La ofertă

Aparat aer conditionat Gree GWH09QB-K3DNB8C, Inverter, 9000 btu, Clasa A++

Gree GWH09QB-K3DNB8C

*Cea mai variata gama de produse *35 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *14 zile drept retur

Gree GWH09QB-K3DNB8C

(Aparat aer conditionat, Inverter, 9000 btu, Clasa A++, Timer, Auto-restart, Filtru Catechin) 

Gree GWH09QB-K3DNB8C este un aparat de aer conditionat cu performante peste medie, vandut la un pret aproape imbatabil. Acesta garanteaza un nivel excelent de confort, in incaperi de dimensiuni nu foarte mari, reusind sa mentina consumul energetic la cote reduse.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Gree GWH09QB-K3DNB8C are o capacitate de modificare a temperaturii, din incaperea in care este montat, ce nu depaseste 9000 BTU, pe niciunul dintre modulele utilizate. Eficienta energetica a acestuia se incadreaza in standardele inalte ale clasei A++, pe regimul de racire si A+, pe cel de incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol esential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Gree GWH09QB-K3DNB8C. Gratie acesteia, compresorul poate functiona gradual, atingand mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina cu un consum redus de energie. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, randamentul este imbunatatit cu 30-40%, fata de situatia unui compresor clasic, On/Off.

Sistemul de filtrare Catechin, al aparatului de aer conditionat Gree GWH09QB-K3DNB8C, este unul foarte avansat. Acesta reuseste sa elimine din incapere, pe langa particulele de praf si poluare, pana la 95% dintre alergenii responsabili de diferite afectiuni.

Pe langa clasicele module de incalzire/racire, acest sistem de climatizare mai ofera un modul de dezumidificare, ale carui beneficii le veti resimti pe tot timpul anului. Acesta va lupta cu succes impotriva mucegaiului si al disconfortului conferit de umiditatea excesiva, din timpul zilelor caniculare de vara.

Timer-ul si functia de Auto-restart confera un nivel ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Gree GWH09QB-K3DNB8C. Cu ajutorul acestora, sistemul de climatizare va fi capabil sa functioneze in regimuri diferite, pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul, pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Activandu-l, aparatul va functiona intr-un regim silentios si va modifica temperatura cu maxim 1 grad Celsius pe ora, pentru a nu resimti schimbari bruste. Consumul energetic va fi, de asemenea, unul foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins de aparatul de aer conditionat Gree GWH09QB-K3DNB8C, pe cea mai puternica dintre cele patru trepte de ventilare, nu depaseste 40 dB, ceea ce noi consideram a fi o performanta excelenta.

Concluzia noastra este ca Gree GWH09QB-K3DNB8C reprezinta un aparat de aer conditionat ce intruneste toate calitatile pentru a putea oferi un nivel optim de confort in incaperi nu foarte spatioase. Eficienta energetica a acestuia va ajuta sa amortizati in timp pretul, care oricum este unul suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Gree GWH09QB-K3DNB8C

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Capacitate incalzire (BTU): 9000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Catechin
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 4
Afisaj: Da
Kit instalare inclus: Da
Putere consumata la incalzire (W): 120/775/1400
Putere consumata la racire (W): 120/780/1300
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da
Aparat mobil: Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 27
Greutate unitate interioara (kg): 9
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 776 x 540 x 320
Dimensiuni unitate interioara (mm): 790 x 275 x 200
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 60
Zgomot unitate interioara (dB): 40/36/34/29
Agent de racire: R410A

Gree GWH09QB-K3DNB8C

*Cea mai variata gama de produse *35 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *14 zile drept retur

Search