci cicluri de împrospătare pe oră și dispune de 3 viteze, astfel fiind ideal pentru persoanele care își doresc un dispozitiv pe care să îl utilizeze în mai multe încăperi cu suprafețe și grade de poluare diferite.  

  1. Purificator de aer Xiaomi Mi 3C

Purificator de aer Xiaomi Mi 3C 

4. Purificator de aer Xiaomi Mi 3C

Dacă ești în căutarea unui purificator de aer eficient la un preț accesibil, Xiaomi Mi 3C poate fi o opțiune demnă de luat în considerare.

Dacă ești în căutarea unui purificator de aer eficient la un preț accesibil, Xiaomi Mi 3C poate fi o opțiune demnă de luat în considerare. Dispozitivul este prevăzut cu un filtru HEPA avansat, care elimină până la 99.99% din particulele de aer poluante.  

Purificatorul de aer Xiaomi Mi 3C are o capacitate de purificare de 320 m3/oră și este ideal pentru încăperile cu suprafețe de până la 40 m2. Acesta are trei moduri de utilizare: automat, noapte și preferat. Fiecare dintre aceste moduri este destinat unui anumit tip de purificare și diferitelor perioade din zi. Mai mult, Xiaomi Mi 3C poate fi controlat de la distanță prin intermediul aplicației Mi Home.  

  1. Purificator de aer Xiaomi Mi Air Pro

Purificator de aer Xiaomi Mi Air Pro

5. Purificator de aer Xiaomi Mi Air Pro

Dacă scopul tău este de a te bucura de un purificator smart și performant, poți alege Xiaomi Mi Air Pro.

Dacă scopul tău este de a te bucura de un purificator smart și performant, poți alege Xiaomi Mi Air Pro. Acesta este prevăzut cu o tehnologie laser de înaltă precizie, care va detecta până și cele mai mici particule poluante. Mai mult, purificatorul este echipat cu un sistem avansat de presurizare a aerului, astfel împrospătând aerul din încăpere de opt ori pe oră.  

În cazul purificatorului de aer Xiaomi Mi Air Pro, purificarea aerului se realizează în trei etape, pentru a elimina întâi părul și praful, apoi particulele mici, cu dimensiuni de până la 0.3 microni, inclusiv PM 2.5.  

  1. Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD60E-L

Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD60E-L 

6. Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD60E-L

Purificatorul de aer cu umidificator Sharp UA-HD60E-L este prevăzut cu un sistem de filtrare complet automat, datorită senzorilor integrați.

Purificatorul de aer cu umidificator Sharp UA-HD60E-L este prevăzut cu un sistem de filtrare complet automat, datorită senzorilor integrați. Acesta poate detecta imediat contaminarea aerului, astfel reglând automat viteza ventilatorului. Mai mult, acesta dispune de trei setări pentru reglarea sensibilității senzorilor și de un mod special de pulverizare cu ioni.  

  1. Purificator de aer WowStep DH-JH01

Purificator de aer WowStep DH-JH01 

7. Purificator de aer WowStep DH-JH01

Dacă îți dorești un purificator de aer cu dimensiuni reduse și cu aceeași putere de filtrare a aerului, îți recomandăm să iei în considerare WowStep DH-JH01.

Dacă îți dorești un purificator de aer cu dimensiuni reduse și cu aceeași putere de filtrare a aerului, îți recomandăm să iei în considerare WowStep DH-JH01. Acesta este dotat cu un cronometru inteligent care poate stabili timpul în care aparatul trebuie să pornească și intervalele în care trebuie să funcționeze. 

Mai mult, filtrul HEPA H13 și lampa UV contribuie la eliminarea a 99.97% din particulele dăunătoare de până la 0.3 microni. De asemenea, Pentru a aduce un plus de prospețime și parfum aerului, utilizatorii pot adăuga câteva picături de ulei esențial pe buretele din partea superioară a dispozitivului.  

  1. Purificator de aer AlecoAir P60 Elite

Purificator de aer AlecoAir P60 Elite 

8. Purificator de aer AlecoAir P60 Elite

Purificatorul de aer AlecoAir P60 Elite este capabil să elimine nenumărate tipuri de particule dăunătoare.

Purificatorul de aer AlecoAir P60 Elite este capabil să elimine nenumărate tipuri de particule dăunătoare, inclusiv bacterii și viruși, puf de păsări, fum de țigară, mirosuri neplăcute, gaze toxice, compuși organici volatili, praf fin PM 2.5, păr de animale, acarieni, spori de mucegai și polen.  

Dispozitivul oferă o performanță atât de crescută datorită celor trei filtre (pre-filtru, filtru True HEPA, carbon activ), stratului PCO (dioxid de titan activat de oxidarea fotocatalitică), lămpii UV-C și funcției de ionizare. Mai mult, AlecoAir P60 Elite este compatibil cu asistenți precum Google Home, Alexa sau Siri și poate fi controlat de la distanță prin intermediul aplicației AlecoAir, disponibilă pe dispozitivele iOS și Android. 

  1. Purificator de aer Samsung AX60R5080WD/EU

Purificator de aer Samsung AX60R5080WD/EU

9. Purificator de aer Samsung AX60R5080WD/EU

Purificatorul de aer Samsung AX60R5080WD/EU este un dispozitiv eficient și puternic, fiind ideal pentru încăperile de până la 60 m2.

Purificatorul de aer Samsung AX60R5080WD/EU este un dispozitiv eficient și puternic, fiind ideal pentru încăperile de până la 60 m2. Datorită fluxului de aer în trei direcții (3 Way Air Flow), aparatul poate purifica o zonă mai întinsă într-un timp record.  

Purificatorul de aer Samsung AX60R5080WD/EU este foarte ușor de setat și controlat, având opțiunea de a fi controlat de la distanță prin intermediul aplicației SmartThings. Utilizatorii pot verifica nivelul de poluare indiferent de locația acestora, iar dacă poluarea este crescută, pot porni purificatorul prin aplicație.  

  1. Purificator de aer Electrolux PA91-404GY

Purificator de aer Electrolux PA91-404GY

10. Purificator de aer Electrolux PA91-404GY

Purificatorul de aer Electrolux PA91-404GY este o variantă ideală pentru utilizatorii care nu vor să afecteze aspectul încăperilor.

Purificatorul de aer Electrolux PA91-404GY este o variantă ideală pentru utilizatorii care nu vor să afecteze aspectul încăperilor. Design-ul purificatorului este foarte discret, acesta fiind asemănat cu ușurință cu alte tipuri de dispozitive. Acesta are două moduri de operare și cinci nivele de filtrare, astfel fiind o opțiune foarte eficientă.  

Funcțiile cu care este prevăzut purificatorul de aer Electrolux PA91-404GY fac aparatul să fie foarte ușor de utilizat și să elimine un procent surprinzător de ridicat de impurități, praf, polen, virusuri, bacterii și multe altele.  

Concluzie – Cel mai bun purificator de aer

Purificatoarele de aer pot fi deosebit de eficiente, mai ales în perioadele în care cu toții încercăm să ne protejăm împotriva a diferite tipuri de virusuri. Mai mult, aerul lipsit de particule dăunătoare poate contribui semnificativ la calitatea vieții, iar un purificator de aer este dispozitivul ideal pentru a te bucura de aer curat pentru un timp îndelungat.  

Sperăm că purificatoarele de aer despre care am discutat aici te-au ajutat să iei o decizie în ceea ce privește dispozitivul pe care îl vei achiziționa.  

Search