La ofertă

Aparat de aer conditionat Vision Touch VTAC BREEZE, 12000 BTU, Inverter, Clasa A++

Vision Touch VTAC BREEZE

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vision Touch VTAC BREEZE

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Inverter, Clasa A++, Sleep Mode, Timer, Auto-Restart, Follow Me, Baleiere)

Vision Touch VTAC BREEZE este un aparat de aer conditionat foarte accesibil la pret, ce propune minimul necesar de functii pentru a putea sa asigure confortul termic in incaperi de dimensiuni medii, cu o eficienta energetica excelenta. Acesta ofera un aspect modern dar suficient de discret, implementand chiar si display-ul mascat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vision Touch VTAC BREEZE are o capacitate generala de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, reusind sa asigure un nivel optim de confort in incaperi cu suprafete de pana la 23 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Ei bine, aceasta valoare maxima a suprafetei acoperite este dependenta de gradul de izolare al incaperii.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Vision Touch VTAC BREEZE este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare, osciland intre clasa A++, pe racire si clasa A+, pe regimul de incalzire. Daca pana in urma cu 2-3 ani etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A, in prezent, datorita evolutiei rapide a tehnologiei, intalnim chiar si clasa A+++, ce-i drept, destul de rar printre aparatele de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter are cel mai important in rol in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vision Touch VTAC BREEZE. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile in functie de necesarul incaperii, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi se va observa o economie energetica de pana la 30-40% fata de situatia unui aparat de versiune anterioara, cu compresor On/Off.

Modulul Sleep are rolul de a maximiza confortul oferit in timpul somnului de noapte. Odata activat, acesta va corela temperatura ambientala cu modificarile termice produse in organismul uman in timpul somnului, scazand-o cu cel mult 1 grad Celsius pe ora si doar in primele 2 ore. In plus, aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa iar consumul energetic va fi unul extrem de redus.

Timer-ul de care dispune aparatul de aer conditionat Vision Touch VTAC BREEZE permite doar setarea incheierii programului de lucru, nu si pornirea, astfel ca nu va avea mare utilitate in absenta dumneavoastra de la domiciliu, ci mai de graba in timpul somnului. Aparatele care pot seta si startul regimurilor pe intervale orare pot fi programate sa-si inceapa activitatea cu cateva minute inainte de sosirea dumneavoastra la domiciliu, pentru a va intampina cu o ambinata cat mai palcuta.

Functia de Auto-restart ii permite aparatului de aer conditionat Vision Touch VTAC BREEZE sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent. deconectarilor involuntare sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Swing permite reglarea fluxurilor de aer pentru rezultate rapide. Asadar, veti putea seta o pozitie fixa orientata catre dumneavoastra sau un mod de baleiere continua pentru o temperatura constanta in intreaga incapere.

Functia Follow Me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Vision Touch VTAC BREEZE intr-un termostat de camera reglabil, ce transmite feed-back termic permanent catre unitatea principala. Astfel, sistemul de climatizare va putea mentine o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a face risipa de energie.

Nivelul maxim de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare ajunge pana la 53 dB. Chiar daca aceasta valoare este insuficienta pentru a produce un real disconfort acustic, plaseaza Vision Touch VTAC BREEZE in afara topului celor mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Vision Touch VTAC BREEZE reprezinta un aparat de aer conditionat comercializat la un excelent raport calitate/pret. Acesta este capabil sa asigure rapid confortul termic in incaperi de dimensiuni medii, cu un consum energetic redus, fara a utiliza sisteme sofisticate de climatizare. Implementarea moderata a noilor tehnologii conduce si la o fiabilitate sporita.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Vision Touch VTAC BREEZE

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 16 m² – 23 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Lavabil
Tip compresor: Rotary
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 53 dB
Culoare unitate interna: Alb

 

FUNCTII

Tehnologie Wi-fi: Nu
Follow Me: Da
Timer: Da
Auto-Restart: Da
Sleep Mode: Da
Swing: Da
Racire: Da
Incalzire: Da
Dezumidificare: Nu
Autocuratare: Nu

 

SPECIFICATII TEHNICE

Agent de racire: R410a

 

UNITATE EXTERNA

Culoare unitate externa: Alb
Vision Touch VTAC BREEZE

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search