La ofertă

Aparat de aer conditionat VORTEX A0918FC, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++

VORTEX A0918FC

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

VORTEX A0918FC

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 9000 BTU/h, A++/A+, Kit instalare inclus, Auto-Restart, Auto-Diagnosticare, Sleep Mode, Turbo, Anti-Mucegai, Auto-Curatare, iFeel, Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilare)

VORTEX A0918FC este unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat, destinate incaperilor de mici dimensiuni, prin prisma faptului ca propune un excelent raport calitate/pret. Astfel, printr-o investitie minima, va veti putea bucura de cel mai scurt timp de confortul asteptat, fara a risipe resurse energetice. Chiar si din punct de vedere estetic, acest sisteme de climatizare se plaseaza foarte bine, oferind un design contemporan, foarte discret.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat VORTEX A0918FC nu are o capacitate foarte mare de modificare a temperaturii, insa, cei 9000 BTU/h sunt suficienti pentru a putea acoperi o suprafata de pana la 15 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential. Evident, foarte important este si gradul de izolare a incaperii, care trebuie sa fie unul corespunzator.

Eficienta energetica pe care o propune aparatul de aer conditionat VORTEX A0918FC este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare. Aceasta oscileaza intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Chiar daca etalonul superior al actualului tabel energetic este reprezentat de clasa A+++, este foarte rar bifata de vreunul dintre sistemele de climatizare.

Tehnologia pe inverter este deosebit de importanta pentru imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat VORTEX A0918FC. Gratie acesteia, compresorul va putea sa-si modifice singur turatiile, in functie de necesarul ambiental. Astfel, se vor atinge mai rapid conditiile climaterice setate si vor putea fi mentinute cu aparatul ruland intr-un regim economic. Aceasta tehnologie scade consumul energetic cu peste 40% fata de situatia sistemelor clasice, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat VORTEX A0918FC este unul foarte performant, capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Acesta va elimina inclusiv virusuri, bacterii sau fungi.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat VORTEX A0918FC sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere, din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere, ultimele doua vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart vor ajuta aparatul de aer conditionat VORTEX A0918FC sa functioneze in diverse regimuri, pe intervale presetate de timp (pana la 24h). In plus, sistemul va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror deconectari involuntare.

Modulul Sleep, odata activat, va va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timpul noptii. Gratie acestuia, temperatura se va modifica mai lent, fiind corelata cu schimbarile termice produse in organismul uman in timpul somnului. De asemenea, nu veti mai fi deranjati de zgomotul aerotermei care va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. Pe tot parcursul ciclului consumul energetic va fi unul foarte scazut.

Functia de Autodiagnoza previne defectiunile severe. Aceasta depisteaza din stadiu incipient orice eroare, opreste instant unitatea si afiseaza pe display-ul acesteia un cod specific. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Functia de Dezghetare inteligenta porneste automat in timpul regimului de incalzire. Spre deosebire de versiunile anterioare ale functiei, aceasta se activeaza doar atunci cand se detecteaza gheata in unitatea exterioara, nu la intervale presetate de timp. Dezghetarea inteligenta consta in oprirea aparatului pentru perioade scurte de timp, pentru a permite decongelarea naturala, toti parametrii fiind astfel imbunatatiti.

Functia Turbo intensifica regimurile de climatizare pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturilor setate. Ulterior, aparatul de aer conditionat VORTEX A0918FC isi va relua automat regimul normal de functionare. Aceasta functie conduce la performante rapide, atat termice, cat si energetice. Daca va ganditi cum se obtin performantele energetice, acestea se datoreaza faptului ca sistemul de climatizare este capabil sa mentina temperatura odata atinsa, functionand la capacitate foarte redusa.

Functia de Autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce regimurile de climatizare s-au incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere la suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat VORTEX A0918FC intr-un termostat de camera reglabil. Aceasta va fi capabila sa mentina o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 51 dB. Chiar daca nu este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, consideram aceasta valoare a fi insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca VORTEX A0918FC reprezinta un aparat de aer conditionat ideal pentru climatizarea incaperilor de mici dimensiuni. Acesta inglobeaza functii moderne, pe care le ofera la un pret imbatabil. Faptul ca este foarte eficient din punct de vedere energetic va ofera posibilitatea de a amortiza rapid investitia. Aspectul este si el un punct forte, fiind foarte discret si in conformitate cu tendintele actuale.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

VORTEX A0918FC

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita recomandata: 15 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Capacitate de incalzire: 9000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip compresor: Rotativ
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 51 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 690 mm
Latime unitate interna: 199 mm
Inaltime unitate interna: 283 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.16
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.1

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Auto-Restart

Auto-Diagnosticare

Sleep Mode

Turbo

Anti-Mucegai

Auto-Curatare

iFeel

 

SPECIFICATII TEHNICE

Consum nominal la racire: 810 W
Consum nominal la incalzire: 760 W
Capacitate nominala la racire: 2600 W
Capacitate nominala la incalzire: 2750 W
Agent de racire: R410A/ 500g

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 58 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 710 mm
Latime unitate externa: 240 mm
Inaltime unitate externa: 500 mm
Greutate unitate externa: 25 Kg
VORTEX A0918FC

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search