La ofertă

Aparat aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Heinner HAC-12OWF-BK

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Design Vshape, Functie ionizare, Filtru High Density, Eco Mode, Mirror black)

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian este, fara indoiala, unul dintre cele mai interesante sisteme de climatizare aparute pe piata romaneasca in ultimul timp. Acesta impresioneaza atat la capitolul tehnologic, unde ofera un numar impresionant de functii eficiente, cat si la cel estetic, propunand un design ultra-modern si rafinat. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai pun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian are o capacitate mare de modificare a temperaturii, 12000 BTU, astfel ca poate face fata celor mai spatioase incaperi. Adevarata performanta vine din faptul ca ofera un consum energetic excelent, avand in vedere puterea sa mare. Acesta oscileaza intre clasa A+ pe incalzire si clasa A++ pe racire, luand in considerare clasa A+++ etalon superior pentru orice tip de aparat electronic.

Tehnologia pe Inverter are un rol esential in eficientizare activitatii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian. Gratie optimizarii compresorului, care poate functiona acum gradual, cu scopul de a atinge mai rapid conditiile setate si de a le mentine cu un consum mai mic de energie, se obtine un randament imbunatatit cu 30-40%.

Sistemul de filtrare HD (high density) este unul dintre cele mai performante de pe piata aparatelor de aer conditionat, la momentul actual. Acesta are o eficienta cu pana la 50% mai ridicata in blocarea particulelor de praf si poluare si cu pana la 80% mai ridicata in retentia polenului. De asemenea, acesta este capabil sa opreasca chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. Acesta dispune si de o functie Forest Wind, ce va purifica aerul, acesta fiind comparabil cu cel din mijlocul unei paduri.

 Panelul fotosenzitiv este capabil sa se adapteze in functie de detectarea luminii din camera. Odata cu stingerea acesteia, afisajul isi reduce incet din intensitate iar viteza ventilatorului se reduce incet dupa 5s, pana la oprire. Functiile revin la normal atunci cand se aprinde lumina, din nou. De asemenea, panelul se deschide in timpul functionarii si se aprinde in lateral, albastru pentru racire si rosu pentru incalzire.

Functia Sleep este menita sa va garanteze cel mai ridicat nivel de confort pe timp de noapte. Utilizand-o, nu veti fi deranjat nici de schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora si nici de zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate minima, intr-un mod silentios. Pe timpul utilizarii acesteia se vor obtine si economii energetice semnificative.

Functia Turbo are rolul de a intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian, pe o perioada limitata de timp, cu scopul de a atinge mai rapid temperaturile setate. Folosirea acesteia presupune si un consum energetic suplimentar, pe moment, insa pe termen lung se va transforma tot intr-o economie, intrucat temperatura va fi atinsa mai rapid si va fi mentinuta la capacitate minima.

Timer-ul si functia de Auto-Restart ofera flexibilitate si autonomie acestui sistem de climatizare. Gratie acestora Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian este capabil sa functioneze diferit, pe intervale presetate de timp, de pana la 24h. De asemenea, este capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

Functia de Autodiagnoza este capabila sa sesizeze in stadii incipiente orice probleme de functionare ale acestui sistem de climatizare. Semnalandu-le rapid, printr-un cod de eroare aparut pe display, specific oricarei defectiuni, dumneavoastra veti putea remedia problemele inainte ca acestea sa devina ireversibile. In plus, va anunta si daca exista pierderi de refrigerant.

Functia de memorare a pozitie flaps-ului presupune refacerea pozitiei acestuia, la redeschidere, conform ultimeia setate.

Functia Eco reprezinta o optimizare a activitatii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian, pentru a putea oferi confort maxim, consumand resurse minime. Activarea acestuia pe un interval de 8 ore, aduce o eficientizare de pana la 60%.

Controlul Wi-fi este specific tuturor electronicelor de ultima generatie. Acesta permite setarea oricaror functii, cu ajutorul dispozitivelor mobile ce utilizeaza sistem de operare Android sau iOS. Astfel, veti putea utiliza o singura telecomanda pentru toate electronicele din casa, daca nivel de tehnologizare al celorlalte se ridica la acelasi nivel.

Functia Follow-me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat intr-un termostat de camera, ce va trimite feed-back in timp real catre unitatea centrala. Astfel, veti avea asigurata o temperatura constanta, in orice loc v-ati afla, iar mentinerea acesteia va presupune un consum minim de resurse.

Funtia Anti-inghet presupune mentinerea unei temperaturi constante de 8 grade Celsius, pentru a proteja casa in perioadele lungi de absenta, pe timp de iarna.

Functia de autocuratare presupune mentinerea uscata a vaporizatorului, imediat dupa incetarea activitatii sistemului de climatizare. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu vor mai adera la suprafata acestuia si principala sursa a mirosurilor neplacute va fi indepartata.

Nivelul de zgomot atins de acest aparat pe cea mai puternica dintre cele 12 trepte de ventilare ale unitatii interioare, ajunge pana la 49 dB, o valoare insuficienta pentru a putea produce un disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian reprezinta, fara indoiala, unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat. In plus, acesta ofera un design incantator. Raportul calitate/pret il bate pe cel al oricarui competitor din piata, in momentul de fata iar noi preconizam ca in scurt timp, acesta va deveni cel mai bine vandut sistem de climatizare.

climatizareieftina

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: HD
Inverter: Da
Afisaj: LCD
Kit instalare inclus: Nu
Telecomanda: Da

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Smart Inverter
Alte functii: Functie detectare pierdere agent frigorific
Autodiagnosticare
Functie ionizare
Mod turbo
Operare Silentioasa

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: GMCC
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 800 x 333 x 554
Dimensiuni unitate interioara (mm): 897 x 312 x 182
Culoare unitate interioara: Negru
Zgomot unitate exterioara (dB): 60
Zgomot unitate interioara (dB): 49
Agent de racire: R410A
Altele: Eco mode

 

Heinner HAC-12OWF-BK

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian reprezinta, fara indoiala, unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat. In plus, acesta ofera un design incantator. Raportul calitate/pret il bate pe cel al oricarui competitor din piata, in momentul de fata iar noi preconizam ca in scurt timp, acesta va deveni cel mai bine vandut sistem de climatizare.
10 Total Score
Cel mai bun raport calitate/pret

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian reprezinta, fara indoiala, unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat. In plus, acesta ofera un design incantator. Raportul calitate/pret il bate pe cel al oricarui competitor din piata, in momentul de fata iar noi preconizam ca in scurt timp, acesta va deveni cel mai bine vandut sistem de climatizare.

Consum
9.5
Pret
10
Design
10
Functii
10

Search