La ofertă

Aparat de aer conditionat Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E, 13000 BTU, Clasa A++

Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E

(Aparat de aer conditionat, 13000 BTU, Clasa A++, Filtru IAQ, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Auto-curatare, Telecomanda, Auto-restart, Auto-diagnoza, Mod silentios, Temporizator, Mod Auto, Dezumidificare automata, Mod ECO, Confort Sleep, Pornire fara telecomanda, MAgic-Coil, Baleiere automata 4 directii, Flux larg sau punctual-3D)

Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E este unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat. Acesta incorporeaza tehnologii moderne, capabile sa ofere un nivel de sporit confort, intr-un timp redus, fara a face risipa de resurse energetice. In plus, ofera un design discret, aspect foarte important pentru noi atunci cand analizam un sistem de climatizare.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E are o capacitate de racire de aproximativ 12000 BTU/h, urmand ca pe incalzire sa depaseasca 14000 BTU/h. Din acest punct de vedere, este indicata utilizarea in incaperi cu suprafata de pana la 25 mp si inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Pentru a putea fi acoperit acest volum de aer, este foarte importanta si izolatia termica a incaperii. Nu putem spune ca un aparat este ineficient, ci doar ca nu a fost ales corect pentru necesarul incaperii.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E este una de top. Acesta bifeaza clasa A++ pe oricare dintre regimurile de climatizare utilizate, performanta foarte greu de atins chiar si de catre cei mai sofisticati comeptitori. Majoritatea dintre acestia se opresc la clasa A+, cel putin pe modulul de incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, se obtine o crestere a randamentului cu peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E este, fara indoiala, unul dintre cele mai performante. Filtrul IAQ inhiba semnificativ capacitate de reproducere a virusurilor si bacteriilor. In plus, previne formarea mucegaiurilor si a ciupercilor, elimina fumul din incapere, descompune amoniacul, compusii organici volatili si mirosurile neplacute.

Agentul de racire R32 este unul ecologic. Acesta respecta limitele impuse de actualul regulament privind gazele fluorale cu efect de sera in vederea reducerii impactului incalzirii globale. Acesta va fi folosit exclusiv incepand cu anul 2025. Toate celelalte aparate, care nu-l utilizeaza, vor trebui schimbate.

Controlul aparatului de aer conditionat Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E se poate realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modulului wi-fi. Cea de a doua varianta poate fi utilizata chiar si in absenta domiciliu, oferind acces total la orice functie prin intermediul unui smartphone conectat la internet. Asadar, veti putea porni oricare dintre regimurile de climatizare, cu doar cateva minute inainte de sosirea acasa, fiind intampinati de o ambianta placuta si fara a fi nevoie sa faceti risipa de resurse.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier, celelalte isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia Power Selection permite adaptarea confortului la consumul energetic dorit. Asadar, este un proces invers. Nu mai selectati intensitatea functionarii, implicand ulterior consumul aferent, ci veti selecta mai intai consumul iar impactul ambiental va fi influentat de acesta. In mod standard compresorul functioneaza la 100% din capacitate, insa, puteti trece la trepte inferioare de 75%, respectiv 50% din capacitate.

Functia Smart Airflow ofera 6 tipuri presetate de orientare a fluxurilor de aer pentru a garanta performante ridicate, in special, in incaperile de dimensiuni mari.

Functia Magic-coil vine in completarea functiei de autocuratare intalnite la alte aparate de aer conditionat. Functia de autocuratare consta in uscarea rapida a vaporizatorului pentru a elimina aderenta bacteriilor si a mucegaiului pe suprafata acestuia. Magic-coil este un invelis special de aluminiu care nu permite formarea condensului.

Functia Comfort Sleep are rolul de a va proteja somnul de factorii perturbatori pe timpul noptii. Odata activata, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura iar zgomotul aerotermei se va reduce considerabil. In plus, veti observa si un consum energetic foarte redus.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a depista inca din fasa orice eroare aparuta in ergimul normal de functionare al aparatului de aer conditionat Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E. Odata identificata problema, unitatea este oprita instant iar pe display-ul acesteia va aparea un cod specific, in functie de care veti putea gasi in manualul utilizatorului cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Functia One Touch My-Comfort ofera niste presetari indelung studiate de inginerii asiatici, imbinand perfect confortul oferit cu consumul energetic necesar. Cu o simpla apasare de buton, veti putea alege presetarea favorita.

Functia One Touch Preset va permite sa va realizati propriile presetari de programe si le memorati, pentru a le putea alege rapid atunci cand doriti.

Timer-ul ii permite aparatului de aer conditionat Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E sa porneasca si sa incheie regimurile de lucru, urmand intervale orare presetate. In plus, fata de celelalte sisteme de climatizare, acesta mai ofera inca o functie numita repeat timer, avand rolul de a repeta setarile efectuate la fiecare 24 h. Presetati regimurile o data si le repetati de cate ori este nevoie, prin apasarea unui singur buton.

Functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte deconectari involuntare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 39 dB. Chiar daca aceasta valoare este suficient de redusa pentru a nu produce niciun disconfort acustic, nu putem include aparatul in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E reprezinta unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat, beneficiind din plin de avansul tehnologic japonez dar si de fiabilitatea specifica. In plus, contrar a ceea ce ne-am obisnuit din partea brand-urilor asiatice, observam un design discret care prinde foarte bine si pe pietele occidentale. Luand in considerare toate aceste beneficii, consideram ca pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv si va putea fi amortizat in timp gratie consumului energetic excelent.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Capacitate generala: 13000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 14330 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: А++
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 24
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 46
Tip filtru: Filtru IAQ
Tip compresor: Rotativ
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 624 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 39 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 798 mm
Latime unitate interna: 230 mm
Inaltime unitate interna: 293 mm
Greutate unitate interna: 10 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.5
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.6
Coeficient randament la racire EER: 3.33
Coeficient randament la incalzire COP: 3.89

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Auto-curatare

Telecomanda

Auto-restart

Auto-diagnoza

Mod silentios

Temporizator

Mod Auto

Dezumidificare automata

Mod ECO

Confort Sleep

Pornire fara telecomanda

Purificare aer: IAQ

MAgic-Coil

Baleiere automata 4 directii, flux larg sau punctual-3D

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Capacitate nominala la racire: 3.5 kW
Capacitate nominala la incalzire: 4.2 kW
Agent de racire: R-32A

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1980 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 48 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 780 mm
Latime unitate externa: 290 mm
Inaltime unitate externa: 550 mm
Greutate unitate externa: 28 Kg
Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search