La ofertă

Top Cele Mai Bune Aparate De Aer Condiționat Gree De Pe Piață 

Indiferent de sezon, confortul termic, dacă nu este, ar trebui să fie un aspect esențial în viața noastră de zi cu zi. Fie că vrem să ne răcorim în timpul verii toride sau să ne încălzim în timpul iernii friguroase, un aparat de aer condiționat poate face diferența în a ne ajuta să ne menținem în așa fel încât să ne putem desfășura activitățile într-un ritm normal, fără a pierde lupta cu temperatura.  

Dar cum poți fi sigur că alegi cel mai bun aparat de aer condiționat pentru nevoile tale? Pentru a vă ușura munca, am analizat zeci de opțiuni disponibile pe piață și am pregătit pentru tine un top cu cele mai bune aparate de aer condiționat Gree de pe piață, indiferent de preferințele tale. 

Chiar dacă ești genul de persoană care-și dorește un aparat de aer condiționat de uz casnic, cu o singură unitate sau cu mai multe, am luat în considerare toate criteriile importante pentru a-ți oferi cele mai bune opțiuni.  

În acest articol veți întâlni diverse tipuri de aparate de aer condiționat de la Gree, precum aer condiționat Gree 12000 BTU, aer condiționat Gree 18000 BTU, aer condiționat Gree 9000 BTU. 

Așadar, alege cu încredere și bucură-te de un confort termic de neegalat! 

Despre Gree: Unul Dintre Cei Mai Mari Producători De Aparate De Aer Condiționat 

Brandul Gree a fost fondat în anul 1991 în orașul Zhuhai, provincia Guangdong, China, de către Dong Mingzhu, o femeie puternică și hotărâtă, care avea un vis mare: să creeze cele mai bune și mai eficiente unități de aer condiționat din lume. 

În primii ani de activitate, Gree a lucrat din greu pentru a-și construi o reputație solidă în industria de aer condiționat. Echipa de cercetare și dezvoltare a companiei a făcut progrese semnificative în domeniul tehnologiei de aer condiționat și a început să producă unități de înaltă calitate și eficiente energetic. 

Din anul 1995, Gree a început să se facă remarcată pe piața internațională de aer condiționat, când a început să-și exporte produsele în Asia, Europa și America de Nord. Brandul a devenit rapid recunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale, ceea ce a dus la creșterea rapidă a vânzărilor și la consolidarea poziției Gree pe piața globală. 

În anul 2000, Gree a lansat prima unitate de aer condiționat cu invertor din lume, ceea ce a reprezentat un pas important în inovația tehnologică a brandului. Această tehnologie a permis unităților de aer condiționat Gree să consume mai puțină energie și să aibă o eficiență energetică ridicată, ceea ce le-a făcut foarte atractive pentru consumatori. 

De atunci, Gree a continuat să inoveze și să își extindă gama de produse, lansând o varietate de unități de aer condiționat cu funcții avansate, precum încălzirea, dezumidificarea și purificarea aerului. În plus, Gree a început să se implice și în alte domenii, cum ar fi producția de panouri solare, pompe de căldură și echipamente de ventilare, pentru a răspunde nevoilor tot mai diverse ale clienților săi. 

Astăzi, Gree este unul dintre cei mai mari producători de aer condiționat din lume, cu peste 70.000 de angajați și cu o prezență globală în peste 160 de țări. Brandul continuă să își mențină angajamentul față de inovație, calitate și sustenabilitate, făcând parte dintr-un grup restrâns de companii din industria de aer condiționat care își desfășoară activitatea într-un mod responsabil din punct de vedere social și de mediu. 

Cele Mai Bune Aparate De Aer Condiționat Gree 

Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A 

Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A

Aparat de aer conditionat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU

Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A este un model inovator și performant, ideal pentru a răcori și încălzi camera ta într-un mod eficient și convenabil.

Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A este un model inovator și performant, ideal pentru a răcori și încălzi camera ta într-un mod eficient și convenabil. Capacitatea sa de răcire de 12000 BTU este suficientă pentru a acoperi o suprafață de până la 25-30 de metri pătrați. 

Acest aparat dispune de tehnologia Inverter G10, care asigură un consum redus de energie electrică și un nivel redus de zgomot. Pe lângă aceasta, funcția de auto-diagnoză ajută la identificarea rapidă a problemelor și la remedierea lor într-un timp mai scurt. 

Acest aparat dispune de un design modern. Beneficiază de un display LED și de un buton Turbo pentru a răci rapid camera, precum și de tehnologie Wi-Fi, care îți permite să controlezi aparatul prin intermediul unei aplicații dedicate. 

Specificații aer condiționat Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A 

 1. Putere de răcire: 12000 BTU  
 2. Clasa energetică: A++ 
 3. Temperatura minimă de operare răcire (-°C): 15 
 4. Temperatura maximă de operare răcire (°+C): 43 
 5. Temperatura minimă de operare încălzire (°-C): 15 
 6. Temperatura maximă de operare încălzire (+°C): 24 
 7. Funcții:  
 • Auto-restart pentru repornirea cu setările anterioare în cazul unei pene de curent 
 • Protecție împotriva aerului rece 
 • Funcție de dezghețare inteligentă, reducând pierderile de energie și timpul de decongelare prin dezghețarea doar atunci când este necesar, în loc de a urma un program presetat 
 • Funcția Timer, care oferă posibilitatea programării funcționării, pentru setarea temperaturii ideale din timp 
 • Autodiagnoza – aparatul poate depista automat erorile apărute în funcționare 
 • Funcția Sleep pentru a asigura confortul în timpul somnului (jetul de aer este direcționat către tavan și ventilatorul își reduce turația pentru a scădea nivelul de zgomot) 
 • Funcția Turbo pentru a realiza o temperatură confortabilă într-un timp cât mai scurt, aparatul funcționează la un debit maxim de aer și cu o viteză maximă a compresorului 

Gree Bora A2 Golden R32 GWH12AAB-K6DNA2B 

Gree Bora A2 Golden R32 GWH12AAB-K6DNA2B 

Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden R32 GWH12AAB-K6DNA2B Inverter 12000 BTU

Gree Bora A2 Golden R32 GWH12AAB-K6DNA2B este unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat de pe piață, de la unul dintre cei mai mari producători de aparate de aer condiționat de pe piață.

Gree Bora A2 Golden R32 GWH12AAB-K6DNA2B este o unitate de aer condiționat inteligentă, lansată în 2020.  

Acest aer condiționat este echipat cu o mulțime de funcții moderne care oferă o capacitate ridicată de schimbare a temperaturii în cameră. De asemenea, este echipat cu Wi-Fi și un control dual, care vă permite să controlați dispozitivul local pe unitatea interioară sau în mod remote prin intermediul unui control de la distanță infraroșu programabil.  

Generatorul de ioni Cold Plasma, clasa de energie A++, și diverse caracteristici precum butonul Turbo, reglarea vitezei ventilatorului și funcția de balansoar, oferă un grad ridicat de autonomie și personalizare utilizatorului. Mai mult, are o funcție de Timer care permite unității să funcționeze în intervale de timp prestabilite.  

Unitatea are, de asemenea, o funcție de blocare care permite blocarea butoanelor de pe controlul de la distanță pentru a preveni oprirea accidentală sau schimbările de program, făcând-o sigură pentru copii. Funcția sa de diagnosticare inteligentă este concepută pentru a preveni erorile și pentru a asigura o durată lungă de viață. 

Este unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat de pe piață, de la unul dintre cei mai mari producători de aparate de aer condiționat de pe piață. 

Specificații aer condiționat Gree Bora A2 Golden R32 GWH12AAB-K6DNA2B 

 1. Putere de răcire: 12000 BTU  
 2. Clasa energetică: A++ 
 3. Temperatura minimă de operare răcire (-°C): 15 
 4. Temperatura maximă de operare răcire (°+C): 43 
 5. Temperatura minimă de operare încălzire (°-C): 15 
 6. Temperatura maximă de operare încălzire (+°C): 24 
 7. Funcții:  
 • Buton Turbo, care accelerează procesul de răcire sau încălzire a camerei; 
 • Funcția „Preîncălzire inteligentă”, care încălzește încet camera până la temperatura dorită, asta într-un mod automat; 
 • Dezumidificare, care ajută la eliminarea excesului de umiditate din aer; 
 • Dezghețare inteligentă, care împiedică formarea gheții pe unitatea interioară; 
 • Generator ioni Cold Plasma, care îmbunătățește calitatea aerului prin eliminarea particulelor nocive; 
 • Funcția I Feel, care detectează temperatura din jurul telecomenzii și ajustează temperatura camerei în consecință; 
 • Modul Auto, care reglează temperatura în mod automat în funcție de condițiile din cameră; 
 • Auto Clean, care îndepărtează murdăria și bacteriile din unitatea interioară; 
 • Autodiagnoza, care ajută la diagnosticarea rapidă a problemelor de funcționare a aparatului; 
 • Auto-restart, care repornește automat aparatul în cazul întreruperilor de curent; 
 • Funcția Sleep, care ajustează temperatura în mod automat pentru a asigura un somn confortabil. 

Gree Bora 5 Multi Inverter 

Sistem aer conditionat Gree pentru 2 incaperi

Sistem aer conditionat Gree pentru 2 incaperi, multisplit, unitate exterioara de 18000 btu

Dacă ești în căutarea unuia dintre cele mai bune aparate de aer condiționat multisplit, Gree Bora 5 Multi Inverter este un sistem multisplit cu două unități interioare, proiectat pentru a funcționa în două încăperi cu dimensiuni diferite, de la 15 la 35 de metri pătrați, care se încadrează perfect în această categorie.

Dacă ești în căutarea unuia dintre cele mai bune aparate de aer condiționat multisplit, Gree Bora 5 Multi Inverter este un sistem multisplit cu două unități interioare, proiectat pentru a funcționa în două încăperi cu dimensiuni diferite, de la 15 la 35 de metri pătrați, care se încadrează perfect în această categorie. Sistemul multisplit de aer conditionat Gree Bora 5 Multi Inverter pentru două încăperi este format dintr-o unitate exterioară de 18.000 BTU și două unități interioare, cu capacități diferite, de 12.000 BTU și 9.000 BTU. 

Sistemul este dotat cu tehnologie Wi-Fi și un purificator de aer Cold Plasma, ce elimină microorganismele dăunătoare din aerul din încăpere. Mai mult decât atât, unitatea exterioară este prevăzută cu sistem asimetric de 4 amortizoare pentru a preveni vibrațiile și zgomotele, oferind astfel o funcționare silențioasă. 

De asemenea, sistemul multisplit Gree Bora 5 Multi Inverter se remarcă prin tehnologia sa G-10 Inverter cu refrigerant R-32, care asigură o funcționare eficientă și performantă, economisind astfel energie electrică și contribuind la protejarea mediului înconjurător. 

Aparatul de aer condiționat Gree Bora 5 Multi este recomandat pentru clădirile noi sau cele care se renovează, datorită capacității de a instala conducte pentru colectarea condensului produs pe funcția de răcire a unităților interioare. În plus, ingroparea traseelor frigorifice în pereți permite integrarea perfectă a sistemului de climatizare în design-ul locuinței. 

Specificații aer condiționat Gree Bora 5 Multi Inverter 

 1. Putere de răcire: 18000 BTU (unitate exterioară), 12000 + 9000 BTU (unități interioare) 
 2. Clasa energetică: A++ 
 3. Temperatura minimă de operare răcire (-°C): 15 
 4. Temperatura maximă de operare răcire (°+C): 46 
 5. Temperatura minimă de operare încălzire (°-C): 15 
 6. Temperatura maximă de operare încălzire (+°C): 20 
 7. Funcții:  
 • Control prin Wi-Fi 
 • Generator ioni Cold Plasma, care îmbunătățește calitatea aerului prin eliminarea particulelor nocive; 
 • Funcție I-Feel pentru reglarea temperaturii în funcție de senzorul de temperatură ambientală 

Gree Pulsar GWH12AGB-K6DNA1A

Aparat de aer conditionat Gree Pulsar GWH12AGB-K6DNA1A, 12000 BTU

Aparat de aer conditionat Gree Pulsar GWH12AGB-K6DNA1A, 12000 BTU

Gree Pulsar GWH12AGB-K6DNA1A este un aparat de aer condiționat de tip split, produs de și acesta de către liderul Gree Electric Appliances, Inc.

Gree Pulsar GWH12AGB-K6DNA1A este un aparat de aer condiționat de tip split, produs de  și acesta de către liderul Gree Electric Appliances, Inc.  

Acest model are o capacitate de răcire de 12000 BTU și o capacitate de încălzire de 13000 BTU, fiind potrivit pentru camere de până la 30 de metri pătrați. Aparatul de aer condiționat Gree Pulsar GWH12AGB-K6DNA1A are un consum de energie eficient, cu o clasă energetică A++ în modul de răcire și o clasă energetică A+ în modul de încălzire. 

Acest aparat de aer condiționat are mai multe caracteristici, cum ar fi modul de economisire a energiei, modul de dezumidificare și modul de ventilație. De asemenea, aparatul de aer condiționat Gree Pulsar GWH12AGB-K6DNA1A are o funcție de auto-curățare, care ajută la prevenirea acumulării de praf și a bacteriilor în aparat. Aparatul este dotat cu un afișaj LED și un telecomandă, pentru a putea fi controlat ușor. Pe lângă funcțiile amintite mai sus, acesta mai dispune și de multe altele, pe care le poți vedea în secțiunea de specificații. 

Specificații aer condiționat Gree Pulsar GWH12AGB-K6DNA1A 

 1. Putere de răcire: 12000 BTU/13000 BTU 
 2. Clasa energetică: A++/A+ 
 3. Temperatura minimă de operare răcire (-°C): 15 
 4. Temperatura maximă de operare răcire (°+C): 43 
 5. Temperatura minimă de operare încălzire (°-C): 15 
 6. Temperatura maximă de operare încălzire (+°C): 24 
 7. Funcții:  
 • Control prin Wi-Fi 
 • Funcție de dezumidificare 
 • Funcție de autocurățare cu plasmă rece, care elimină particulele și bacteriile dăunătoare din aer 
 • Funcție de încălzire 
 • Funcție de auto-repornire, care repornește automat aparatul de aer condiționat după o întrerupere a alimentării cu energie electrică 

Gree GWH12AGB-K6DNA1A

Aparat de aer conditionat Gree GWH12AGB-K6DNA1A Wi-Fi

Aparat de aer conditionat Gree GWH12AGB-K6DNA1A Wi-Fi

Aparatul de aer condiționat Gree GWH12AGB-K6DNA1A este un dispozitiv modern și eficient, ce oferă o gama largă de funcții și caracteristici pentru a menține temperatura și calitatea aerului din interiorul locuinței sau a oricărei alte încăperi la un nivel optim.

Aparatul de aer condiționat Gree GWH12AGB-K6DNA1A este un dispozitiv modern și eficient, ce oferă o gama largă de funcții și caracteristici pentru a menține temperatura și calitatea aerului din interiorul locuinței sau a oricărei alte încăperi la un nivel optim.  

Cu o capacitate de răcire de 12000 BTU, aparatul poate răci o camera de dimensiuni medii cu ușurință. Una dintre caracteristicile cheie ale acestui aparat de aer condiționat este funcția Wi- Fi, ce permite controlul aparatului prin intermediul unei aplicații mobile. Această permite utilizatorilor să seteze temperatura, să pornească sau să oprească aparatul de aer condiționat sau să schimbe viteză ventilatorului de la distanță, direct de pe smartphone sau tabletă.  

Funcția de dezumidificare contribuie la reducerea umidității din aer, prevenind apariția mucegaiului și a bacteriilor, în timp ce funcția de curățare automată previne acumularea umidității în interiorul aparatului, prevenind astfel apariția mirosurilor neplăcute și dezvoltarea bacteriilor.  

Pentru a facilita utilizarea, aparatul de aer condiționat Gree GWH12AGB-K6DNA1A este dotat cu un afișaj LED ușor de citit și cu o serie de funcții precum funcția Timer sau Sleep Mode, ce permit programarea aparatului să pornească sau să se oprească într-un interval prestabilit de timp sau să reducă capacitatea de funcționare a aparatului pentru o noapte liniștită de somn.  

Acesta este, de asemenea, foarte silențios, cu un nivel de zgomot de numai 24dB, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în dormitoare sau în camerele de zi. 

Specificații aer condiționat Gree GWH12AGB-K6DNA1A 

 1. Putere de răcire: 12000 BTU 
 2. Clasa energetică: A++ 
 3. Temperatura minimă de operare răcire (-°C): 18 
 4. Temperatura maximă de operare răcire (°+C): 43 
 5. Temperatura minimă de operare încălzire (°-C): 15 
 6. Temperatura maximă de operare încălzire (+°C): 24 
 7. Funcții:  
 • Control prin Wi-Fi 
 • Funcție de dezumidificare 
 • Funcție de autocurățare cu plasmă rece, care elimină particulele și bacteriile dăunătoare din aer 
 • Funcția Inverter pentru o eficiență mai mare și reducerea zgomotului 
 • Funcția Turbo pentru răcire/încălzire rapidă a încăperii 
 • Timer programabil pentru pornire/oprire automată  
 • Sleep Mode  
 • Funcția auto-restart pentru repornirea automată a aparatului după o oprire neplanificată 
 • Diagnosticare automată a erorilor de funcționare 
 • Concluzie 

Confortul termic este esențial în viața de zi cu zi și un aparat de aer condiționat poate ajuta la menținerea temperaturii ideale indiferent de sezon. Analizând zeci de opțiuni disponibile pe piață, s-a realizat un top cu cele mai bune aparate de aer condiționat Gree, indiferent de preferințe.  

Printre cele mai bune modele se numără Gree Bora A4 Silver R32 GWH12AAB-K6DNA4A, cu tehnologia Inverter G10 și funcții avansate precum auto-diagnoza și control prin Wi-Fi, dar și Gree Bora A2 Golden R32 GWH12AAB-K6DNA2B, cu un design atractiv și funcții precum filtrul activ de carbon și opțiunea de auto-curățare.  

Prin alegerea unui aparat de aer condiționat Gree din acest top, se poate beneficia de un confort termic de neegalat în casă. 

Totuși, dacă consideri că brandul Gree nu ți se potrivește, deși este unul de top, poți alege dintre alte branduri de succes, vizitând și topul nostru cu cele mai bune aparate de aer condiționat Mitsubishi, Vortex, Daikin, Tesla, LG, Samsung, Whirlpool, Bosch, Yamato sau Heinner. 

Search