La ofertă

Aparat de aer conditionat Daikin FTX35KV-RX35K Inverter 12000 BTU, Clasa A++

Daikin FTX35KV-RX35K

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Daikin FTX35KV-RX35K

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi ready, Filtru Fotocatalitic (Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-praf, Deodorizant), Programator 24 de ore, Mod Confort, Mod Putere, Mod Economic, Auto Clean, Auto Restart, Purificare, Telecomanda, Wi-fi Ready)

Daikin FTX35KV-RX35K este un aparat de aer conditionat cu eficienta superioara si fiabilitate excelenta, intrucat producatorul este unul dintre liderii globali in productia de sisteme de climatizare. Chiar daca nu face exces de functii sofisticate, acesta le inglobeaza pe toate cele necesare pentru a fi capabil sa ofere rapid nivelul de confort asteptat, cu o eficienta energetica remarcabila. La capitolul estetic, asemenea majoritatii produselor asiatice, nu impresioneaza, insa, apreciem gradul ridicat de discretie.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX35KV-RX35K are o capacitatea foarte buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, bifand aprox. 12000 BTU/h, in regim de racire si peste 13400 BTU/h, in regim de incalzire. Asadar, producatorul recomanda utilizarea acestui aparat pentru asigurarea confortului in incaperi cu suprafata cuprinsa intre 25-35 mp, cu inaltime standard, aici intrand in discutie si gradul de izolare al incaperii.

Eficienta energetica atinge si ea standarde inalte, fiind specifica clasei A++, pe oricare dintre regimurile utilizate. Daca pana nu de mult etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A, in prezent, gratie evolutiei fulminante a tehnologiei, putem discuta chiar si despre clasa A+++, ce-i drept, destul de inaccesibila sectorului de aparate de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter a fost responsabila de sporirea randamentului celor mai noi aparate de aer conditionat, asa cum este si cazul lui Daikin FTX35KV-RX35K. Gratie acesteia, compresorul va putea sa-si varieze automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu un efort energetic redus. Astfel, se va obtine o eficientizare de pana la 30-40% a activitatii, fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare fotocatalitic este unul deosebit de performant, avand o excelenta eficienta anti-bacteriana, anti-alergena si anti-praf dar si o functie deodorizanta. Astfel, purificarea aerului din incapere va fi completa.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Daikin FTX35KV-RX35K sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt considerate sezoniere, datorita impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere, ultimele doua vor putea fi utilizate pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul.

Functia de autocuratare are rolul de a usca vaporizatorul imediat ce activitatea de racire a luat sfarsit. Astfel, se va elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii ofera autonomie aparatului de aer conditionat Daikin FTX35KV-RX35K, permitandu-i sa functioneze pe intervale de timp presetate si sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functiile Eco si Turbo seteaza parametrii in functie de preferintele utilizatorului: confort rapid, cu efort energetic superior sau confort mai lent, cu efort energetic redus.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va oferi cel mai ridicat grad de confort pe timp de noapte. Odata activat, acesta va modifica mai lent temperatura, coreland-o cu modificarile produse in corpul uman in timpul somnului. De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa, producand doar 19 dB. Consumul energetic va fi si el unul deosebit de redus.

Controlul aparatului de aer conditionat Daikin FTX35KV-RX35K se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modulului wi-fi (cu ajutorul dispozitivelor mobile conectate la internet). Cea de a doua varianta va putea fi utilizata chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu, intrucat atat smartphone-ul/tableta, cat si sistemul de climatizare vor fi conectate la internet.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, urca pana la 43 dB, o valoare insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Daikin FTX35KV-RX35K reprezinta un aparat de aer conditionat comercializat la un excelent raport calitate/pret. Fiind echipat doar cu functiile utile, acest sistem de climatizare este capabil sa ofere un nivel optim de confort in incaperi de dimensiuni medii spre mari, minimizand, in acelsi timp, consumul energetic. In plus, fiabilitatea sporita va ajuta sa amortizati in timp investitia.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Daikin FTX35KV-RX35K

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m² 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 13648 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A++
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Anti-Alergeni

Anti-Bacterian

Anti-praf

Deodorizant

Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 43 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 770 mm
Latime unitate interna: 223 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.42
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.64

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Auto Clean

Auto Restart

Purificare

Telecomanda

Wi-fi Ready

Timer

Sleep Night

Eco Mode

Turbo

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Capacitate nominala la racire: 3.5 kW
Capacitate nominala la incalzire: 4 kW
Agent de racire: R-410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 48 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 658 mm
Latime unitate externa: 275 mm
Inaltime unitate externa: 550 mm
Daikin FTX35KV-RX35K

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search