La ofertă

Aparat de aer conditionat Haier Tundra, Inverter, 12000 BTU

Haier Tundra

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Haier Tundra

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Anti-bacterian lavabil, A6-lea simt, Wi-fi, Auto-restart, Timer, Jet, Auto-curatare)

Haier Tundra reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, echipat cu o multitudine de functii inteligente, capabile sa aduca cel mai ridicat nivel de confort in locuinta dumneavoastra, fara a face risipa de resurse. Raportul excelent/calitate pret il va propulsa rapid in topul celor mai bine vandute sisteme de climatizare, in anul 2017.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Haier Tundra are o capacitate buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta depasind 12000 Btu/h, indiferent de regimul de functionare utilizat. Eficienta energetica atinge si ea un nivel foarte bun, atingand standardele inalte ale clasei A++, pe racire si A+, pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Haier Tundra. Gratie acesteia, compresorul poate varia turatiile automat, atingand mult mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina activand la capacitate minima. Acest lucru conduce la o eficientizare de pana la 30-40%, pe ciclurile lungi de cateva ore.

Sistemul de filtrare antibacterian este unul dintre cele mai performante, in momentul de fata. Acesta este capabil sa elimine din incapere, pe langa particulele de praf si poluare, chiar microorganisme daunatoare sanatatii (virusuri, bacterii sau alergeni). In plus, acesta are avantajul de a fi lavabil, nefiind necesara inlocuirea periodica.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a asigura un nivel ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Haier Tundra. Gratie acestora, sistemul va fi capabil sa functioneze in diverse regimuri, pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Functia de dezghetare automata se activeaza automat pe regimul de incalzire. Aceasta presupune implementarea unor perioade scurte de pauza, la intervale presetate de timp, permitand astfel topirea vaporilor inghetati in unitatea interioara a sistemului de climatizare Haier Tundra.

Functia Jet presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Haier Tundra pentru a putea atinge mai rapid temperaturile setate, urmand ca ulterior acesta sa-si reia automat regimul normal de functionare.

Functia de Autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, dupa incheierea regimurilor principale de functionare ale aparatului de aer conditionat Haier Tundra. Acest lucru conduce la eliminarea sansei ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbarile bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora si nu veti mai fi deranjati nici de zgomotul aerotermei care va intra automat intr-un regim silentios de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare a unitatii interioare, nu depaseste 23 dB. Din acest punct de vedere, putem spune ca este poate cel mai performant sistem de climatizare.

Concluzia noastra este ca Haier Tundra reprezinta un aparat de aer conditionat ce ofera un excelent raport calitate/pret, aproape imposibil de batut in momentul de fata. Functiile sale ultra-moderne vor fi capabile sa ofere un nivel maxim de confort, metinand consumul energetic la cote reduse.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

 Haier Tundra

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12280
Capacitate incalzire (BTU): 12630
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Anti-Bacterian Lavabil
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 4
Afisaj: LED
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 1.02
Putere consumata la racire (W): 1.12
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da
Aparat mobil: Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire: SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire: SCOP 4
Coeficient randament la racire: EER 3.21
Coeficient randament la incalzire: COP 3.61

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Smart Inverter
Alte functii: Functie de auto-curatare

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Mitsubishi
Greutate unitate exterioara (kg): 28.6
Greutate unitate interioara (kg): 9
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 780 x 245 x 540
Dimensiuni unitate interioara (mm): 820 x 195 x 280
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 43
Temperatura ambientala maxima interior (°C): 35
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 50
Zgomot unitate interioara (dB): 23
Agent de racire: R410a

Haier Tundra

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search