La ofertă

Aparat de aer conditionat portabil VORTEX VAP-T09E

VORTEX VAP-T09E

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

VORTEX VAP-T09E

(Aparat de aer conditionat portabil, 9000 BTU, Racire, Dezumidificare, Ventilatie, Tub evacuare, Display)

VORTEX VAP-T09E este un aparat de aer conditionat portabil nu foarte sofisticat, insa, suficient de performant pentru a putea asigura confortul termic in incaperi de dimensiuni mici spre medii. Chiar daca nu dispune de prea multe functii, acesta le ofera pe cele de baza, lucru ce ii confera un plus de fiabilitate. Din punct de vedere estetic, putem spune ca nu arata rau deloc, plasandu-se in topul segmentului.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat portabil VORTEX VAP-T09E are o capacitate de 9000 BTU/h, acesta fiind minimul pentru sistemele de climatizare fixe dar o performanta destul de buna pentru cele mobile. Din acest punct de vedere, producatorul il recomanda pentru asigurarea confortului termic in incaperi de pana la 20 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, de 2.7 m.

Eficienta energetica atinge clasa A, considerata pana in urma cu doi ani etalonul superior al tabelului energetic. In prezent, gratie evolutiei fulminante a tehnologiei, putem discuta de clasa A+++, intangibila momentan de sistemele portabile de climatizare.

Tehnologia pe Inverter este un lucru inedit printre aparatele de aer conditionat portabile. Aceasta are un mare impact in sporirea randamentului datorita faptului ca ii permit compresorului sa-si varieze automat turatiile in functie de necesitati. Astfel, conditiile climaterice setate vor fi atinse mult mai rapid si vor putea fi mentinute cu o activitate redusa. Eficientizarea atinge un procent de 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Functiile de climatizare, unicele pe care le ofera aparatul de aer conditionat portabil VORTEX VAP-T09E, sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua vor fi folosite sezonier datorita impactului direct asupra temperaturii, ultimele doua isi vor dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 53 dB. Chiar daca nu este o performanta extraordinara, aceasta se incadreaza in media gamei si este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca VORTEX VAP-T09E reprezinta un aparat de aer conditionat portabil destul de modest din punct de vedere al tehnologiei inglobate, insa suficient de performant din punct de vedere termic si energetic. Pretul la care se vinde nu putem spune ca este unul foarte atractiv, insa, este suficient de competitiv pe acest segment.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

VORTEX VAP-T09E

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential/Comercial
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Suprafata acoperita: 20 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Eficienta energetica racire: A
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.1
Debit de aer unitate interna: 350 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 53 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 480 mm
Latime unitate interna: 270 mm
Inaltime unitate interna: 700 mm
Greutate unitate interna: 26 Kg

FUNCTII

Functii climatizare: Racire
Tehnologie Wi-Fi: Nu

SPECIFICATII TEHNICE

Consum nominal la racire: 1010 W
Agent de racire: R410A

VORTEX VAP-T09E

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search