La ofertă

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU, Clasa A

Star-Light ACMP-12A

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Star-Light ACMP-12A

(Aparat de aer conditionat mobil, 12000 BTU, Clasa A, Display, Telecomanda, Timer, Filtru lavabil, Modul Sleep, Detectare pierdere freon, Furtun evacuare si accesorii instalare incluse)

Star-Light ACMP-12A este unul dintre cele mai moderne aparate mobile de aer conditionat, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al functiilor cu care este dotat. In plus, asa cum ne-a obisnuit brand-ul romanesc, ofera un excelent raport calitate pret si o eficienta energetica sporita, fapt ce permite amortizarea investitiei in scurt timp.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta urcand pana la 12000 BTU/h. Producatorul il recomanda pentru climatizarea spatiilor rezidentiale de pana la 35 mp si a celor comerciale/industriale de pana la 30 mp, intrucat acestea au o inaltime mai mare. De asemenea, eficienta energetica, chiar daca nu reusesta sa atinga performantele aparatelor fixe, reuseste sa bifeze clasa A, care pana nu de mult era considerata etalonul superior al tabelului energetic.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A are o densitate superioara, drept pentru care este capabil de o purificare aproape completa a aerului din incapere. In plus, acesta are avantajul de a fi lavabil, inlocuirea periodica nefiind necesara.

Controlul tuturor functiilor se va putea realiza fie prin intermediul panoului de pe unitatea principala, fie de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi.

Functiile de climatizare de care dispune aparatul mobil de aer conditionat Star-Light ACMP-12A nu includ modulul de incalzire, existent la majoritatea sistemelor fixe. In schimb, ofera, pe langa regimul de racire, alte doua module care nu au impact asupra temperaturii si pot fi folosite pe tot parcursul anului: ventilarea si dezumidificarea. Impreuna vor lupta eficient impotriva mucegaiului si vor improspata aerul din incapere.

Timer-ul va permite sa programati activitatea aparatului de aer conditionat pe intervale de timp. Asadar, ii veti putea seta pornirea cu putin timp inainte de sosirea dumneavoastra acasa, intampinandu-va cu o ambianta placuta, fara a fi nevoie sa functioneze pe toata durata absentei.

Modulul Sleep/Night are scopul de a va proteja somnul, pe timpul noptii, de orice factor perturbator. Pe scurt, acesta propune o functionare silentioasa si economica din punct de vedere energetic, cu schimbari lente de temperatura (maxim 1 grad Celsius pe ora).

Functia de autodiagnoza nu este la fel de avansata precum in cazul sistemelor fixe de climatizare, insa, este capabila sa detecteze si sa semnaleze pierderile de refrigerant pentru a se evita functionarea compresorului la temperaturi prea ridicate.

Functia Jet propune o functionare la putere peste cea nominala pana cand aerul racit ajunge la temperatura setata. Ulterior, aparatul mobil de aer conditionat Star-Light ACMP-12A va reveni automat la regimul normal de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 65 dB. Chiar daca aceasta valoare este net superioara celei atinse de sistemele moderne fixe, consideram ca nu este suficient de ridicata pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACMP-12A reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate mobile de aer conditionat, dispunand de cateva functii interesante, o capacitate mare de racire si o eficienta energetica sporita. In plus, acest pachet are avantajul de a include furtunul de evacuare si accesoriile de instalare, pretul total de vanzare fiind unul destul de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Star-Light ACMP-12A

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Capacitate generala: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A
Tip filtru: Lavabil
Tip compresor: Rotativ
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 350 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 65 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 454 mm
Latime unitate interna: 365 mm
Inaltime unitate interna: 700 mm
Greutate unitate interna: 26.6 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament la racire EER: 2.6

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

  • Timer
  • Telecomanda
  • Display
  • Sleep / Night mode
  • 1W Stand-by
  • Detectare pierdere agent frigorific

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Consum nominal la racire: 1010 W
Agent de racire: R410A

Star-Light ACMP-12A

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU, Clasa A
Star-Light ACMP-12A reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate mobile de aer conditionat, dispunand de cateva functii interesante, o capacitate mare de racire si o eficienta energetica sporita. In plus, acest pachet are avantajul de a include furtunul de evacuare si accesoriile de instalare, pretul total de vanzare fiind unul destul de atractiv.
8.5 Total Score
Eficienta mare, la un pret mic

Star-Light ACMP-12A reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate mobile de aer conditionat, dispunand de cateva functii interesante, o capacitate mare de racire si o eficienta energetica sporita. In plus, acest pachet are avantajul de a include furtunul de evacuare si accesoriile de instalare, pretul total de vanzare fiind unul destul de atractiv.

Consum
8
Pret
9
Design
9.5
Functii
7.5

Search