La ofertă

Top Cele Mai Bune Aparate De Aer Condiționat Yamato De Pe Piață 

În zilele călduroase de vară, un aparat de aer condiționat de calitate poate face diferența între a te simți confortabil și a te simți învins de căldură. Din fericire, Yamato, un brand de renume în domeniul aparaturii de climatizare, oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate pentru a-ți menține casa sau biroul la temperatura ideală.  

În acest articol, vom explora cele mai bune aparate de aer condiționat Yamato disponibile pe piață, pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită pentru nevoile tale. O să-ți prezentăm atât modele de aparate de aer condiționat 12000 BTU, aer condiționat 9000 BTU, aer condiționat 24000 BTU, cât și modele de aer condiționat 18000 BTU. 

Despre Yamato: Unul Dintre Cei Mai Mari Producători De Aparate De Aer Condiționat 

Yamato este un brand japonez de renume mondial, specializat în producția de aparate de aer condiționat și sisteme de climatizare. Compania a fost fondată în anul 1927, în orașul Osaka, Japonia, de către Ichisuke Fujisawa, un inginer japonez cu o pasiune pentru tehnologie și inovație. 

Primul produs al companiei Yamato a fost un ventilator electric, pe care l-au dezvoltat în colaborare cu un alt inginer japonez, Saburo Noguchi. După ce au avut succes cu acest produs, Fujisawa și Noguchi au început să exploreze posibilitatea de a produce aparate de aer condiționat. 

În anii ’30, Yamato a devenit una dintre primele companii din Japonia care a început să producă aparate de aer condiționat și să ofere soluții de climatizare pentru case și clădiri comerciale. În acea perioadă, aparatele de aer condiționat erau considerate un lux, iar prețul lor era foarte ridicat. Cu toate acestea, Yamato a reușit să-și construiască o reputație solidă în industrie, datorită calității și fiabilității produselor sale. 

În anii ’50, Yamato a început să exploreze piețele din afara Japoniei și a început să exporte produsele sale în țări precum Statele Unite ale Americii și Australia. Aici, brandul a câștigat rapid popularitate datorită eficienței și calității produselor sale. 

În prezent, Yamato este unul dintre cei mai mari producători de aparate de aer condiționat din lume, cu o prezență globală puternică în Asia, Europa, America de Nord și America de Sud. Compania continuă să investească în cercetare și dezvoltare, pentru a produce aparate de aer condiționat inovatoare și eficiente din punct de vedere energetic, care să satisfacă nevoile clienților din întreaga lume. 

Cele Mai Bune Aparate De Aer Condiționat După Brand: Aer Condiționat Yamato 

Yamato Optimum YW12T1 

Yamato Optimum YW12T1  

Aparat de aer conditionat Yamato Optimum YW12T1 Inverter 12000 BTU

Yamato Optimum YW12T1 este un aparat de aer condiționat inovator, inteligent și ultra-modern, lansat în anul 2020 de către producătorul japonez Yamato. Acesta este un sistem de climatizare fiabil, durabil și rezistent în funcționare, conceput pentru a oferi o răcire și încălzire eficientă și rapidă.

Yamato Optimum YW12T1 este un aparat de aer condiționat inovator, inteligent și ultra-modern, lansat în anul 2020 de către producătorul japonez Yamato. Acesta este un sistem de climatizare fiabil, durabil și rezistent în funcționare, conceput pentru a oferi o răcire și încălzire eficientă și rapidă. Acesta dispune de numeroase tehnologii moderne, precum filtru de carbon activ, răcire Turbo, auto-diagnoză, zero wind, eco, sleep mode și conectivitate Wi-Fi. 

Estetic, aparatul iese în evidență prin design-ul elegant, cu finisaje de calitate, potrivit pentru încăperi cu aspect hi-tech. Display-ul discret de tip LCD din partea dreapta a unității interne oferă toate informațiile necesare cu privire la funcția de încălzire, răcire, dezumidificare și temperatura din încăpere.  

Unitatea interioară are un buton de forță cu care se poate porni aparatul în modul de funcționare auto, iar pentru a opri aparatul se apasă pe același buton. Telecomanda este alimentată cu două baterii alcaline, cu care se pot da comenzile unității interne. Aparatul dispune de moduri de operare auto, cool, dry, fan și heat, cu opțiunea de ajustare a temperaturii interioare dorite cu ajutorul butoanelor cu săgeți.  

Este un aer condiționat Yamato foarte bun (dacă nu chiar cel mai bun), cu o multitudine de funcții, care nu siguranță este o opțiune foarte bună pentru locuința ta, mai ales dacă dorești să-l folosești mai mult pentru răcire, unde are o clasă energetică A++. 

Specificații aer condiționat Yamato Optimum YW12T1 

 • Putere de răcire: 12000 BTU 
 • Clasa energetică: A++ 
 • Temperatura minimă de operare răcire (-°C): 15 
 • Temperatura maximă de operare răcire (°+C): 53 
 • Temperatura minimă de operare încălzire (°-C): 20 
 • Temperatura maximă de operare încălzire (+°C): 30 

Funcții

 • Dezghețare inteligentă  
 • Funcția de auto-restart  
 • Dezumidificare  
 • Funcția sleep, prin care jetul de aer este îndreptat spre tavan și ventilatorul reduce turațiile, asigurând un somn confortabil și un zgomot redus 
 • Răcire turbo, prin care aparatul funcționează la debit maxim și cu viteză maximă a compresorului pentru a atinge o temperatură confortabilă într-un timp cât mai scurt 
 • Timer 
 • Mod auto, prin care senzorii detectează temperatura din cameră și o aduc la un nivel optim de confort, conform modului selectat 
 • Protecție împotriva aerului rece  

Yamato Alpin YW09IG5 Inverter 9000 BTU 

Yamato Alpin YW09IG5 Inverter 9000 BTU

Aparat de aer conditionat Yamato Alpin YW09IG5 Inverter 9000 BTU

Gama Alpin de la Yamato este dotată cu tehnologii avansate, cum ar fi tehnologia I feel, răcirea Turbo sau dezghețarea inteligentă, asigurând un climat optim, personalizat și confortabil pentru tine.

Aparatul de aer condiționat Yamato Alpin YW09IG5 Inverter 9000 BTU este o alegere excelentă pentru un spațiu mai mic. Gama Alpin de la Yamato este dotată cu tehnologii avansate, cum ar fi tehnologia I feel, răcirea Turbo sau dezghețarea inteligentă, asigurând un climat optim, personalizat și confortabil pentru tine.  

Yamato este de altfel un aer condiționat responsabil față de poluarea mediului, prin folosirea agentului frigorific R32, în timp ce tehnologia Inverter reduce consumul de energie. De asemenea, aplicația GREE+ îți permite să controlezi aparatul de oriunde te-ai afla, direct de pe smartphone.  

Aparatul este dotat cu tehnologii precum Super Power Inverter și Generator Cold Plasma, care îndepărtează mirosurile neplăcute și neutralizează bacteriile, virusurile și alergenii prin emisia controlată de ioni în atmosferă. Aparatul are funcții adaptate stilului tău, precum protecție împotriva aerului rece, funcționare la temperaturi extreme, dezumidificare, funcția Sleep și Timer, permițându-ți să programezi aparatul să pornească sau să se oprească la ora dorită.  

Beneficiind de un consum redus de curent, datorită modului economic, Yamato Alpin YW09IG5 Inverter 9000 BTU va asigura o temperatura confortabilă în orice moment, fiind totodată și unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat 9000 BTU. 

Specificații aer condiționat Yamato Alpin YW09IG5 Inverter 9000 BTU 

 • Putere de răcire: 9000 BTU 
 • Clasa energetică: A++ 
 • Temperatura minimă de operare răcire (-°C): 15 
 • Temperatura maximă de operare răcire (°+C): 43 
 • Temperatura minimă de operare încălzire (°-C): 24 
 • Temperatura maximă de operare încălzire (+°C): 22 

Funcții: 

 • Control prin Wi-Fi 
 • Funcția Turbo Generator, care ajută la răcirea camerei într-un timp mai scurt 
 • Funcția Cold Plasma, care ajută la purificarea aerului din cameră 
 • Auto-diagnoza, care detectează eventualele probleme ale aparatului și afișează un cod de eroare pentru a putea fi remediate mai ușor 
 • Funcția de dezghețare inteligentă, care previne formarea gheții pe evaporator în timpul sezonului rece 
 • Timer, care permite programarea aparatului de aer condiționat să pornească sau să se oprească la anumite ore 
 • Funcția Sleep Mode, care optimizează funcționarea aparatului în timpul nopții pentru a reduce consumul de energie 

Yamato Optimum YW24H2 

Yamato Optimum YW24H2

Aparat de aer conditionat Yamato Optimum YW24H2, 24000 BTU

Aparatul de aer condiționat Yamato Optimum YW24H2 oferă o capacitate mare de schimbare a temperaturii în cameră.

Aparatul de aer condiționat Yamato Optimum YW24H2 oferă o capacitate mare de schimbare a temperaturii în cameră.  

Acesta dispune de tehnologia inovatoare JAPAN YAMATO, un sistem de climatizare ultra-modern, care dispune de numeroase tehnologii pentru o răcire/încălzire eficientă și rapidă.  Aparatul este echipat cu tehnologia Inverter, care permite compresorului să funcționeze gradual și să obțină o economie la energie de până la 30-40% față de compresoarele de tip On/Off. Astfel, temperatura din cameră rămâne constantă, deoarece compresorul continuă să funcționeze cu un consum redus după ce se ajunge la temperatura dorită. 

Aparatul de aer condiționat are un design elegant, cu finisaje de calitate. Display-ul LCD din mijlocul unității interne oferă toate informațiile necesare, referitoare la funcția de încălzire, la funcția de răcire, la funcția de dezumidificare și la temperatura din cameră.  

Cardurile electronice ce controlează frecvența de funcționare a aparatului sunt produse de lideri în domeniu, folosind cele mai avansate tehnologii, iar acestea sunt controlate de dispozitive cu microcontrolere programate folosind un software avansat numit Wave Sinus 180-degree, oferind astfel o gamă mult mai largă de frecvențe de funcționare, o compresie mai lină și un nivel de zgomot redus, împreună cu o eficiență energetică mai mare. 

Specificații aer condiționat Yamato Optimum YW24H2 

 • Putere de răcire: 24000 BTU 
 • Clasa energetică: A++ 
 • Temperatura minimă de operare răcire (-°C): 10 
 • Temperatura maximă de operare răcire (°+C): 43 
 • Temperatura minimă de operare încălzire (°-C): 15 
 • Temperatura maximă de operare încălzire (+°C): 24   

Funcții:

 • Funcția I Feel, prin care senzorul incorporat în telecomandă simte temperatura din jurul acesteia și o transmite unității interioare 
 • Funcția de încălzire se realizează după principiul pompei de căldură, spre deosebire de aparatele care folosesc rezistența electrică 
 • Funcția de ventilare cu direcția fluxului de aer reglabilă, cu posibilitatea de baleiere a aerului sau de fixare pe o anumită direcție 
 • Funcția Swing, adică selectarea modului de baleiere al aerului emis de unitatea interioară (natural, baleiere sau fixat pe o anumită direcție). 
 • Funcția Jet Cool răcește aerul rapid, urmând automat etapa Confort Cool ce menține temperatura aerului dorit, obținând și o economie de energie.  
 • Funcția de dirijare a aerului cald și rece pentru a asigura o încălzire eficientă, prin trimiterea în jos de aer cald și o răcire eficientă, prin trimiterea în sus de aer rece cu palete setate la cea mai mică poziție 
 • Funcția Strong este activată și operează la viteză maximă în modul Turbo, pentru a obține eficiență maximă la răcire sau încălzire 
 • Funcția de dezumidificare și antimucegai, cu unitate independentă 

Yamato Optimum YW18H2 

Yamato Optimum YW24H2

Aparat de aer conditionat Yamato Optimum YW18H2

Aparatul de aer condiționat Yamato Optimum YW18H2 este un unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat al producătorului japonez Yamato, ideal pentru încăperi de dimensiuni medii și mari.

Aparatul de aer condiționat Yamato Optimum YW18H2 este un unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat al producătorului japonez Yamato, ideal pentru încăperi de dimensiuni medii și mari.  

Cu o putere de răcire de 18000 BTU, acest aparat are mai multe funcții utile, cum ar fi pre-încălzirea evaporatorului în modul încălzire, Wi-Fi pentru controlul de la distanță, fluxul de aer inteligent, auto-diagnosticarea pentru ușurința în mentenanță și tehnologia DC Inverter pentru un consum redus de energie.  

Aparatul utilizează refrigerant R32, iar ventilatorul cu 7 viteze și cel cu 5 viteze permit ajustarea nivelului de aer condiționat pentru a se potrivi perfect cu preferințele utilizatorului. Cu moduri multiple de operare, precum Smart, Cool, Heat, Dry, modul Sleep și modul Turbo, acest aparat de aer condiționat oferă o performanță excelentă, economisind energie și optimizând confortul în timpul utilizării. 

Specificații aer condiționat Yamato Optimum YW18H2 

 • Putere de răcire: 18000 BTU 
 • Clasa energetică: A++ 
 • Temperatura minimă de operare răcire (-°C): 10 
 • Temperatura maximă de operare răcire (°+C): 43 
 • Temperatura minimă de operare încălzire (°-C): 15 
 • Temperatura maximă de operare încălzire (+°C): 24 

Funcții

 • Control Wi-Fi  
 • Funcția de flux de aer inteligent, care direcționează fluxului de aer în funcție de modul de operare pentru o performanță mai bună 
 • Auto-diagnoza, adică afișarea codului de eroare pe display-ul aparatului pentru întreținere/service 
 • Modul Sleep, adică optimizarea operațiunii aparatului în timpul somnului pentru confort și economisirea de energie 
 • Funcția Turbo, adică setarea rapidă a vitezei maxime a ventilatorului pentru atingerea temperaturii setate în cel mai scurt timp posibil 

Yamato Optimum YW12H1 

Yamato Optimum YW12H1

Aparat aer conditionat Yamato Optimum YW12H1 12000 BTU

Aparatul de aer condiționat Yamato Optimum YW18H2 este un echipament performant, cu o putere de răcire de 18000 BTU și mai multe funcții utile pe care le puteți vedea la secțiunea de specificații.

Aparatul de aer condiționat Yamato Optimum YW18H2 este un echipament performant, cu o putere de răcire de 18000 BTU și mai multe funcții utile pe care le puteți vedea la secțiunea de specificații. 

Acest sistem de climatizare ultra-modern și economic, este destinat cu precădere birourilor și altor încăperi de dimensiuni mai mici de până la 35 mp. Sistemul are o eficiență energetică foarte bună, fiind clasificat cu A++ la răcire și A+ la încălzire, cu un consum nominal de 1240 W/h la răcire și 1050 W/h la încălzire. Consumul anual de energie electrică pentru răcire este de 201 kWh/an, iar consumul anual de energie electrică pentru încălzire este de 980 kWh/an în clasa A+. 

Specificații aer condiționat Yamato Optimum YW12H1 

 • Putere de răcire: 12000 BTU 
 • Clasa energetică: A++ 
 • Temperatura minimă de operare răcire (-°C): 10 
 • Temperatura maximă de operare răcire (°+C): 43 
 • Temperatura minimă de operare încălzire (°-C): 15 
 • Temperatura maximă de operare încălzire (+°C): 24 

Funcții

 • Funcția Wi-Fi Ready 
 • Dezghețare inteligentă 
 • Funcția de auto-restart 
 • Dezumidificare 
 • Funcția sleep 
 • Răcire turbo 
 • Timer 
 • Protecție împotriva aerului rece 

Concluzie 

Aparatele de aer condiționat reprezintă o soluție eficientă și comodă pentru răcorirea aerului din locuințe sau spații de birouri. Acestea au evoluat de-a lungul timpului, iar acum există mai multe opțiuni de alegere, în funcție de necesități și preferințe. 

Printre cele mai populare tipuri de aparate de aer condiționat se numără cele de tip split, care oferă un compromis bun între performanță și cost, și cele portabile, care sunt foarte versatile și pot fi mutate cu ușurință dintr-o cameră în alta. Toate aceste tipuri pot fi întâlnite la producătorul Yamato. 

În alegerea unui aparat de aer condiționat este important să se țină cont de factori precum suprafața camerei, gradul de izolare termică, bugetul disponibil și preferințele personale. Indiferent de opțiunea aleasă, un aparat de aer condiționat poate fi o investiție bună pentru confortul și calitatea vieții în perioadele cu temperaturi ridicate. 

Totuși, dacă consideri că brandul de aer condiționat Yamato nu ți se potrivește, deși este unul de top, puteți alege dintre alte branduri de succes, vizitând și topul nostru cu cele mai bune aparate de aer condiționat Mitsubishi, Vortex, Daikin, Gree, LG, Tesla, Whirlpool, Bosch, Samsung sau Heinner. 

 

 

Search