La ofertă

Carrier PC-09HPPD – Cel mai performant aparat de aer conditionat portabil

Carrier PC-09HPPD

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Carrier PC-09HPPD

(Aparat de aer conditionat portabil, 9000 BTU, Clasa A, Auto-restart, Autocuratare, Dezghetare automata, Autodiagnoza, Follow me, Sleep/Night mode, Baleiere, Dezumidificare)

Carrier PC-09HPPD este unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat portabile, apartinand brand-ului care a brevetat aceste sisteme de climatizare cu zeci de ani in urma. In cazul acestui produs, asemenea intregii game Carrier, observam un pas inaintea principalilor competitori, din punct de vedere tehnologic si unul inapoi, din punct de vedere estetic.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat portabil Carrier PC-09HPPD nu are o capacitate foarte mare de modificare a temperaturii din incaperea in care este amplasat, astfel ca producatorul il recomanda pentru racirea spatiilor de pana la 29 mp si pentru incalzire celor de pana la 13 mp. Daca pe partea de incalzire suntem de acord cu suprafata, pe cea de racire putem afirma, din propria experienta, ca acest aparat nu face fata unei suprafete mai mari de 20 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Chiar si asa, performantele sunt superioare celorlalti competitori cu capacitate similara, de 9000 BTU/h, gratie catorva functii avansate.

Eficienta energetica, chiar daca nu reuseste sa atinga performantele aparatelor fixe de aer conditionat, bifeaza clasa A, cea care pana nu de mult era considerata etalonul superior al tabelului energetic. Un aparat fix ultra-modern, poate atinge in acest moment clasa A+++, chiar daca sunt foarte rare cazurile in acest moment. Tehnologia pe Inverter este responsabila cu eficientizarea maxima a consumului energetic, aceasta fiind capabila sa-l reduca cu pana la 30-40%, insa, din pacate, nu este disponibila pe sistemele portabile.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Carrier PC-09HPPD nu este la fel de performant precum cele intalnite la sistemele fixe. Chiar si asa, asigura protectie impotriva prafului si alergenilor, insa, nu va scapa de bacterii sau virusuri.

Controlul tuturor functiilor se poate realiza de la distanta, prin intermediul telecomenzii cu infrarosu. Din pacate, nu poate fi controlat prin intermediul telefoanelor mobile cu ajutorul aplicatiilor dedicate, varianta intalnita in cazul unora dintre sistemele fixe.

Functia Follow me transforma telecomanda dintr-un simplu element de control al functiilor, intr-un termostat de camera. Acesta va trimite feed-back permanent catre unitatea principala, reusind sa asigure o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, cu un consum energetic redus.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat portabil Carrier PC-09HPPD sunt similare celor intalnite la sistemele fixe. Asadar, vorbim despre unul dintre putinele sisteme portabile care asigura, pe langa racire, module de incalzire, ventilare si dezumidificare. Ultimele doua sunt excelente pe tot parcursul anului, intrucat nu au impact direct asupra temperaturii. Acesta vor improspata aerul din incapere si vor lupta eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de auto-restart ii ofera posibilitatea aparatului de aer conditionat Carrier PC-09HPPD sa functioneze in absenta dumneavoastra. Astfel, veti putea sa-i presetati activitatea pe intervale orare si el va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare. Asadar, veti putea sa-i programati startul cu cateva minute inainte de sosirea la domiciliu pentru a fi intampinati de o ambianta placuta, fara a fi nevoie ca acesta sa functioneze pe toata durata absentei.

Functia de dezghetare automata se activeaza automat doar in timpul regimului de incalzire. Aceasta presupune perioade scurte de pauza, la intervale de timp presetate, calculate pentru a nu pierde nivelul de confort si nici resurse energetice. In plus, intalnim si o functie de recirculare automata a condensului de pe vaporizator, astfel ca nu va mai fi nevoie de niciun vas care sa-l colecteze.

Functia de baleiere asigura o distributie optima a fluxurilor de aer pentru a putea asigura aceeasi temperatura in fiecare colt al incaperii.

Functia de autodiagnoza are rolul de a evita defectiunile serioase ale aparatului de aer conditionat portabil Carrier PC-09HPPD. Aceasta detecteaza din stadiu incipient orice eroare, opreste instant unitatea si afiseaza pe display-ul acestei un cod specific fiecare probleme. In functie de acesta, veti putea gasi in manualul de utilizare, cele mai simple si rapide metode de remediere.

Modulul Sleep/Night are capacitatea de a va proteja somnul, pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Activandu-l, se vor evita schimbarile bruste de temperatura, aceasta fiind modificata cu cel mult 1 grad Celsius pe ora. De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim silentios de functionare iar consumul energetic va fi unul foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 52 dB. Chiar daca este o valoare superioara celei oferite de sisteme fixe de aer conditionat, consideram ca este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca aparatul de aer conditionat portabil Carrier PC-09HPPD reprezinta unul dintre cele mai performante sisteme mobile de aer conditionat, la ora actuala. Echipat cu o multitudine de functii sofisticate, acesta este capabil sa asigure un excelent nivel de confort in incaperi de dimensiuni medii, fara a face risipa de resurse. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv, astfel ca veti putea amortiza in timp investitia, mai ales ca brand-ul este renumit pentru fiabilitatea produselor sale.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Carrier PC-09HPPD

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Suprafata acoperita: 13 m², 29 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Capacitate de incalzire: 7000 BTU
Eficienta energetica racire: A
Eficienta energetica incalzire: A
Tip filtru: Anti-alergic, Anti praf
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Nu
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 370 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 52 dB, 49 dB, 46 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 467 mm
Latime unitate interna: 397 mm
Inaltime unitate interna: 765 mm
Greutate unitate interna: 30.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament la racire EER: 2.6
Coeficient randament la incalzire COP: 2.5

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

  • Auto Restart
  • Dezghetare automata
  • Follow me
  • Nu necesita golire
  • Sleep/Night mode
  • Baleiere

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 1010 W
Consum nominal la incalzire: 820 W
Capacitate nominala la racire: 2.6 kW
Capacitate nominala la incalzire: 2.1 kW
Agent de racire: R410A

Carrier PC-09HPPD

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Carrier PC-09HPPD – Cel mai performant aparat de aer conditionat portabil
Carrier PC-09HPPD reprezinta unul dintre cele mai performante sisteme mobile de aer conditionat, la ora actuala. Echipat cu o multitudine de functii sofisticate, acesta este capabil sa asigure un excelent nivel de confort in incaperi de dimensiuni medii, fara a face risipa de resurse. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv, astfel ca veti putea amortiza in timp investitia, mai ales ca brand-ul este renumit pentru fiabilitatea produselor sale.
9.5 Total Score
Performanta la superlativ

Carrier PC-09HPPD reprezinta unul dintre cele mai performante sisteme mobile de aer conditionat, la ora actuala. Echipat cu o multitudine de functii sofisticate, acesta este capabil sa asigure un excelent nivel de confort in incaperi de dimensiuni medii, fara a face risipa de resurse. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv, astfel ca veti putea amortiza in timp investitia, mai ales ca brand-ul este renumit pentru fiabilitatea produselor sale.

Consum
8.5
Pret
9.5
Design
8
Functii
10

Search