La ofertă

Aparat de aer conditionat cu inverter, VORTEX VAI-T12LCBK, 12.000BTU/h, clasa racire A++

VORTEX VAI-T12LCBK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

VORTEX VAI-T12LCBK

(Aparat de aer conditionat cu inverter, 12.000 BTU/h, clasa A++, Auto-restart, Autocuratare, Autodiagnoza, Dezumidificare, Timer)

VORTEX VAI-T12LCBK este un aparat de aer conditionat ce beneficiaza de tehnologie avansata, fiind capabil de performante superioare in incaperi de dimensiuni medii. Acesta va aduce rapid un nivel optim de confort, fara a face risipa de resurse. In plus, ofera si un pret foarte accesibil. La nivel estetic, chiar daca a implementat display-ul mascat pentru ridicarea gradului de discretie, mai lasa inca loc de imbunatatiri.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-T12LCBK are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, indiferent ca vorbim de regimul de incalzire sau de cel de racire. Asadar, producatorul il recomanda pentru climatizarea unui spatiu rezidential cu suprafata de pana la 24 mp, intaltimea fiind standard pentru acest sector, 2.7 m. La nivel energetic, asemenea majoritatii sistemelor moderne de climatizare, oscileaza intre clasa A+ si clasa A++, in functie de modulul utilizat.

Tehnologia pe Inverter este responsabila de eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat VORTEX VAI-T12LCBK, aceasta imbunatatind randamentul cu pana la 30-40%. Cu ajutorul sau, compresorul va putea functiona la turatii variabile gradual, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate minima.

Sistemul de filtrare a aerului din incapere, implementat pe VORTEX VAI-T12LCBK este unul dintre cele mai performante, la ora actuala. Acesta, gratie densitatii sporite si proprietatii de ionizare a aerului reuseste o purificare aproape completa, eliminand pe langa acarieni, chiar si virusuri sau bacterii.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-T12LCBK sunt fie sezoniere (racire/incalzire). fie permanente (dezumidifcare/ventilare). Cele permanente nu au niciun impact asupra temperaturii si isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia de autocuratare presupune uscarea imediata a vaporizatorului, in urma utilizarii regimului de racire. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de autodiagnoza previne defectiunile majore ale aparatului de aer conditionat VORTEX VAI-T12LCBK. Aceasta are rolul de a detecta din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si de a opri instant sistemul de climatizare. In plus, va afisa pe display-ul unitatii un cod specific fiecarei probleme iar dumneavoastra veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure solutii de remediere.

Functia de auto-restart ii permite aparatului de aer conditionat VORTEX VAI-T12LCBK sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Timer-ul va permite sa presetati activitatea sistemului de climatizare, pe intervale orare, indiferent de regimul ales. Astfel, ii veti putea programa pornirea cu cateva minute inainte de sosirea dumneavoastra acasa, fiind intampinat de o ambianta placuta, fara a fi nevoie ca aparatul sa functioneze pe toate durata absentei.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interne, ajunge pana la 50 dB. Chiar daca nu este cel mai performant aparat din acest punct de vedere, consideram ca valoare este totusi insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca VORTEX VAI-T12LCBK reprezinta un aparat de aer conditionat foarte accesibil ca pret, care este suficient de performant pentru a asigura un nivel optim de confort in incaperi medii. De asemenea, ficienta energetica sporita va va ajuta sa amortizati in timp investitia. In schimb, daca ar fi sa ii acordam o bila neagra, aceasta ar merge la capitolul estetic.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

VORTEX VAI-T12LCBK

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 24 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Ion Filter
Tip compresor: Inverter
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 550 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 50 dB
Culoare unitate interna: Alb

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 7.6

FUNCTII

Functii climatizare: Racire
Tehnologie Wi-Fi: Nu

SPECIFICATII TEHNICE

Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Culoare unitate externa: Alb

VORTEX VAI-T12LCBK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat cu inverter, VORTEX VAI-T12LCBK, 12.000BTU/h, clasa racire A++
VORTEX VAI-T12LCBK reprezinta un aparat de aer conditionat foarte accesibil ca pret, care este suficient de performant pentru a asigura un nivel optim de confort in incaperi medii. De asemenea, ficienta energetica sporita va va ajuta sa amortizati in timp investitia. In schimb, daca ar fi sa ii acordam o bila neagra, aceasta ar merge la capitolul estetic.
8.5 Total Score
Excelent pentru incaperi medii

VORTEX VAI-T12LCBK reprezinta un aparat de aer conditionat foarte accesibil ca pret, care este suficient de performant pentru a asigura un nivel optim de confort in incaperi medii. De asemenea, ficienta energetica sporita va va ajuta sa amortizati in timp investitia. In schimb, daca ar fi sa ii acordam o bila neagra, aceasta ar merge la capitolul estetic.

Consum
8.5
Pret
9
Design
7.5
Functii
8.5

Search