La ofertă

Top aparate de aer condiționat 7000 BTU 

Vara este mai aproape decât ne putem imagina, iar o stare de bine întinsă pe toată perioada verii poate fi întreținută cu un aparat de aer condiționat care să climatizeze încăperile în care îți petreci marea parte din timp.  

Ți-ai propus să achiziționezi un aparat de aer condiționat, însă nu ești sigur care ar fi cel mai potrivit pentru nevoile tale? Ei bine, haide să facem un top al celor mai bune aparate de aer condiționat 7000 BTU, astfel încât să te poți decide care va fi dispozitivul pe care îl vei utiliza în perioada de vară. 

Dar mai întâi, ce sunt aparatele de aer condiționat 7000 BTU și în ce situații sunt acestea o alegere potrivită? 

Capacitate aer condiționat 7000 BTU 

În general, un aparat de aer condiționat 7000 BTU este ideal pentru o singură încăpere. În ceea ce privește suprafața încăperii, aceasta poate fi de aproximativ 16. Cu toate acestea, un aparat de aer condiționat cu o capacitate generală de 7000 BTU poate schimba temperatura și în încăperi mai spațioase, însă diferența nu va fi resimțită la fel de ușor, astfel scăzând nivelul de confort.  

Cele mai bune aparate de aer condiționat 7000 BTU 

 1. Aparat de aer condiționat portabil Ozeanos Eisberg OT-AC-7000

1. Aparat de aer condiționat portabil Ozeanos Eisberg OT-AC-7000

Aparat de aer conditionat portabil Ozeanos Eisberg OT-AC-7000 7000BTU Clasa A

Aparatul de aer condiționat portabil Ozeanos Eisberg este ideal pentru persoanele care își doresc un device ușor de transportat dintr-o încăpere în alta.

Aparatul de aer condiționat portabil Ozeanos Eisberg este ideal pentru persoanele care își doresc un device ușor de transportat dintr-o încăpere în alta. Acesta poate fi controlat prin intermediul Wi-Fi, este destinat exclusiv răcirii și se bucură de protecție anti-îngheț. Ozeanos Eisberg OT-AC-7000 utilizează agentul de răcire R290.  

 1. Aparat de aer condiționat mobil EMERIO PAC-125216

2. Aparat de aer condiționat mobil EMERIO PAC-125216

Aparat de aer conditionat mobil EMERIO PAC-125216, 7000 BTU

EMERIO PAC-125216 are un consum redus de energie și poate fi mutat cu ușurință între încăperi. Acesta este ușor de controlat, datorită telecomenzii cu cronometru digital.

EMERIO PAC-125216 are un consum redus de energie și poate fi mutat cu ușurință între încăperi. Acesta este ușor de controlat, datorită telecomenzii cu cronometru digital. Aparatul de aer condiționat este recomandat pentru încăperi de până la 25㎡ și are o temperatură de operare pentru răcire cuprinsă între minimul de -15°C și +31°C. Ventilatorul are două trepte și este prevăzut cu inverter și kit de instalare.  

 1. Aparat de aer condiționat portabil Bomann

3. Aparat de aer condiționat portabil Bomann

Aparat de aer conditionat portabil Bomann, 7000 BTU

Aparatul de aer condiționat Bomann este foarte ușor de setat și poate răci încăperea relativ rapid, având o capacitate de răcire cuprinsă între 16°C și 31°C.

Aparatul de aer condiționat Bomann este foarte ușor de setat și poate răci încăperea relativ rapid, având o capacitate de răcire cuprinsă între 16°C și 31°C. Mai mult, dispozitivul este prevăzut cu funcția de dezumidificare, astfel încât acesta să poată oferi un aer curat, fără umiditate în exces și lipsit de mirosurile neplăcute. De asemenea, aparatul de aer condiționat Bomann este prevăzut cu timer, funcția Sleep și funcția de ventilație. 

 1. Aer condiționat portabil Trotec PAC 2010 H

4. Aer condiționat portabil Trotec PAC 2010 H  

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2010 H, Capacitate 7.000 Btu

Trotec PAC 2010 H asigură un confort ridicat datorită funcțiilor de răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare. Mai mult, dispozitivul are un senzor care, atunci când temperatura dorită este atinsă, decuplează automat compresorul, astfel economisind energie.

Trotec PAC 2010 H asigură un confort ridicat datorită funcțiilor de răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare. Mai mult, dispozitivul are un senzor care, atunci când temperatura dorită este atinsă, decuplează automat compresorul, astfel economisind energie. Compresorul este programat să pornească din nou atunci când temperatura din încăpere se modifică. De asemenea, Trotec PAC 2010 H nu afectează mediul înconjurător, întrucât acesta este prevăzut cu agentul frigorific R290. 

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Sensira Bluevolution FTXC20C-RXC20C

5. Aparat de aer condiționat Daikin Sensira Bluevolution FTXC20C-RXC20C

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC20C-RXC20C Inverter 7000 BTU

Aparatul de aer condiționat Daikin Sensira Bluevolution FTXC20D-RXF20D a fost proiectat pentru a asigura un nivel ridicat de confort. Acesta oferă o climatizare eficientă, datorită funcțiilor „Powerful”, „Dry” și „Auto-diagnoză”.

Aparatul de aer condiționat Daikin Sensira Bluevolution FTXC20D-RXF20D a fost proiectat pentru a asigura un nivel ridicat de confort. Acesta oferă o climatizare eficientă, datorită funcțiilor „Powerful”, „Dry” și „Auto-diagnoză”. Mai mult, filtrul de aer și filtrul fotocatalitic din apatit de titan contribuie la curățarea aerului, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de un aer curat, lipsit de alergeni, bacterii, sau impurități.  

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Sensira Bluevolution FTXF20D-RXF20D

6. Aparat de aer condiționat Daikin Sensira Bluevolution FTXF20D-RXF20D

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXF20D-RXF20D Inverter 7000 BTU

Daikin Sensira Bluevolution FTXF20D-RXF20D este unul dintre aparatele de aer condiționat 7000 BTU care poate climatiza încăperea într-un mod foarte discret și ecologic.

Daikin Sensira Bluevolution FTXF20D-RXF20D este unul dintre aparatele de aer condiționat 7000 BTU care poate climatiza încăperea într-un mod foarte discret și ecologic. Utilizând agentul frigorific ecologic R-32, dispozitivul poluează de patru ori mai puțin. Mai mult, aparatul de aer condiționat Daikin Sensira Bluevolution FTXF20D-RXF20D poate fi controlat prin aplicația Onecta, întrucât dispozitivul are funcția Wi-Fi.  

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Comfora Bluevolution FTXP20M-RXP20M

 

Aparat de aer condiționat Daikin Comfora Bluevolution FTXP20M-RXP20M

Aparat de aer conditionat Daikin Comfora Bluevolution FTXP20M-RXP20M Inverter 7000 BTU

Aparatele de aer condiționat Daikin Comfora Bluevolution FTXP20M-RXP20M sunt ideale pentru persoanele care își doresc să controleze climatizarea din cămin de la distanță.

Aparatele de aer condiționat Daikin Comfora Bluevolution FTXP20M-RXP20M sunt ideale pentru persoanele care își doresc să controleze climatizarea din cămin de la distanță. Având funcția Wi-Fi, aparatele pot fi controlate prin orice device smart, prin intermediul unei aplicații. Mai mult, acest aparat reduce poluarea semnificativ și oferă nenumărate funcții folositoare, precum modul „Economic”, modul „Putere maximă”, funcția „Silențios”, sau programul „Uscat”. 

 1. Aparat de aer condiționat Dodai 2 Hitachi RAK-18REF/RAC-18WEF

8. Aparat de aer condiționat Dodai 2 Hitachi RAK-18REF/RAC-18WEF

Aparat aer conditionat Dodai 2 Hitachi 7000 BTUh RAK-18REF/RAC-18WEF

Aparatul de aer condiționat Dodai 2 Hitachi RAK-18REF/RAC-18WEF are un nivel minim de sunet de 21dB, astfel că este foarte silențios și nu deranjează persoanele din încăpere.

Aparatul de aer condiționat Dodai 2 Hitachi RAK-18REF/RAC-18WEF are un nivel minim de sunet de 21dB, astfel că este foarte silențios și nu deranjează persoanele din încăpere. Mai mult, aparatul oferă un aer curat și calitativ, datorită sistemului de filtrare a aerului cu care este prevăzut. Astfel, sunt reduse până la 91% din bacterii și 87% din mucegai.  

 1. Aparat de aer condiționat Mokai Hitachi RAK-18RPE/RAC-18WPE

9. Aparat de aer condiționat Mokai Hitachi RAK-18RPE/RAC-18WPE

Aparat aer conditionat Mokai Hitachi 7000 BTUh RAK-18RPE RAC-18WPE

Mokai Hitachi RAK-18RPE/RAC-18WPE este un sistem ultra-compact care este prevăzut cu o pompă aer/aer.

Mokai Hitachi RAK-18RPE/RAC-18WPE este un sistem ultra-compact care este prevăzut cu o pompă aer/aer. Mai mult, aparatul are un senzor de prezență, care detectează persoanele prezente într-o încăpere și dirijează aerul astfel încât acestea să nu fie afectate de fluxul de aer rece sau cald. De asemenea, filtrele de carbon activ oferă un aer curat și lipsit de bacterii, astfel crescând nivelul de confort.  

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Perfera Bluevolution FTXM20R-RXM20R

Aparat de aer condiționat Daikin Perfera Bluevolution FTXM20R-RXM20R

Aparat de aer conditionat Daikin Perfera Bluevolution FTXM20R-RXM20R Inverter 7000 BTU

Cu un flux de aer 3D, Daikin Perfera Bluevolution FTXM20R-RXM20R direcționează aerul atât pe verticală, cât și pe orizontală, astfel distribuindu-l perfect în toate colțurile încăperii.

Cu un flux de aer 3D, Daikin Perfera Bluevolution FTXM20R-RXM20R direcționează aerul atât pe verticală, cât și pe orizontală, astfel distribuindu-l perfect în toate colțurile încăperii. Mai mult, senzorul de detectare a prezenței și mișcării face ca unitatea să treacă automat la setarea de eficiență energetică atunci când nu detectează nicio persoană în încăpere. Filtrul de argint contribuie la îndepărtarea alergenilor și purificarea aerului, astfel oferind un confort ridicat, atât la temperaturi ridicate, cât și pe timpul iernii. 

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Perfera Bluevolution FTXM20N-RXM20N9

11. Aparat de aer condiționat Daikin Perfera Bluevolution FTXM20N-RXM20N9

Aparat de aer conditionat Daikin Perfera Bluevolution FTXM20N-RXM20N9 Inverter 7000 BTU

Foarte silențios și eficient, Daikin Perfera Bluevolution FTXM20N-RXM20N9 este ideal pentru persoanele care își doresc un aparat care să climatizeze întreaga încăpere prin intermediul aerului curat și purificat.

Foarte silențios și eficient, Daikin Perfera Bluevolution FTXM20N-RXM20N9 este ideal pentru persoanele care își doresc un aparat care să climatizeze întreaga încăpere prin intermediul aerului curat și purificat. Sistemul furnizează cea mai bună calitate a aerului prin tehnologia Flash Streamer, care îndepărtează alergenii și mirosurile neplăcute prin filtrele cu care este prevăzut, cum ar fi filtrul de titan sau filtrul lavabil.  

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Perfera Bluevolution FTXM20N-RXM20M

12. Aparat de aer condiționat Daikin Perfera Bluevolution FTXM20N-RXM20M

Daikin Perfera 7000 btu aparat de aer conditionat model FTXM20N+RXM20M

Daikin Perfera Bluevolution FTXM20N-RXM20M oferă un flux de aer curat și constant, astfel încât să poată climatiza o încăpere în timp record.

Daikin Perfera Bluevolution FTXM20N-RXM20M oferă un flux de aer curat și constant, astfel încât să poată climatiza o încăpere în timp record. Datorită refrigerantului ecologic R-32, aparatul poluează de patru ori mai puțin și are o eficiență energetică ridicată. Mai mult, tehnologia 3D dirijează aerul atât vertical, cât și orizontal, astfel încălzind sau răcind încăperea într-un mod foarte eficient.  

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MS-RXJ20M

13. Aparat de aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MS-RXJ20M

Aparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MS-RXJ20M Inverter 7000 BTU Silver

Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MS-RXJ20M oferă o eficiență sezonieră ridicată, întrucât acesta înglobează o serie de soluții de economisire a energiei precum Ochiul inteligent, Programatorul săptămânal, refrigerantul ecologic R-32, sau tehnologia Inverter.

Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MS-RXJ20M oferă o eficiență sezonieră ridicată, întrucât acesta înglobează o serie de soluții de economisire a energiei precum Ochiul inteligent, Programatorul săptămânal, refrigerantul ecologic R-32, sau tehnologia Inverter. Mai mult, aparatul folosește tehnologia 3D și funcția Silențios pentru a crește confortul utilizatorilor până la un nivel cât mai ridicat.  

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20AW-RXA20A

Aparat de aer condiționat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20AW-RXA20A

Aparat de aer conditionat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20AW-RXA20A Inverter 7000 BTU

Aparatul de aer condiționat 7000 BTU Daikin Stylish Bluevolution FTXA20AW-RXA20A este ideal pentru utilizatorii care își doresc o soluție de climatizare premium.

Aparatul de aer condiționat 7000 BTU Daikin Stylish Bluevolution FTXA20AW-RXA20A este ideal pentru utilizatorii care își doresc o soluție de climatizare premium. Fluxul de aer 3D, funcția Silențios și Ochiul inteligent pe două zone contribuie la dirijarea aerului în mod eficient, astfel încât să fie redus consumul de energie, iar climatizarea să fie realizată în timp record.  

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20BB-RXA20A

15. Aparat de aer condiționat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20BB-RXA20A

Aparat de aer conditionat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20BB-RXA20A Inverter 7000 BTU Black

Daikin Stylish Bluevolution FTXA20BB-RXA20A asigură climatizarea spațiilor interioare cu ajutorul unor funcții cu adevărat inovatoare, cum ar fi Grid Eye, Coanda, sau filtrul Flash Streamer. Mai mult, aparatul este silențios și dirijează aerul în întreaga încăpere, datorită tehnologiei 3D și ochiului inteligent pe două zone.

Daikin Stylish Bluevolution FTXA20BB-RXA20A asigură climatizarea spațiilor interioare cu ajutorul unor funcții cu adevărat inovatoare, cum ar fi Grid Eye, Coanda, sau filtrul Flash Streamer. Mai mult, aparatul este silențios și dirijează aerul în întreaga încăpere, datorită tehnologiei 3D și ochiului inteligent pe două zone.  

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20BS-RXA20A

16. Aparat de aer condiționat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20BS-RXA20A

Aparat de aer conditionat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20BS-RXA20A Inverter 7000 BTU SilverAparat de aer conditionat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20BS-RXA20A Inverter 7000 BTU Silver

Daikin Stylish Bluevolution FTXA20BS-RXA20A este proiectat pentru a menține un nivel ridicat de confort.

Daikin Stylish Bluevolution FTXA20BS-RXA20A este proiectat pentru a menține un nivel ridicat de confort. Aparatul creează climatul optim pentru utilizator, datorită funcțiilor inteligente care dirijează aerul pe suprafața întregii încăperi. Mai mult, filtrele cu care este prevăzut sistemul oferă un aer curat, lipsit de bacterii, impurități, viruși, sau alergeni.  

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20AT-RXA20A

17. Aparat de aer condiționat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20AT-RXA20A

Aparat de aer conditionat Daikin Stylish Bluevolution FTXA20AT-RXA20A Inverter 7000 BTU

Aparatul de aer condiționat 7000 BTU Daikin Stylish Bluevolution FTXA20AT-RXA20A este ideal pentru utilizatorii care își doresc un sistem de climatizare eficient și îngăduitor cu mediul.

Aparatul de aer condiționat 7000 BTU Daikin Stylish Bluevolution FTXA20AT-RXA20A este ideal pentru utilizatorii care își doresc un sistem de climatizare eficient și îngăduitor cu mediul. Datorită refrigerantului R-32, aparatul poluează de patru ori mai puțin și este foarte eficient energetic, întrucât acesta consumă mult mai puțină energie. Mai mult, sistemul se bucură de un senzor denumit Ochi inteligent. Acesta este dispus pe două zone și controlează unitatea interioară în funcție de prezența sau absența persoanelor în încăpere.  

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20AW-RXJ20A

18. Aparat de aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20AW-RXJ20A

Aparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20AW-RXJ20A Inverter 7000 BTU White

Prevăzut cu nenumărate funcții inovatoare și utile, Daikin Emura Bluevolution FTX20AW-RXJ20A este ideal pentru persoanele care își doresc un sistem care să le fie de ajutor pe toată perioada anului.

Prevăzut cu nenumărate funcții inovatoare și utile, Daikin Emura Bluevolution FTX20AW-RXJ20A este ideal pentru persoanele care își doresc un sistem care să le fie de ajutor pe toată perioada anului. Datorită modului „Heat Boost”, aparatul poate oferi o încălzire rapidă, temperatura dorită fiind atinsă cu 14% mai repede.  

 1. Aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M

19. Aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M

Aer conditionat Daikin Emura BLUEVOLUTION FTXJ20MW+RXJ20M 7000BTU

Îndepărtând până la 97% din impuritățile din aer, Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M este ideal pentru utilizatorii care caută un aparat eficient și silențios.

Îndepărtând până la 97% din impuritățile din aer, Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M este ideal pentru utilizatorii care caută un aparat eficient și silențios. Datorită ochiului inteligent pe două zone, aerul este dirijat spre spațiile libere din încăpere, iar când senzorul nu detectează prezența unui utilizator, acesta revine la modul de economisire.  

 1. Aparat de aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20AB-RXJ20A

20. Aparat de aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20AB-RXJ20A

Aparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20AB-RXJ20A Inverter 7000 BTU Black

Daikin Emura Bluevolution FTXJ20AB-RXJ20A surprinde prin nenumărate funcții inovatoare, cum ar fi tehnologia 3D, modul „Heat Boost”, sau Senzorul termic inteligent.

Daikin Emura Bluevolution FTXJ20AB-RXJ20A surprinde prin nenumărate funcții inovatoare, cum ar fi tehnologia 3D, modul „Heat Boost”, sau Senzorul termic inteligent. Cel din urmă asigură uniformizarea parametrilor climatici prin măsurarea temperaturii și prin direcționarea de jeturi de aer în perimetrele prea reci sau prea calde, în funcție de setări. 

În concluzie 

Alegerea unui aparat de aer condiționat 7000 BTU potrivit poate fi o provocare, întrucât fiecare sistem vine cu funcții folositoare și design-uri ingenioase. Cu toate acestea, sperăm că topul nostru ți-a fost de ajutor pentru a alege modelul potrivit nevoilor tale.  

Search