La ofertă

Aer conditionat Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3, 12000 BTU, Inverter, Clasa A++

Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Inverter, Clasa A++, Refrigerant R-32, Cold Plasma, WiFi ready, Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Sleep / Night mode, Auto Restart, Functie Turbo, Timer 24h, G10 DC Inverter, Protectie copii)

Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 este un aparat ultra-modern de aer conditionat, atat din punct de vedere al tehnologiilor pe care le inglobeaza, cat si din punct de vedere estetic. Acesta are o capacitate buna de modificare a temperaturii, fiind destinat incaperilor de dimensiuni medii, acolo unde poate asigura un nivel optim de confort, fara a face risipa de resurse.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 are o capacitate de modificare a temperaturii de peste 12000 BTU/h, in regim de racire si de 15000 BTU/h, in regim de incalzire. Ei bine, din acest punct de vedere, aparatul poate acoperi suprafete de pana la 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Evident, este foarte important si gradul de izolare al incaperii pentru a putea fi atinsi acesti parametrii maximi.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 este similara celei intalnite la majoritatea sistemlor moderne de climatizare, osciland intre clasa A++ pe modul racire si clasa A+ pe cel de incalzire. Ambele sunt considerate performante excelente, avand in vedere ca pana in urma cu 2-3 ani erau foarte rare aparatele care bifau macar clasa A.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, in functie de necesarul ambiental, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu un efort redus. Astfel, randamentul este imbunatatit cu cel putin 40% fata de situatia aparatelor clasice, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 este unul dintre cele mai sofisticate la ora actuala. Purificatorul de aer Cold Plasma este capabil sa distruga complet chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

Refrigerantul ecologic R32, pe care il utilizeaza acest aparat de aer conditionat, este de 4 ori mai putin nociv decat vechiul refrigerant R-410A, suprataxat de Uniunea Europeana.

Functiile de climatizare inglobate de aparatul de aer conditionat Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier, din cauza impactului direct asupra temperaturii, pe ultimele doua le veti putea utiliza pe tot parcursul anului, acestea luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Controlul aparatului de aer conditionat Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 se poate realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modulului Wi-fi (nu este inclus in pretul aparatului). Acest modul Wi-fi va permite un acces total la functiile sistemului de climatizare, prin intermediul unui smartphone conectat la internet, chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu.

Functia iFeel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat intr-un termostat de camera reglabil. Astfel, veti putea mentine o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a face risipa de resurse.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii ofera aparatului de aer conditionat Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 un anumit grad de autonomie. Cu ajutorul acestora, sistemul va putea sa functioneze pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau ale oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a proteja aparatul de aer conditionat de defectiunile severe. Aceasta detecteaza inca din fasa orice eroare aparuta in regimul normal de functionare, opreste instant unitatea si afiseaza pe display-ul acesteia un cod specific. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul utilizatorului cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Functia de Protectie aer rece preincalzeste unitatea interioara cu cateva minute inaintea pornirii ventilatiei pe regimul de incalzire, pentru a elimina curentii reci din stadiul incipient al acestei functii.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 pentru o perioada de timp limitata, pana la atingerea temperaturii setate. Odata atinsa aceasta, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt acest lucru presupune un efort energetic suplimentar, pe ciclurile lungi veti observa economii energetice substantiale, intrucat temperatura va putea fi mentinuta cu un efort redus.

Functia de Blocare copii are rolul de a bloca panoul de control pentru a nu fi activat din greseala de micutii dumneavoastra.

Functia de Dezghetare inteligenta se activeaza automat doar in timpul regimului de incalzire. Aceasta consta in oprirea aparatului pentru perioade scurte de timp, atunci cand se detecteaza formarea ghetii in unitatea, permitandu-i acesteia sa se decongeleze natural. Functia aduce economii energetice, o fiabilitate sporita si castiguri la nivelul confortului.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator pe timpul noptii. Odata activat, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura si nu veti mai fi deranjati de zgomotul aerotermei, care va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 28 dB, aparatul incadrandu-se astfel in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 reprezinta unul dintre cele mai performante si moderne aparate de aer conditionat, analiza fiind facuta din toate punctele de vedere esentiale pentru un sistem de climatizare. In plus, acesta mai are un mare avantaj, ce consta intr-un excelent raport calitate/pret.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Recomandat pentru incaperi pana la: 25 m² 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12280 BTU
Capacitate de incalzire: 15000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 43
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Filtru de praf lavabil

Purificator Cold Plasma

Tip compresor: DC Rotativ
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 550 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 28 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 773 mm
Latime unitate interna: 190 mm
Inaltime unitate interna: 250 mm
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Dezumidificare

Ventilatie

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Sleep / Night mode

Auto Restart

Functie Turbo

Timer 24H

G10 DC Inverter

Protectie copii

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V
Consum nominal la racire: 997 W
Consum nominal la incalzire: 941 W
Capacitate nominala la racire: 3200 W
Capacitate nominala la incalzire: 3400 W
Agent de racire: R-32

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 52 dB
Culoare unitate externa: Alb prafuit
Lungime unitate externa: 842 mm
Latime unitate externa: 320 mm
Inaltime unitate externa: 596 mm
Greutate unitate externa: 31 Kg
Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Aer conditionat Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3, 12000 BTU, Inverter, Clasa A++
Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 reprezinta unul dintre cele mai performante si moderne aparate de aer conditionat, analiza fiind facuta din toate punctele de vedere esentiale pentru un sistem de climatizare. In plus, acesta mai are un mare avantaj, ce consta intr-un excelent raport calitate/pret.
10 Total Score
Tehnologie ultra-moderna, la un pret foarte atractiv

Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 reprezinta unul dintre cele mai performante si moderne aparate de aer conditionat, analiza fiind facuta din toate punctele de vedere esentiale pentru un sistem de climatizare. In plus, acesta mai are un mare avantaj, ce consta intr-un excelent raport calitate/pret.

Consum
9
Functii
10
Pret
10
Design
10

Search