La ofertă

Aparat de aer conditionat Alizee AW12GR, 12000 BTU, Clasa A++

Alizee AW12GR

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Alizee AW12GR

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru lavabil, Kit instalare inclus, R32, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Mod Turbo, Autodiagnoza, Dezghetare inteligenta, I Feel, Mod Sleep, Afisaj LED, Functie Auto-Restart, Programator 24h)

Alizee AW12GR este unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat comercializate la un pret foarte accesibil. Acesta inglobeaza numeroase functii, unele dintre ele specifice mai de graba sistemelor ultra-moderne de climatizare. Din punct de vedere estetic, chiar daca apreciem incercarea de a mentine discretia prin implementarea display-ului mascat, consideram ca ramane totusi loc de imbunatatiri.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Alizee AW12GR are o capacitate medie de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, acesta bifand 12000 BTU/h indiferent de regimul de climatizare utilizat. Aceasta capacitate este suficienta pentru a putea garanta confortul termic intr-o incapere cu suprafata de pana la 23 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential (2.7 m) si grad ridicat de izolare termica.

Eficienta energetica intalnita la aparatul de aer conditionat Alizee AW12GR este specifica majoritatii sistemelor moderne de climatizare. Aceasta oscileaza intre clasa A+, pe regimul de incalzire si clasa A++, pe cel de racire. Ambele sunt considerate performante extraordinare, avand in vedere ca pana nu demult clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Alizee AW12GR. Gratie acesteia, compresorul va putea sa-si modifice automat turatiile in functie de necesarul ambiental. Astfel, va fi capabil sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina activand la capacitate redusa. Prin intermediul acestei tehnologii se obtine o imbunatatire a randamentului cu peste 40%.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat Alizee AW12GR se impart in doua categorii, sezoniere si permanente. In prima categorie le vom include pe cele cu impact direct asupra temperaturii, incalzirea si racire, in timp ce ventilarea si dezumidificarea isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Modul Turbo are rolul de a intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Alizee AW12GR pentru o perioada de timp limitata. Cu ajutorul acestuia, sistemul isi va putea depasi puterea nominala pana la atingerea conditiilor setate, urmand ca ulterior sa-si reia automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt acest lucru presupune un efort energetic suplimentar, pe ciclurile lungi de cateva ore veti observa economii energetice substantiale.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a proteja aparatul de aer conditionat Alizee AW12GR de orice defectiune severa. Aceasta depisteaza inca din fasa orice eroare aparuta in regimul normal de functionare, opreste instant unitatea si afiseaza pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Functia de dezghetare inteligenta se activeaza automat doar in timpul regimului de incalzire. Aceasta consta in oprirea aparatului atunci cand se detecteaza formarea ghetii in unitatea exterioara si repornirea acestuia imediat ce gheata s-a decongelat natural. Faptul ca aceasta functie nu se mai activeaza la intervale de timp presetate, ci doar atunci cand este nevoie, aduce beneficii substantiale la nivelul consumului energetic si al confortului.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Alizee AW12GR intr-un termostat de camera reglabil. Cu ajutorul acesteia veti putea mentine o temperatura constanta in jurul dumneavoastra fara a face risipa de resurse.

Modulul Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timpul noptii. Odata activat, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura si nu veti mai fi deranjat de zgomotul aerotermei care va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. In plus, pe parcursul intregului ciclu veti observa si un consum energetic redus.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i oferi autonomie aparatului de aer conditionat Alizee AW12GR. Cu ajutorul lor ii veti putea preseta activitatea pe intervale orare, acesta urmand intocmai fiecare regim. In plus, sistemul este capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 42 dB. Chiar daca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic, nu vom include aparatul in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Alizee AW12GR reprezinta un aparat de aer conditionat mult mai performant decat o arata pretul. Chiar daca se comercializeaza pe segmentul low-cost, acesta are calitatile necesare pentru a putea asigura intr-un timp scurt nivelul de confort asteptat, fara a face risipa de resurse. Functia de autodiagnoza ii prelungeste durata de viata si astfel veti putea amortiza in timp investitia.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Alizee AW12GR

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita recomandata: 23 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: Clasa A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 43
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip compresor: Inverter
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 480 m³/h 410 m³/h 290 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 42 dB

37 dB

34 dB

28 dB

Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 790 mm
Latime unitate interna: 275 mm
Inaltime unitate interna: 200 mm
Greutate unitate interna: 9 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Mod Turbo

Autodiagnoza

Dezghetare inteligenta

I Feel

Mod Sleep

Afisaj LED

Functie Auto-Restart

Programator 24h

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 1400 W

997 W

120 W

Consum nominal la incalzire: 1500 W

970 W

120 W

Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 52 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 320 mm
Latime unitate externa: 596 mm
Inaltime unitate externa: 848 mm
Greutate unitate externa: 31 Kg
Alizee AW12GR

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search