La ofertă

Aparat aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Cold Catalyst, Filtru Hepa, Follow me, Functie Defrost, Mod X-Eco, Alb)

Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat ultra modern, apartinand unei brand care in anul 1902 a patentat sistemul de climatizare, pe care l-a aplicat ulterior atat pentru confortul ambiental, cat si in scopuri industriale sau alimentare. Performantele acestuia sunt maxime iar aspectul este unul foarte discret, cu display mascat, camuflandu-se excelent pe un perete alb. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este montat, aceasta ajungand pana la 12000 BTU, pe modulul de racire. Eficienta energetica atinge cele mai inalte standarde, incadrandu-se in clasa A+++, pe faza de racire si clasa A++, pe cea de incalzire. Ei bine, din acest punct de vedere, va putem spune ca este fara indoiala cel mai performant sistem de climatizare si veti vedea mai departe ca nu este singurul aspect la care exceleaza.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa functioneze gradual, reusind sa atinga mult mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu un minim de resurse utilizate. Astfel, pe ciclurile lungi, se obtine o eficientizare de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare este cel mai performant de pe piata, la ora actuala. Acesta ofera o purificare completa a aerului, inlaturand pe langa particulele de praf sau polen chiar si virusi, bcaterii sau alergeni. In plus, emana in incapere ioni negativi pentru ca aerul respirat sa fie similar cu cel din mijlocul unei paduri.

Functia de dezghetare automata presupune oprirea ventilatorului unitatii interioare, pentru cateva minute, in timpul modulului de incalzire, pentru ca gheata formata pe unitatea interioara sa se poata topi. Ulterior, incalzirea isi reia mersul normal.

Tehnologia Wi-fi presupune posibilitatea de a controla aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS prin intermediul dispozitivelor electronice, cu sistem de operare Android sau iOS. Astfel, in scurt timp, veti avea posibilitatea sa controlati cu un singur dispozitiv, toate aparatele electronice din locuinta, prin intermediul unor aplicatii precum Peel Smart Remote.

Functia Follow-Me presupune transformarea telecomenzii aparatului de aer conditionat intr-un termostat de camera. Aceasta va trimite feed-back permanenta catre unitatea centrala, pentru a putea mentine o temperatura constanta in jurul dumneavoastra.

Functia de dezumidificare, asemenea celei de ventilare, nu are niciun impact asupra temperaturii din incapere. Ambele pot fi folosite pe tot timpul anului, avand ca principale avantaje purificare aerului, eliminarea mirosurilor neplacute, eliminare umiditatii si a mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-Restart confera autonomie aparatului de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS. Cu ajutorul acestora, sistemul de climatizare este capabil sa functioneze independent, pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Modulul Sleep/Night are capacitatea de a va proteja somul, pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Activandu-l, nu veti mai fi deranjati nici de zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate minima, intr-un mod silentios, nici de modificarile bruste de temperatura, aceasta urmand a oscila cu maxim 1 grad Celsius pe ora. In plus, pe tot parcursul ciclului veti observa economii energetice substantiale.

Functia de Autocuratare presupune activarea ventilatorului pentru inca 3 minute de la incetarea din functionare a unitatii interioare. Astfel, vaporizatorul va fi uscat si nu va mai oferi sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, eliminand principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de Autodiagnoza presupune semnalarea prematura a oricaror erori in activitatea aparatului de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS si oprirea instanta a acestuia. Pe display va fi afisat un cod specific fiecarei defectiuni, despre care veti gasi toate detaliile si solutiile de remediere in

Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A+++
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Hepa
Afisaj: LED
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.7
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 5.1
Coeficient randament la racire EER: 2.8
Coeficient randament la incalzire COP: 3.4

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Alte functii: Eco Mode
Auto detectia scurgerii de refrigerant
Antimucegai
Turbo
Ionizare
Autocuratare

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 26.5
Greutate unitate interioara (kg): 9
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 770 x 300 x 555
Dimensiuni unitate interioara (mm): 812 x 192 x 300
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 46
Temperatura ambientala maxima interior (°C): 32
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 54
Zgomot unitate interioara (dB): 40
Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS reprezinta, fara indoiala, cel mai performant sistem de climatizare pe care noi l-am intalnit in cele aproximativ 200 de aparate analizate. Acesta ofera caracterisitici de top la absolut toate capitolele. In plus, pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv, cu mult sub nivelul pietei.
10 Total Score
Pret excelent si performante de top

Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS reprezinta, fara indoiala, cel mai performant sistem de climatizare pe care noi l-am intalnit in cele aproximativ 200 de aparate analizate. Acesta ofera caracterisitici de top la absolut toate capitolele. In plus, pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv, cu mult sub nivelul pietei.

Consum
10
Pret
10
Design
9
Functii
10

Search