La ofertă

Aparat de aer conditionat portabil Beko BEP12H, 12000 BTU, Clasa A

Beko BEP12H

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Beko BEP12H

(Aparat de aer conditionat portabil, 12000 BTU, Clasa A, Filtru anti-praf, Evaporare automata a apei, Timer, Display LED, Telecomanda)

Beko BEP12H este un aparat de aer conditionat portabil ultra-modern, oferind performante similare sistemelor fixe de capacitate medie. Acesta este capabil sa aduca nivelul de confort asteptat, in incaperi de dimensiuni nu foarte mari, avand si o excelenta eficienta energetica. In plus, aspectul sau este unul discret si modern in acelasi timp, caracteristica la care brand-ul turcesc reuseste sa-si depaseasca majoritatea competitorilor.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat portabil Beko BEP12H are o capacitate de modificare a temperaturii ce oscileaza intre 10000 BTU/h, pe modulul de incalzire si 11400 BTU/h, pe cel de racire. Chiar daca producatorii exagereaza de multe ori volumele de aer in care aparatele isi pot dovedi eficienta maxima, noi va garantam ca acest sistem de climatizare mobil se poate dovedi ideal in incaperi de pana la 15 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.65 m.

Eficienta energetica demonstrata de aparatul de aer conditionat portabil Beko BEP12H este una impresionanta, atingand performantele sistemelor fixe, care de cele mai multe ori au un randament superior. Asadar, acest aparat oscileaza intre clasa A, pe racire si clasa A++, pe incalzire avand in vedere ca pana nu de mult clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic.

Sistemul de filtrare nu este unul foarte sofisticat, la acest capitol ramanand inca loc de imbunatatiri. Totusi, acest aparat reuseste sa elimine praful din incapere si dispune de filtre lavabile, asadar, schimbarea lor periodica nu este necesara.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat mobil Beko BEP12H sunt cele intalnite si la sistemele clasice: racire, incalzire si dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere datorita impactului lor direct asupra temperaturii din incapere, cea din urma poate fi folosita pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Modulul Sleep a fost conceput pentru ca utilizatorul sa poata beneficia de un grad cat mai mare de confort pe timp de noapte. Activandu-l, aparatul de aer conditionat portabil Beko BEP12H va modifica mai lent temperatura si va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. In plus, consumul energetic pe tot parcursul ciclului va fi unul foarte redus.

Functia de Auto-restart ii permite sistemului de climatizare sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functiile Auto Swing si Auto Changeover sunt doua functii de optimizare a fluxurilor de aer (directie si temperatura) astfel incat nivelul de confort oferit sa fie cat mai ridicat.

Avantaje principale:

 • poate fi mutat foarte usor in orice incapere;
 • nu necesita instalare autorizata, aceasta fiind foarte facila;
 • nu mai trebuie sa spargeti pereti si nici sa faceti vreo alta modificare;
 • putere relativ ridicata;
 • eficienta energetica ridicata;
 • poate fi folosit eficient ca sursa de incalzire in anotimpul rece;

Concluzia noastra este ca Beko BEP12H reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat portabile, mai ales din punct de vedere al raportului calitate/pret. Acesta ofera in plus fata de competitorii sai modulul de incalzire dar si alte cateva functii mult mai des intalnite in cazul sistemelor fixe. De asemenea, eficienta energetica este maxima pentru acest segment de produse, lucru ce garanteaza amortizarea rapida a investitiei.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Beko BEP12H

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11400 BTU
Capacitate de incalzire: 10000 BTU
Eficienta energetica racire: A
Eficienta energetica incalzire: A++
Tip filtru: Anti praf
Numar trepte ventilator: 3

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 365 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 65 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 397 mm
Latime unitate interna: 466 mm
Inaltime unitate interna: 765 mm
Greutate unitate interna: 34 Kg

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Racire, Incalzire
Functii speciale:

 • Sleep Mode
 • Auto Changeover
 • Auto Restart
 • Auto Swing

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Capacitate nominala la racire: 3341 W
Capacitate nominala la incalzire: 2931 W
Agent de racire: R410A

Beko BEP12H

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search