La ofertă

Aparat aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++

Vivax ACP-09CH25AESI S-Design

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Vivax ACP-09CH25AESI S-Design

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, Sleep Mode, filtru Bio, filtru Anti-Praf, Turbo, 1W Standby)

Vivax ACP-09CH25AESI S-Design este unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat, prin prisma raportului calitate/pret. Acesta ofera nenumarate functii moderne si o excelenta eficienta energetica, reusind, in acelasi timp sa fie o investitie destul de accesibila. Din punct de vedere estetic, nu putem spune ca impresioneaza dar ofera un aspect discret, foarte usor de camuflat pe un perete alb. Noi vom incerca, in cele ce urmeaza, sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design nu are o capacitate foarte mare de modificare a temperaturii din incapere, aceasta nedepasind 9000 BTU dar compenseaza prin functiile avansate, reusind sa aduca un nivel excelent de confort in incaperi de pana la 18-20 mp. Eficienta energetica atinge standarde inalte, incadrandu-se in clasa A++, pe modulul de racire si in clasa A+, pe cel de incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design. Gratie acesteia, compresorul va fi capabil sa atinga mult mai rapid conditiile climaterice setate si va reusi sa le mentina functionand la capacitate minima. Astfel, pe ciclurile lungi, se vor obtine economii energetice de pana la 30-40%, fata de sistemele clasice cu compresor On/Off.

Sistemul dublu de filtrare, antipraf si Cold Catalyst, este unul destul de performant, reusind sa elimine din incapere orice particule de praf mai mare de 10 microni, mirosurile neplacute, substantele organice volatile si gazele toxice.

Functiile de dezumidificare si ventilare activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere, astfel ca pot fi folosite pe tot parcursul anului. Acestea isi dovedesc utilitatea in reimprospatarea aerului si in lupta eficienta impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design sa functioneze in absenta dumneavoastra. Gratie acestora, el va fi capabil sa ruleze diverse programe, pe intervale presetate de timp si sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

Functia de dezghetare inteligenta se activeaza doar pe modulul de incalzire, atunci cand apare gheata in unitatea interioara. De obicei, acest lucru se intampla o data la 50 de minute, cand ventilatorul face o pauza de 10 minute, urmand a-si relua automat activitatea.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor de disconfort, ce poate aparea in timpul noptii. Acesta modifica temperatura din incapere, coreland-o cu cea a corpului dumneavoastra, pentru a nu resimti schimbari bruste. Aeroterma va functiona si ea la capacitate minima, intr-un regim silentios.

Functia Jet va intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design, pe o perioada limitata de timp, pana la atingerea conditiilor climaterice. Ulterior, sistemul de climatizare va reveni automat la regimul normal de functionare.

Functia de autocuratare presupune continuarea activitatii ventilatorului, pentru inca 3 minute de la incetarea modulului de baza. Astfel, schimbatorul de caldura va fi complet uscat, eliminand sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata sa, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de autodiagnoza presupune semnalarea prematura a oricaror probleme aparute in activitatea aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design. Pe display-ul unitatii interioare va fi afisat un cod specific fiecarei erori. Astfel, veti putea remedia problemele inainte ca acestea sa devina ireversibile. Se va detecta inclusiv scurgerea de freon.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, este de 40 dB. Si din acest punct de vedere putem vorbi de unul dintre cele mai performante aparate de aer conditioant.

Concluzia noastra este ca Vivax ACP-09CH25AESI S-Design reprezinta un sistem de climatizare foarte ofertant, din punct de vedere al tehnologiei inglobate. Faptul ca beneficiaza si de o inalta eficienta energetica, va ajuta sa amortizati in timp investitia. Pretul la care se vinde acest produs este deosebit de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Vivax ACP-09CH25AESI S-Design

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Capacitate incalzire (BTU): 9000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Filtru Anti-Praf Filtru Bio
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 3
Afisaj: Digital Display
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 811
Putere consumata la racire (W): 816
Telecomanda: Da

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.1

 

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Turbo
Timer: 24h timer
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Auto Diagnoza

Auto Curatare

Detectare scurgere Freon

1W Standby

 

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 26.6
Greutate unitate interioara (kg): 7.0
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 770x300x555
Dimensiuni unitate interioara (mm): 717x193x302
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): +50
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): ≤55
Zgomot unitate interioara (dB): ≤40
Agent de racire: R-410 A
Vivax ACP-09CH25AESI S-Design

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++
Vivax ACP-09CH25AESI S-Design reprezinta un sistem de climatizare foarte ofertant, din punct de vedere al tehnologiei inglobate. Faptul ca beneficiaza si de o inalta eficienta energetica, va ajuta sa amortizati in timp investitia. Pretul la care se vinde acest produs este deosebit de atractiv.
8.5 Total Score
Calitate mare, la un pret mic

Vivax ACP-09CH25AESI S-Design reprezinta un sistem de climatizare foarte ofertant, din punct de vedere al tehnologiei inglobate. Faptul ca beneficiaza si de o inalta eficienta energetica, va ajuta sa amortizati in timp investitia. Pretul la care se vinde acest produs este deosebit de atractiv.

Consum
8.5
Pret
9
Design
7.5
Functii
8

Search