La ofertă

Review – Purificator de aer Dyson HP09 

Purificator de aer Dyson HP09 Hot+Cool,

Inspirați aer curat și sănătos cu purificatorul de aer Dyson HP09. Tehnologie avansată 2-în-1 pentru purificare și încălzire.

Pandemia de COVID-19 ne-a provocat pe toți să fim cu mult mai atenți la virușii pe care îi introducem în locuință, întrucât aceștia nu ne pot afecta doar pe noi înșine, ci și pe alți membri ai familiei care pot fi mai sensibili. În perioada pandemiei, au devenit foarte populare purificatoarele de aer, însă puține erau cele care aveau efecte surprinzătoare. Cu toate acestea, Dyson rămâne unul dintre producătorii care oferă produse de calitate pe nenumărate planuri.  

Dyson este o companie englezească aflată în plină expansiune pe segmentul tehnologiei inteligente, acolo unde și-a propus să rezolve toate neajunsurile sistemelor de climatizare convenționale. Mii de ingineri și oameni de știința din întreaga lume și-au unit forțele, rezultatul constând în peste 2300 de patente si peste 500 de invenții, iar una dintre ele este purificatorul cu aerotermă și ventilator fără elice. 

Purificatorul de aer Dyson HP09 reprezintă o soluție inovativă de climatizare completă a unei încăperi, fiind capabil să asigure într-un timp record cel mai ridicat nivel de confort, indiferent că vorbim despre răcire, încălzire sau purificare a aerului. Acest purificator inteligent nu utilizează elice. În schimb, acesta este prevăzut cu tehnologia Air Multiplier, tehnologie capabilă să creeze un flux de curent de aer continuu și puternic. 

În acest articol vom discuta pe lard despre purificatorul de aer Dyson HP09, subliniind principalele sale funcții și tehnologii. De asemenea, vom menționa avantajele sale și eventualele aspecte care pot fi îmbunătățite.  

Purificator de aer Dyson HP09 – Prezentare generală 

Purificatorul de aer Dyson HP09 este un produs cu adevărat inovativ, îndeplinind 3 funcții cu ajutorul unui dispozitiv relativ compact și cu un design surprinzător. Aparatul este foarte eficient și se poate încadra cu ușurință în orice încăpere, puterea acestuia fiind ideală pentru diferite tipuri de suprafețe. 

O altă caracteristică din ce în ce mai importantă a unui sistem de climatizare o reprezintă gradul de poluare și consumul de energie. Purificatorul de aer Dyson HP09  este foarte prietenos cu mediul, consumând mult mai puține resurse decât un sistem convențional și reușind sa contribuie la purificarea completă a aerului din încăpere, fără a emana diferite tipuri de noxe.  

Purificatorul de aer Dyson HP09 captează gazele, elimină 99.95% dintre poluanți și toți alergenii de peste 0.1 microni. Calitatea aerului din încăpere este monitorizată în permanență, iar informațiile cu privire la aceasta sunt accesibile prin intermediul aplicației dedicate, valabilă gratuit pe nenumărate dispozitive mobile inteligente. 

Siguranța este și ea un capitol esențial, mai ales în cazul aparatelor de climatizare. Purificatorul de aer Dyson HP09 domină topurile și din acest punct de vedere, întrucât nu dispune de elice în mișcare și nici de elemente de încălzire vizibile. În plus, acesta se oprește automat daca este dărâmat. De asemenea, întrucât elementele de încălzire nu depășesc temperatura de 200 grade Celsius, particulele de praf nu ard, astfel ca nu vor exista mirosuri specifice. 

Filtre de calitate, ușor de curățat 

Purificatorul de aer Dyson HP09 dispune de filtre multiple care pot purifica aerul foarte eficient. Spre exemplu, filtrul HEPA H13 + Carbon este responsabil de distrugerea gazelor în proporție de 99.95%, așa cum am menționat anterior. De asemenea, filtrul catalitic distruge constant formaldehida, un gaz cu efect cancerigen demonstrat.  

Purificatorul de aer Dyson HP09 se numără printre puținele purificatoare complet sigilate conform standardului HEPA H13. Pentru a preveni scurgerea poluanților înapoi în aer, nu doar filtrul este sigilat la standardul HEPA H13, ci întreg dispozitivul. Astfel, toate gazele și particulele absorbite de purificator rămân în interior. 

În ceea ce privește igiena filtrelor purificatorului de aer Dyson HP09, acestea sunt foarte ușor de schimbat. Atunci când filtrele necesită înlocuire, aplicația dedicată Dyson Link va trimite o notificare către dispozitivul utilizatorului. Mai mult, filtrul care luptă împotriva formaldehidei nu trebuie schimbat niciodată.  

Climatizare la standarde înalte 

Purificatorul de aer Dyson HP09 este prevăzut cu două alte funcții-cheie, anume cele de răcire și încălzire. Fiind un aparat destul de puternic, la fel ca în cazul majorității dispozitivelor create de Dyson, purificatorul are un flux constant și puternic de aer, astfel încât să răcorească încăperea în zilele toride sau să o încălzească în perioada sezonului cald.  

Tehnologia surprinzătoare pe care o folosește purificatorul de aer Dyson HP09 se numește Air Multiplier. Prin intermediul acesta, un dispozitiv nu foarte voluminos reușește să atragă particulele poluante și să circule aerul purificat. În general, în încăpere sunt dirijați aproximativ 311 litri de aer pe secundă, un număr cu adevărat impresionant.  

Control și funcții inteligente 

În cazul purificatorului de aer Dyson HP09, nu doar dispozitivul în sine este foarte eficient și inteligent. Acesta colaborează constant cu o aplicație dezvoltată cu atenție la detalii, denumită Dyson Link. Prin intermediul aplicației Dyson Link, utilizatorii pot controla și seta dispozitivul cu ușurință de oriunde s-ar afla, iar notificările despre diferite probleme sau actualizări ale aparatului sunt livrate imediat către utilizator.  

Design inovativ și compact 

Dyson a surprins mereu în ceea ce privește design-ul produselor și materialele utilizate. În general, dispozitivele Dyson au un design minimalist, foarte ușor de integrat în numeroase stiluri de încăpere. Materialele au finisaje de calitate și sunt rezistente, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de un produs pentru o perioadă îndelungată.  

Design-ul purificatorului de aer Dyson HP09 este foarte simplu, însă cu siguranță de efect. Fiind un dispozitiv compact, purificatorul poate fi inclus în diferite părți ale camerei, iar depozitarea este și ea foarte facilă.  

Mai mult, dispozitivul este foarte mobil. Pentru ca efectul său să poată fi resimțit în fiecare colț al încăperii, purificatorul de aer Dyson HP09 se poate roti la 350 de grade, datorită unui mecanism complex, proiectat cu atenție.  

Specificații 

Caracteristici generale 

 • Tip montare: de sine stătător; 
 • Utilizat pentru: purificare, climatizare; 
 • Funcții: încălzire, răcire, mode de noapte, Wi-Fi, control Bluetooth, ventilare, oscilație 350 grade; 
 • Conținut pachet: purificator, filtru combinat HEPA Glass & Carbon, telecomandă; 
 • Culoare: argintiu. 

Specificații tehnice 

 • Tip filtru: carbon, HEPA; 
 • Recomandat pentru încăperi cu suprafețe de până la: 45 m2; 
 • Putere maximă: 2250 W; 
 • Trepte de viteză: 10; 
 • Flux de aer: 311 L/s; 
 • Tip panou de comandă: mecanic; 
 • Nivel de zgomot: 62 dB. 

Dimensiuni 

 • Înălțime: 76.4 cm; 
 • Greutate: 5.5 kg. 

Concluzie – Purificator de aer Dyson HP09 

La fel ca în cazul tuturor celorlalte produse marca Dyson, purificatorul de aer Dyson HP09 surprinde din foarte multe motive. Acesta reprezintă una dintre cele mai sofisticate metode de climatizare și purificare a aerului, având beneficii substanțiale pe nenumărate planuri.  

Dispozitivul este ideal pentru utilizatorii care își doresc să aibă mai multe funcții utile reunite într-un singur aparat. Oferind rezultate de calitate, Dyson poate fi alegerea perfectă pentru cei care își doresc să obțină un aer purificat, lipsit de orice tip de particule dăunătoare.  

Purificator de aer Dyson HP09 Hot+Cool,

Inspirați aer curat și sănătos cu purificatorul de aer Dyson HP09. Tehnologie avansată 2-în-1 pentru purificare și încălzire.

Search