La ofertă

Aparat de aer conditionat pardoseala Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++

Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA

(Aparat de aer conditionat pardoseala, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++, Auto Restart, Sleep Mode, Autodiagnoza, Autocuratare, Ionizare, Purificarea aerului, filtru Anti-Alergeni, filtru Anti-Bacterian, filtru Anti-Praf)

Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA este un aparat de aer conditioant ultra-modern, ce ofera posibilitatea fixarii pe pardoseala pentru o mai buna eficienta si pentru mentinerea nestirbita a rafinamentului incaperii. Acesta este echipat cu functii sofisticate, capabile sa purifice aerul si sa aduca un nivel excelent de confort, in incaperi nu foarte spatioase.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA nu are o capacitate foarte mare de modificare a temperaturii, aceasta atingand doar 9000 BTU/h, motiv pentru care este destinat incaperilor de pana la 20 mp, cu inaltime standard. Eficienta energetica atinge un nivel destul de bun, in special pe modulul de racire, acolo unde bifeaza standardele ridicate ale clasei A++.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA. Gratie acesteia, compresorul variaza automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu un consum energetic redus. Astfel, pe ciclurile lungi, se obtine o eficientizare a activitatii de pana la 30-40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Pe langa modulul de racire, sistemul de climatizare Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA mai ofera si o solutie de incalzire a aerului din incapere printr-o metoda ce evita stratificarea sau uscarea aerului din incapere. De asemenea, mai intalnim si doua functii ce nu au impact direct asupra temperaturii din incapere, ventialarea si dezumidificarea. Ambele pot fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul.

Sistemul de filtrare implementat in aparatul de aer conditionat Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA este unul dintre cele mai performante in momentul de fata. Gratie densitatii ridicate si a functiei de ionizare, acesta este capabil sa purifice complet aerul din incapere, eliminand particule de praf/poluare, virusuri, bacterii si alergeni.

Timer-ul si functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA sa functioneze independent de actiunile dumneavoastra. Asadar, va trebui doar sa-i presetati programele pe un interval de timp de pana la 24 h, acesta fiind capabil chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, ce poate interveni in timpul noptii. Activandu-l, nu veti mai fi deranjati de schimbarile bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu cel mult 1 grad Celsius in primele doua ore ale ciclului, urmand ca ulterior sa fie mentinuta constanta. De asemenea, aparatul va intra automat intr-un regim silentios de functionare. Pe durata a celor 8 ore de activitate, consumul energetic va fi unul foarte redus.

Functia de Autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat dupa incetarea functiei de racire. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu vor mai avea sansa sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de Autodiagnoza protejeaza aparatul de aer conditionat Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA impotriva defectiunilor severe. La sesizarea oricarei erori aparute in regimul normal de functionare, unitatea se opreste instant si afiseaza pe display un cod specific fiecarei probleme. Astfel, dumneavoastra veti putea remedia defectiunile inainte ca acestea sa fie iremediabile. Se va detecta inclusiv scurgerea de refrigerant.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 40 dB, incadrandu-se astfel in topul celor mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce ofera functii cu real impact in sporirea nivelului de confort, reusind sa mentina consumul energetic la un nivel redus. In schimb, pretul la care se vinde acest sistem de climatizare este superior sistemelor clasice, cu pozitionare pe perete.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Capacitate incalzire (BTU): 9000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-Praf
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 4
Afisaj: Nu
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 790
Putere consumata la racire (W): 530
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 7
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.2

FUNCTII

Al 6-lea Simt: Nu
Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Autodiagnoza, Autocuratare, Ionizare, Purificarea aerului

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Fujitsu
Greutate unitate exterioara (kg): 36
Greutate unitate interioara (kg): 14
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 540x790x290
Dimensiuni unitate interioara (mm): 600x740x200
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): +46
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 47
Zgomot unitate interioara (dB): 40/35/29/22
Agent de racire: R-410A

Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search