La ofertă

Top Cele Mai Bune Aparate De Aer Condiționat Daikin în 2023 

O dată cu apropierea anotimpului canicular, mulți dintre voi vă gândiți deja la cumpărarea unui aparat de aer condiționat. Știm, alegerea unui astfel de aparat poate fi dificilă, deoarece există multe opțiuni pe piață, iar prețurile variază considerabil. Însă, este important să ținem cont de faptul că cele mai bune aparate de aer condiționat poate face diferența între o vară plăcută și una insuportabilă, mai ales și financiar. 

Există multe motive pentru care ar trebui să iei în considerare un aparat de aer condiționat Daikin. În primul rând, aceste aparate sunt proiectate pentru a fi foarte eficiente energetic, ceea ce înseamnă că și costurile de operare sunt reduse semnificativ. De asemenea, aceste aparate de aer condiționat Daikin sunt proiectate pentru a fi foarte fiabile și durabile, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să înlocuiești aparatul prea curând. 

În plus, aparatele de aer condiționat Daikin sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și capacități, ceea ce înseamnă că poți găsi cu ușurință un aparat care să se potrivească cu dimensiunea spațiului și necesitățile familiei tale. De asemenea, aceste aparate de aer condiționat Daikin sunt proiectate pentru a fi foarte silențioase în timpul funcționării, ceea ce înseamnă că nu vor fi o sursă de disconfort. 

Citește în continuare și salvează ghidul nostru practic și pentru cei dragi, căci vei avea ocazia să descoperi top cele mai bune aparate de aer condiționat Daikin, inclusiv cele mai populare modele, precum aer condiționat Daikin 12000 BTU, aer condiționat Daikin 18000 BTU și aer condiționat Daikin 9000 BTU. 

Cel Mare Producător de Aer Condiționat: Daikin 

Daikin este o companie japoneză cu o istorie de peste 70 de ani în domeniul sistemelor de climatizare. În prezent, Daikin este unul dintre cei mai importanți producători de pe piața globală de aparate de aer condiționat, deși compania și-a început activitatea prin producția de echipamente pentru refrigerare. 

Daikin a fost prima companie din lume care a dezvoltat un aparat de aer condiționat bazat pe tehnologia inverter, care oferă un nivel ridicat de eficiență energetică.  

Daikin operează în mai mult de 100 de țări din întreaga lume și oferă o gamă largă de produse, care include modele pentru uz casnic, comercial și industrial. Compania este recunoscută pentru abordarea sa personalizată în ceea ce privește soluțiile de climatizare și se angajează să ofere produse eficiente energetic și durabile.

Dacă eficiența, siguranța și confortul familiei tale sunt principalele caracteristici de alegere a unui aparat de aer condiționat Daikin, atunci citește în continuare și descoperă care sunt cele mai bune aparate de aer condiționat de pe piață, în 2023.

 1. Aer Condiționat Daikin 7000 BTU FTXC20B-RXC20B

1. Aer Condiționat Daikin 7000 BTU FTXC20B-RXC20B

Aer Condiționat Daikin 7000 BTU FTXC20B-RXC20B

Aparatul de aer condiționat Daikin 7000 BTU este un model modern și eficient energetic, cu un design elegant și compact. Acesta este potrivit pentru încăperi de dimensiuni mici, având capacitatea de răcire de 7000 BTU.

Aparatul de aer condiționat Daikin 7000 BTU este un model modern și eficient energetic, cu un design elegant și compact. Acesta este potrivit pentru încăperi de dimensiuni mici, având capacitatea de răcire de 7000 BTU. Fiind cu clasa energetică A++, acest aparat de aer condiționat Daikin oferă o eficiență energetică ridicată, economisind astfel costuri de energie. 

De asemenea, aparatul de aer condiționat Daikin 7000 BTU are integrat și un modul economic, ce îți va permite să reduci considerabil consumul de energie. 

Dotat cu un filtru fotocatalitic care ajută la eliminarea particulelor de praf din aer, aparatul de aer condiționat Daikin poate fi o opțiune bună pentru sănătatea familiei tale. De asemenea, are un mod confort, care încetinește fluxul de aer și reduce nivelul de zgomot, pentru a oferi un mediu mai confortabil și relaxant. 

Specificații Aer Condiționat Daikin 7000 BTU: 

 • Putere de răcire: 7000 BTU; 
 • Clasa energetică: A++; 
 • Temperatura minimă de operare răcire: -10°C; 
 • Temperatura maximă de operare răcire + 46°C; 
 • Temperatura minimă de operare încălzire – 15°; 
 • Temperatura maximă de operare încălzire +18°C. 

Funcții Aer Condiționat Daikin 7000 BTU: 

 • Tehnologie Inverter reglează automat puterea compresorului pentru a asigura o temperatură constantă în interiorul camerei, fără fluctuații mari de temperatură și fără a consuma prea multă energie. 
 • Aparatul de aer condiționat Daikin are clasa energetică A++, ceea ce înseamnă că este foarte eficient din punct de vedere energetic și va ajută la reducerea facturilor. 
 • Filtru fotocatalitic ajută la eliminarea particulelor de praf, polen și a bacteriilor din aer, asigurând un aer curat și sănătos în interiorul camerei. 
 • Funcție de programare care îți permite să setezi temperatura dorită și să programezi aparatul să pornească sau să se oprească automat în anumite intervale de timp. 
 • Modul confort asigură o climatizare confortabilă în funcție de temperatura ambientală și de nivelul de umiditate, asigurând astfel un confort sporit în interiorul camerei. 
 • Modul “Powerful” permite aparatului de aer condiționat Daikin 7000 BTU să funcționeze cu o putere mai mare pentru a răci rapid camera în perioadele de căldură extremă. 

În general, aparatul de aer condiționat Daikin 7000 BTU Inverter vine cu o serie de caracteristici și funcții care îl fac un produs atractiv pentru toți cei care caută un sistem de climatizare eficient și ușor de utilizat. 

 1. Aer Condiționat Daikin 12000 BTU FTXC35B-RXC35B

  Aer Condiționat Daikin 12000 BTU FTXC35B-RXC35B

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC35B-RXC35B Inverter 12000 BTU

Aparatul de aer condiționat Daikin 12000 BTU este alegerea perfectă pentru a face față verii toride. Cu un design elegant și performanțe superioare, acest aparat de aer condiționat oferă o climatizare eficientă și confortabilă, pentru a te bucură de o temperatură optimă în orice moment al zilei.

Aparatul de aer condiționat Daikin 12000 BTU este alegerea perfectă pentru a face față verii toride. Cu un design elegant și performanțe superioare, acest aparat de aer condiționat oferă o climatizare eficientă și confortabilă, pentru a te bucură de o temperatură optimă în orice moment al zilei. 

Cu o eficiență energetică ridicată și tehnologia inverter, acest aparat de aer condiționat Daikin va ajută la reducerea facturilor de energie, astfel încât să nu trebuiască să-ți faci griji pentru costurile ridicate. Cu funcția de programare 24 de ore, poți seta aparatul să se pornească sau să se oprească automat în funcție de preferințele tale. 

În plus, filtrele fotocatalitice și funcțiile de confort și “Powerful” fac din acest aparat de aer condiționat Daikin 12000 BTU o alegere excelentă pentru asigurarea calității aerului interior. 

Nu lăsă vara să te prindă nepregătit și alege aerul condiționat Daikin 12000 BTU pentru a te bucură de o vară răcoroasă și confortabilă! 

Specificații Aer Condiționat Daikin 12000 BTU: 

 • Putere de răcire: 12000 BTU; 
 • Clasa energetică: A++; 
 • Temperatura minimă de operare răcire: -10°C; 
 • Temperatura maximă de operare răcire + 46°C; 
 • Temperatura minimă de operare încălzire – 15°; 
 • Temperatura maximă de operare încălzire +18°C. 

Funcții Aer Condiționat Daikin 12000 BTU: 

 • Tehnologia Inverter ajustează constant puterea de răcire pentru a menține temperatura dorită într-un mod eficient din punct de vedere energetic, economisind astfel bani. 
 • Filtru fotocatalitic elimină mirosurile neplăcute și bacteriile, asigurând un aer curat și sănătos. 
 • Moduri de funcționare multiple: aparatul dispune de mai multe moduri de funcționare, inclusiv modul confort pentru a menține o temperatură confortabilă și modul „Powerful” pentru răcirea rapidă a încăperii. 
 • Programator 24 de ore îți permite să programezi răcirea casei la orele dorite, economisind astfel energie. 

În concluzie, aparatul de aer condiționat Daikin 12000 BTU FTXC35B-RXC35B este un produs excelent pentru cei care caută un aparat eficient și ușor de utilizat. Cu funcții precum tehnologia inverter, filtrul fotocatalitic, modurile multiple de funcționare, programatorul 24 de ore și telecomanda, acest aparat oferă o experiență de răcire confortabilă și sănătoasă în orice încăpere.

3. Aer Condiționat Daikin 18000 BTU FTXC50C-RXC50C

3. Aer Condiționat Daikin 18000 BTU FTXC50C-RXC50C

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC50C-RXC50C Inverter 18000 BTU

Cu noul aparat de aer condiționat Daikin 18000 BTU, te vei putea bucura de o temperatură ideală și constantă în orice moment al zilei, indiferent de condițiile meteo.

Cu noul aparat de aer condiționat Daikin 18000 BTU, te vei putea bucura de o temperatură ideală și constantă în orice moment al zilei, indiferent de condițiile meteo. Tehnologia inverter a acestui aparat de aer condiționat Daikin reduce consumul de energie și te ajută să economisești bani la factura de curent, în timp ce funcțiile avansate, precum programatorul de 24 de ore, modul de somn confortabil sau modul „Powerful”, îți asigura un confort termic deplin. 

Aparatul de aer condiționat Daikin 18000 BTU este echipat cu un filtru fotocatalitic care elimină bacteriile din aer, astfel încât tu și familia ta să beneficiați de un aer curat și sănătos în interiorul casei.  

Specificații Aer Condiționat Daikin 18000 BTU: 

 • Putere de răcire: 18000 BTU; 
 • Clasa energetică: A++; 
 • Temperatura minimă de operare răcire: -10°C; 
 • Temperatura maximă de operare răcire + 46°C; 
 • Temperatura minimă de operare încălzire – 15°; 
 • Temperatura maximă de operare încălzire +18°C. 

Funcții Aer Condiționat Daikin 18000 BTU: 

 • Modul “Powerful”- Dacă ai nevoie de răcire sau încălzire rapidă, atunci acesta este alegerea potrivită, căci rulează ventilatorul la viteză maximă. 
 • Modul Somn Confortabil ajustează temperatura și fluxul de aer pentru a crea un mediu de somn confortabil și odihnitor. 
 • Filtru fotocatalitic ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute și a bacteriilor din aer. 
 • Programator 24 de ore permite setarea temporizatorului pentru pornirea sau oprirea aparatului de aer condiționat la anumite ore ale zilei sau ale nopții. 
 • Clasa energetică A++ – Aparatul de aer condiționat Daikin are o eficientă energetică ridicată, ceea ce îl face o alegere bună pentru persoanele preocupate de costurile la utilități. 

Aparatul de aer condiționat Daikin 18000 BTU este o alegere excelentă pentru a răci și a încălzi o cameră de dimensiuni medii. Beneficiind de tehnologia Inverter, acesta asigură o economie semnificativă de energie, iar filtrele fotocatalitice și anti-alergeni ajută la menținerea aerului curat și sănătos. Cu funcții precum modul somn, modul confortabil și programatorul de 24 de ore, acest aparat de aer condiționat Daikin oferă confort și flexibilitate în utilizare. 

 1. Aer Condiționat Daikin 21000 BTU FTXC60C-RXC60C 

Aer Condiționat Daikin 21000 BTU FTXC60C-RXC60C 

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC60C-RXC60C Inverter 21000 BTU

Te preocupă canicula și nu știi cum o să te răcorești la vară? Cu aparatul de aer condiționat Daikin 21000 BTU îți vei găsi echilibrul termic, căci îți oferă o serie de avantaje care te vor cuceri de la prima utilizare.

Te preocupă canicula și nu știi cum o să te răcorești la vară? Cu aparatul de aer condiționat Daikin 21000 BTU îți vei găsi echilibrul termic, căci îți oferă o serie de avantaje care te vor cuceri de la prima utilizare. 

În primul rând, cu ajutorul funcției de filtrare fotocatalitică te bucuri de un aer proaspăt și curat, în orice moment al zilei. În plus, cu funcția de programare 24 de ore vei putea să setezi temperatura dorită cu mult timp înainte de a ajunge acasă sau de a te trezi dimineață, astfel încât să ai parte de confortul de care ai nevoie. 

În al doilea rând, te vei putea bucura de o ambianță răcoroasă în orice moment al zilei, datorită funcțiilor avansate de control a temperaturii, și a tehnologiei Inverter, care reduce consumul de energie electrică. Așadar, vei putea să te bucuri de răcoarea mult dorită fără să îți faci griji cu privire la factură la curent electric. 

Specificații Aer Condiționat Daikin 21000 BTU: 

 • Putere de răcire: 24000 BTU; 
 • Clasa energetică: A++; 
 • Temperatura minimă de operare răcire: -10°C; 
 • Temperatura maximă de operare răcire + 46°C; 
 • Temperatura minimă de operare încălzire – 15°; 
 • Temperatura maximă de operare încălzire +24°C. 

Funcții Aer Condiționat Daikin 21000 BTU: 

 • Filtru fotocatalitic ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute din cameră și previne dezvoltarea bacteriilor și a mucegaiului, pentru un aer mai curat și mai sănătos.  
 • Modul “Powerful” permite aparatului să ruleze la capacitate maximă pentru a răci sau încălzi camera rapid și eficient, ceea ce este util atunci când trebuie să atingi o anumită temperatură într-un timp scurt. 
 • Programator 24 de ore îți permite să setezi aparatul pentru a funcționa în momentele când ai nevoie de el, pentru a asigura un confort optim în funcție de rutină ta zilnică. 
 • Clasa de eficiență energetică A++. Aparatul de aer condiționat Daikin 21000 BTU este extrem de eficient din punct de vedere energetic, ceea ce îți va permite să economisești bani la facturile de energie electrică. 
 • În concluzie, dacă ești în căutarea unui aparat de aer condiționat performant, care să îți ofere un aer proaspăt și curat și o ambianța răcoroasă si confortabilă în orice moment al zilei, aparatul de aer condiționat Daikin 21000 BTU este alegerea perfectă pentru ține și familia ta. 
 1. Aer Condiționat Daikin 24000 BTU FTXC71B-RXC71B 

 5. Aer Condiționat Daikin 24000 BTU FTXC71B-RXC71B  

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC71B-RXC71B Inverter 24000 BTU

Bucură-te de aerul proaspăt și răcoritor, în orice moment, cu aparatul de aer condiționat Daikin! Cu o capacitate de 24000 BTU, acest aparat puternic este perfect pentru încăperi spațioase, precum birouri sau săli de conferințe.

Bucură-te de aerul proaspăt și răcoritor, în orice moment, cu aparatul de aer condiționat Daikin! Cu o capacitate de 24000 BTU, acest aparat puternic este perfect pentru încăperi spațioase, precum birouri sau săli de conferințe. Tehnologia inverter asigură un nivel ridicat de eficiență energetică și economie de energie, reducând facturile la electricitate în timp ce oferă un climat confortabil. 

Aparatul de aer condiționat Daikin 24000 BTU este dotat cu un filtru fotocatalitic care înlătură mirosurile neplăcute și bacteriile din aer, menținând un mediu sănătos și curat. Modurile confort asigură o climatizare personalizată în funcție de preferințele tale. Programatorul de 24 de ore îți permite să setezi aparatul în avans, astfel încât să poți reveni într-o încăpere răcoroasă. 

Cu designul său modern și elegant, aparatul de aer condiționat Daikin 24000 BTU se va integra perfect în orice încăpere. Achiziționarea acestui produs este o investiție inteligentă în confortul și sănătatea ta, deoarece Daikin este un brand de renume mondial în domeniul aparatelor de aer condiționat, cunoscut pentru inovație și durabilitate. 

Specificații Aer Condiționat Daikin 24000 BTU: 

 • Putere de răcire: 24000 BTU; 
 • Clasa energetică: A; 
 • Temperatura minimă de operare răcire: -10°C; 
 • Temperatura maximă de operare răcire + 46°C; 
 • Temperatura minimă de operare încălzire – 15°; 
 • Temperatura maximă de operare încălzire +24°C. 

Funcții Aer Condiționat Daikin 24000 BTU: 

 • Tehnologia Inverter ajută la economisirea energiei, reducând consumul de electricitate și costurile facturilor de energie electrică. 
 • Filtru fotocatalitic îndepărtează particulele de praf, mirosurile neplăcute și bacteriile din aerul din încăpere, asigurând un aer curat și proaspăt. 
 • Funcția de confort permite aparatului de aer condiționat Daikin să-și adapteze performanțele în funcție de nevoile tale și de condițiile din cameră, asigurând un climat confortabil și plăcut. 
 • Funcția de putere turbo poate fi utilizată atunci când ai nevoie de o răcire rapidă și intensă a încăperii. 
 • Programator 24 de ore îți permite să programezi aparatul de aer condiționat pentru a porni sau opri la orele dorite, ceea ce poate fi util pentru a economisi energie și a asigura confortul în momentele potrivite. 
 • Aparatul de aer condiționat vine cu o telecomandă cu infraroșu care-ți permite să controlezi ușor și comod funcțiile aparatului de aer condiționat Daikin 24000 BTU. 

În concluzie, aparatul de aer condiționat Daikin 24000 BTU este un produs de înaltă calitate, cu funcții avansate și un design modern. Acesta oferă un confort termic excelent în orice încăpere de dimensiuni mari, fiind capabil să răcească sau să încălzească spații de până la 70 de metri pătrați. 

Verdict: Top Aparate de Aer Condiționat Daikin 

Dacă vrei să îți petreci vara în confortul propriului tău cămin, aparatele de aer condiționat Daikin sunt o alegere excelentă. Tehnologia lor inovatoare, eficiența energetică și performanțele de top le fac cele mai bune din categoria lor. Cu ajutorul acestor aparate de aer condiționat Daikin, vei putea răci sau încălzi rapid încăperile în funcție de nevoile tale și vei beneficia de funcții avansate precum modul somn confortabil sau programatorul de 24 de ore. 

Aparatele de aer condiționat Daikin sunt proiectate să ofere confort optim în orice condiții, fiind echipate cu filtre de aer de înaltă performanță și tehnologie fotocatalitică, care ajută la eliminarea bacteriilor din aer. Astfel, poți fi sigur că aerul din încăperile tale va fi curat și proaspăt în orice moment. 

Eficiența energetică ridicată a acestor aparate te va ajută să economisești bani la facturile de energie electrică. Nu mai stă pe gânduri și fă-ți cumpărăturile acum, pentru a te bucură de confortul unei temperaturi optime în timpul verii! 

În plus, vara se apropie cu pași repezi, iar temperaturile ridicate te pot face să te simți obosit și epuizat. Alegând un aparat de aer condiționat Daikin, vei putea să îți menții temperatura interioară la un nivel confortabil și să scapi de disconfortul cauzat de căldură. 

 

 

 

Search