La ofertă

Aparat aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Heinner HAC-12CWF-H

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Heinner HAC-12CWF-H

(Aparat aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru High Density, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Alb)

Heinner HAC-12CWF-H este un aparat de aer conditionat modern, ce dispune de functii inteligente, cu impact direct in eficientizarea activitatii sale. Din punct de vedere estetic, pe noi nu ne da pe spate, ba din contra. Consideram ca un aspect mai discret era necesar in cazul unui astfel de sistem de climatizare. Vom incerca sa va oferim in cele ce urmeaza un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H are o capacitate excelenta de modificare a temperaturii din incaperea in care este montat, aceasta variind in jurul valorii de 12000 BTU, in functie de modulul utilizat. Eficienta energetica atinge si ea cote inalte, osciland intre clasa A+ pe incalzire si clasa A++ pe racire.

Tehnologia pe Inverter joaca poate cel mai inalt rol in imbunatatirea randamentului acestui aparat de aer conditionat. Aceasta presupune optimizarea compresorului pentru a putea functiona gradual, ajutand sistemul de climatizare sa atinga mai rapid conditiile setate si sa le mentina cu un consum redus de energie. Astfel, se obtine o eficientizare de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare HD este unul dintre cele mai performante de pe piata, in momentul de fata. Acestea au o eficacitate cu pana la 80% mai mare decat filtrele clasice PP, in cazul particulelor de praf si poluare si cu pana la 50% mai mare in cazul retentiei polenului. De asemenea, filtrele sunt capabile sa bareze chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

Controlul Wi-fi ofera posibilitate comandarii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H prin intermediul telefoanelor mobile cu sistem de operare Android sau iOS. In cazul in care si celelalte aparate electronice din locuinta dumneavoastra ofera acelasi nivel de tehnologizare, veti putea folosi o singura telecomanda pentru controlul tuturor.

Timer-ul si functia de Auto-Restart ajuta sistemul de climatizare sa functioneze in lipsa dumneavoastra. Gratie acestora, ii veti putea seta diverse comenzi, pe intervale de timp de pana la 24h iar el fiind capabil chiar si sa reporneasca, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror probleme de alimentare.

Modulul Sleep/Night are ca scop principal protejarea somnului dumneavoastra de orice factori perturbatori. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, fiind corelata cu temperatura corpului dumneavoastra din timpul somnului. De asemenea, aeroterma va functiona la capacitate minima, intr-un mod silentios iar consumul energetic va fi unul extrem de redus.

Functia Turbo presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H, pe o perioada limitata de timp, pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate. Chiar daca pe moment consumul energetic creste, veti observa economii pe termen lung, intrucat timpul de functionare va fi considerabil scurtat.

Functia de autodiagnosticare presupune semnalarea rapida a oricaror probleme aparute si oprirea instanta a aparatului de aer conditionat. Pe display va fi afisat un cod de eroare specific fiecarei defectiuni iar dumneavoastra veti gasi in manual toate solutiile de remediere, putand face acest lucru inainte ca problemele sa devina ireversibile.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare atinge pana la 52 dB. Din acest punct de vedere, nu putem spune ca este cel mai performant sistem de climatizare dar nici nu consideram aceasta valoare suficient de mare incat sa produca un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Heinner HAC-12CWF-H reprezinta un aparat de aer conditionat ce dispune de functii moderne orientate catre performante inalte la toate capitolele. Acesta este capabil sa ofere un nivel ridicat de confort, corelat cu un consum minim de resurse. Pretul este unul suficient de atractiv, daca ii analizam caracteristicile.

Heinner HAC-12CWF-H

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: HD
Inverter: Da
Afisaj: LCD
Kit instalare inclus: Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.2

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Autodiagnosticare
Auto restart
Functie detectare pierdere agent frigorific
Mod turbo
Operare Silentioasa

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: GMCC
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 800 x 333 x 554
Dimensiuni unitate interioara (mm): 802 x 189 x 297
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 60
Zgomot unitate interioara (dB): 52
Agent de racire: R410A
Heinner HAC-12CWF-H

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Heinner HAC-12CWF-H reprezinta un aparat de aer conditionat ce dispune de functii moderne orientate catre performante inalte la toate capitolele. Acesta este capabil sa ofere un nivel ridicat de confort, corelat cu un consum minim de resurse. Pretul este unul suficient de atractiv, daca ii analizam caracteristicile.
8 Total Score
Performante ridicate, consum redus

Heinner HAC-12CWF-H reprezinta un aparat de aer conditionat ce dispune de functii moderne orientate catre performante inalte la toate capitolele. Acesta este capabil sa ofere un nivel ridicat de confort, corelat cu un consum minim de resurse. Pretul este unul suficient de atractiv, daca ii analizam caracteristicile.

Consum
8.5
Pret
8
Design
7
Functii
8

Search